היי אני חדשה פה

היי אני חדשה פה

שלום לכולם... רציתי לשתף אתכם...לא מזמן התחלתי להיות פעילה יותר בשוק הזה שנקרא רווקות...ויצא לי להפגש עם כמה בחורים...אני חייבת להודות שזה ממש מעייף..זה פשוט לא זה..הכל הפך להיות כזה שוק בשר..איפה האהבה שהייתה פעם?אני נאיבית שאני חושבת שכן יש לנו איזה נשמה תאומה שלמחכה לנו אי שם? יצאתי ממערכת זוגית ארוכה מאוד ואני חשבתי שדווקא יהיה לי נחמד להכיר אנשים חדשים אבל לאור המצב ...אני פשוט רוצה למצוא את האחד...בלי לעבור את המסע העינויים שנקרא דייטים...רוצה פשוט להתאהב...רוצה האהבה טהורה...חברות ...איפה היא????? אם יש לכם רמז איפה אני יכולה למצוא אותם...בבקשה תנו כיוון............ ביי

מזל חי

New member
רגע שניה הוא בדיוק..

הלך להתפנות. נו את לא רצינית? זה אופטימית זה?

עכשיו ברצינות

אהבה אמיתית יכולה להגיע אליך או לחילופין את אליה, אם תפתחי טוב טוב את העיניים, יש לך מושג כמה גברים את מפספסת ביום? המון. אולי תתרכזי תשטפי את העיניים כל יום, תתאמצי!!! אבל בכיף לא בלחץ. בלחץ כלום לא תמצאי. ברצינות הכי גמורה. כשחיפשתי מצאתי. ואגב זה יכול להיות דרך הרשת.

מתוקה חייבת להעיר אותך מהפנטזיה...

בחיים האלה ובעולם הזה שום דבר לא מוגש על מגש עד אליך עליך לעבור כברת דרך לא בגלל שאת העונש אלא כדי שתדעי מה באמת טוב עבורך היי סובלנית וצאי אל העולם את בטח תפגשי אנשים מכל מיני סוגים עשי איתם סלקציה אימצי אליך את אלה שנחמדים ושווים עבורך לידידים זה קשר בטוח ונעים ואת אלה שלא נעימים לך פשוט נפנפי עד שתהיה מוכנה להפגש עם אביר חלומותייך אז חיזקי ואימצי והתעזרי בסבלנות לקראת המסע הביטי והתחזקי מהחצי כוס המלאה ואנחנו נהיה כאן עבורך ברגעי שבירה

אם רק נפתח את הלב והעיניים

אז כן, כל העולם נולד בדיוק בשבילנו. והוא מוגש בשלל גוונים יש גם כאלה צבעים שלא רואים!

reli123

New member
צודקת!

אין לך מושג כמה את צודקת. גם לי נמאס מכל הדייטים המשעממים. גם אני מחפשת את האחד!!! בעצם לא מחפשת מחכה שיגיע.

T i g e r R o n

New member
רק שתדעי לך..

שאין קיצורי דרך איך תדעי אם לא תבדקי
... ברוכה הבאה

a n a t i 3 3

New member
הכל בעיני המתבונן../images/Emo140.gif

אותו "מסע מעייף" יכול בקלות להפוך לדרך ירוקה עם המון פרחים בצידייה. אותו "שוק בשר" יכול להפוך בקלות למס' לא קטן של ידידים חדשים. האהבה שהיתה פעם קיימת גם היום... פשוט להחליף את ה -
למשקפים ורודים..
ואז הכל יראה אחרת

כולנו מתוקים../images/Emo8.gif מבטיחים הרים וגבעות

עד להשגת מטרתינו...ואז כבר לא בא לנו ואו שנעלמים או שמתרצים ב "תשמעי הבעיה היא אצלי ולא אצלך את 10".

לא מסכימה איתך אילן

הגברים שאני פגשתי היו ג'נטלמנים. אולי כי הייתי ליידי...

israel1963

New member
גם אני

באותו מצב .שאךף אחד לא יספר לך שטויות.הכל הרבה יותר קשה ממה שנראה. לא פשוט הנה אני לאחר 5 שנים מסתובב עם כמה נשים אך חושש להמשיך .תזהרי לפל פעם שניה

למעלה