היי אני חדשה פה

ETELUSH

New member
היי אני חדשה פה

שלום!!!
אני רוצה לדעת ע"פ שנה נומרולוגית, נומרולוגיה, מיסטיקה ואסטרולוגיה כיצד תסתדר לי שנת הלימודים הבאה(אני עולה לכיתה ח'), ע"פ הקריטריונים הבאים: - חוכמה -לימודים -מבחינה חברותית אשמח אם יחזירו לי תשובה לכתובת האימייל הבאה: [email protected] תודה רבה וכן אשמח להמשיך לכתוב לפורום!!!

ETELUSH

New member
בנוסף...

שכחתי לציין, לקבלת פרטים מסויימים, אנא צרו עמי קשר בכתובת האימייל הנתונה בהודעה הקודמת ושוב תודה!!!

היי ETELUSH , ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

בואי נתחיל מזה שכדאי מאד ללמוד לשרשר תגובות להודעה ראשית במקום לפתוח הודעות חדשות. זה סתם כזה נוהל של הפורומים בכדי שלא יווצר בלבול. וכעת לשאלתך, שנת הלימודים הבאה תסתדר לך בדיוק באותה רמה שתשקיעי בה. אין קסמים בקטע הזה, ולכן לא נומרולוגיה ולא קלפים או כל כלי אחר יכול לסייע לך. מה שכן, יש כמה וכמה פורומים וקומונות בתפוז, שעוסקים במתן ייעוץ ע"י מתנדבים, אני מניחה שישמחו לענות לך שם, או לפרוס לך קלפים, לנתח את תאריך הלידה שלך - נומרולוגיה ועוד, בהנחה שעברת את גיל 18
אהבת חינם לכולנו

IBP1

New member
אמממממ גילי ... אני מתפלא עלייך...

היא בכיתה ח' כאילו ... אולי רצוי שתמתין כמה שנים טובות לפני הפניה ליעוץ . אחרת הייתי מייעץ לה כאן ..... ולך גילי המון חיבוקים ענקיים.......

איציק../images/Emo24.gif

אני דווקא בעד לייעץ לילדים, אלא שאני לא בעד חיזוי וכאלה ולכן אמרתי שהשנה תסתדר בדיוק במידה שהיא תשקיע בה. המונמונמון
ים גם לך
שבוע של
חינם בכולנו

למעלה