היי אני חדשה אני מתה על אביעד קיסוס וגם על התוכנית [חבל שהיא נגמרה] ושמחה להצטרף לפורום
R ritimi New member 30/9/04 #1 היי אני חדשה../images/Emo108.gif אני מתה על אביעד קיסוס וגם על התוכנית [חבל שהיא נגמרה] ושמחה להצטרף לפורום
היי אני חדשה../images/Emo108.gif אני מתה על אביעד קיסוס וגם על התוכנית [חבל שהיא נגמרה] ושמחה להצטרף לפורום
Y yaeli היחידה New member 30/9/04 #2 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif התוכנית לא נגמרה..היא כולה סיימה עונה ויש עוד עונה..
R ritimi New member 30/9/04 #3 ../images/Emo12.gif דג|זה בטוח שתהיה עוד עונה../images/Emo35.gif או שזו רק השערה
R ritimi New member 30/9/04 #6 מישהו ראה פה את הפרק עם אוסי../images/Emo35.gif פיספסתי אותו ואני רק רוצה שתתארו לי איך נראה הבחור שאביעד שידך לה
מישהו ראה פה את הפרק עם אוסי../images/Emo35.gif פיספסתי אותו ואני רק רוצה שתתארו לי איך נראה הבחור שאביעד שידך לה
R ritimi New member 30/9/04 #7 ../images/Emo140.gifלאביעד קיסוס רק רציתי להגיד לך שאני פשוט מתה עלייך ושאתה ממש מוכשר, מצחיק וחתיך הורס והתחלתי לראות את התוכנית רק בזכותך אוהבת שירוש
../images/Emo140.gifלאביעד קיסוס רק רציתי להגיד לך שאני פשוט מתה עלייך ושאתה ממש מוכשר, מצחיק וחתיך הורס והתחלתי לראות את התוכנית רק בזכותך אוהבת שירוש