ט טלי לשלטון New member 22/4/06 #3 ../images/Emo80.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif ולא ניראה לי כל כך שהיא זמרת
כ כונפה מכוערת ברמות New member 22/4/06 #4 אופס התכוונתי לרשום שחקנים...טעות.. רשמתי מהר פשוט... ותודה על הקבלת פנים,אתן ממש חמודות
נ נ ו נ י י י י New member 22/4/06 #10 ../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifברוכה הבאה../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif האמת שהיא הייתה זמרת דווקא לא כ"כ רעה[ ] בתקופת מיכאלה אני אומרת לשלוח אותה לפסטיגל 2006! [בתנאי שלא כל הילדים יברחו בוכים כשהיא תשיר את חברה קדישא... ]
../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifברוכה הבאה../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif האמת שהיא הייתה זמרת דווקא לא כ"כ רעה[ ] בתקופת מיכאלה אני אומרת לשלוח אותה לפסטיגל 2006! [בתנאי שלא כל הילדים יברחו בוכים כשהיא תשיר את חברה קדישא... ]
G g a l4 New member 22/4/06 #12 יש לי חברה משלי קוראים להם קדישא... ואני לא בעד שהיא תיהיי בפסטיגל(ולא בגלל שהילדים יברחו או משהו כזה )
יש לי חברה משלי קוראים להם קדישא... ואני לא בעד שהיא תיהיי בפסטיגל(ולא בגלל שהילדים יברחו או משהו כזה )
ז זוביק התינוקת New member 22/4/06 #11 היא לא זמרת היא פרופורמרית אני מקווה שתשתלבי מהר בפורום למרות הקשיים פשוט כולן פה מלכות יופי סתםםםםםםםםםם אנחנו מקבלות אל חיקנו גם מכוערות
היא לא זמרת היא פרופורמרית אני מקווה שתשתלבי מהר בפורום למרות הקשיים פשוט כולן פה מלכות יופי סתםםםםםםםםםם אנחנו מקבלות אל חיקנו גם מכוערות
כ כונפה מכוערת ברמות New member 22/4/06 #14 תודה לכלכם אתם ממש נחמדים נראה שאתם ממש מכירים פה אחד את השני...טוב בטח אתם וותיקים כאן...
G g a l4 New member 22/4/06 #17 ../images/Emo6.gif 1000 אהבות, 499 כדורגלנים, ויהודה לוי אחד(הזכיר לי ) חחחח אנשים חביבים