היי אני חדשה פה

t o t a l

New member
גם דייטינג, צריך לדעת לעשות

זוכר פעם... היננו אומרים [אחד לשני] שחבל שאי אפשר להתפרנס מזה. חושב אם את סובלת תפסיקי. שום רומן סוער לא יצא מערב שלא בא לך לצאת מהבית. החוכמה היא להנות גם מהדרך ולא רק מהתוצאה. והכי חשוב לא לשכוח לפזול כל הזמן לכיוון התור לקופה בסופר. בהצלחה

דבר חכמה..

שלמדתי ממישהיא מאוד חכמה בפורום הזה - שאמרה לי - "תרגעי - את תמשכי אלייך כבר את האנשים שנמשכים לאנרגיה שלך, את לא צריכה לחפש אותם". ובאמת אני רואה שזה כך. עברתי שינויים מפליגים מבחינת התודעה והבגרות הנפשית שלי, ואני רואה את סוג האנשים שאני מושכת, ונדהמת כל פעם מחדש... השינוי הפנימי שלי מקרין גם כלפי חוץ, באופן לא מודע לחלוטין. כשאת משדרת חולשה ונזקקות, גם אם את מסתירה את זה באלף חיוכים... את תמשכי אלייך זאבים... אבל כשתרגישי שפצעייך נתרפאו, שיש לך שיר בלב, תראי שירצו להצטרף לדרכך החדשה אנשים שרוצים לשיר איתך... עובד מניסיון.

אפשרית

New member
ואם לא תפגשי את כל האהבלים, איך

תדעי כשיגיע האחד לזהות אותו. הרי יש סימנים מזהים ומפרידים בין לבין לא??? ואם יאחר להגיע האחד, לפחות את אוספת לעצמך חוויות שלא מתאפשרות בזמן אחר. תהני ממה שאפשר, תחמיצי פנים על התסכולים, והמשיכי הלאה כשתמצאי נוסחא לאיך ומתי פוגשים את האחד, שתפי כאן את החברה. יאללה ביי

ערסlight

New member
אופטימית

בליינט דייט מתאים לאנשים שיש להם סוג של סקרנות [ואהבה, כן] לאנשים אחרים. זו הזדמנות להכיר מישהו שאולי לא היית פוגשת בנסיבות אחרות. לכל אחד יש סיפור חיים, כאב, אמירה, חולשות, רצונות, חלומות וכדומה. ממה שכתבת, הם לא ממש מעניינים אותך, את ממוקדת ב"מציאת האהבה שלך", כלומר... בעצמך. וגם... עדיף להיות פסימיים. האופטימיים בעיקר מתאכזבים והפסימיים לעיתים מופתעים לטובה.

t o t a l

New member
לי כבר נמאס

לומר לו כל הזמן וואלה. אז אני רק קורא. ובכל זאת.... וואלה !!!

Kטלנית

New member
ושלי WALLA , WALLA ../images/Emo45.gif

WALLA.CO.CO.IL

הרשה לי להוסיף...

לאהוב משמעותו לתת ולקבל את האחר כמות שהוא. אך כאן נראה שהגברת כמו רבות אחרות באות לדייט בכדי לקבל ולמצוא את מיסטר רייט. מי שרוצה באמת למצוא אהבה צריך לגשת בראש פתוח עם רצון כן לקבל אנשים כמות שהם. לשמוח איתם בלי שום ציפיות... כאשר מקרינים קבלה, שמחה וחמימות, אני מאמינה שמקבלים את אותו הדבר חזרה. כאשר מקרינים - בוא נראה מה אני מוציאה ממך (כלומר עד כמה אתה מתאים להיות לי למיסטר רייט) מקבלים יחס של שוק בשר. אבל זו רק דעתי הצנועה והבלתי מנוסה.

את יוצאת לדייט בשביל למצוא את האחד?

לא חבל לך על זמנך? יוצאים לבליינד דייט בשביל להכיר אנשים חדשים ומרתקים, וכל אדם הוא אדם מעניין. כאשר תגלי באמת עניין באדם אחר את עשויה לגלות שהוא האחד, עם כל מה שהוא מביא איתו... תצאי בכיףףףףףףףףף, תהני, תצחקי, תרקדי... תפסיקי להיות בלחץ, תפסיקי לעמוד על המשמר, תפסיקי לפחד משוק הבשר... פשוט תהני... את עשויה כל כך להנות בחברת מישהו שבכלל לא תכננת שהוא יהיה האחד, שזה פשוט יקרה. מה הלחץ?

למעלה