היי אני חדשה פה

היי אני חדשה פה

אז קודם כל אני בת 14.5 מקרית אונו... לא מאמינה באלוהים שקיים בתנ"ך אבל מכבדת את מי שמאמין בו... אני מאמינה בכוח עליון כלשהו אבל לא באלוהים הזה... מאמינה בכישופים ומאגיה וכותבת המון שירים מי שרוצה אני באי מייל [email protected] או באיי סי קיו 130948900 מקווה שתקבלו אותי ולא תייבשו אותי על ההודעה הזאת ושהיום בערב יהיו תגובות :)

יופיאל

New member
ברוכה הבאה

שלום לך נסיכת האושר
לגבי אמונה באלוהים , כל אחד רואה את זה אחרת , אך זה עדיין אותו אלוהים. ובתנך - אי אפשר להבין את התנך רק על פי הפשט. התנך הוא קוד אחד גדול , וצריך לדעת איך לפרש אותו כדי לדעת את הכוונה האמיתית לגבי מאגיה וכישופים - כדאי לך להתרחק מזה , כי אכן יש כזה דבר , וזה יכול לגרום נזק רב אם תתעסקי עם זה. על טעויות כאלה אפשר אחר כך לשלם במשך שנים. תביני דבר אחד - אין כזה דבר מאגיה לבנה. יש עבודת האור , ויש מאגיה. והם נוגדים אחד את השני. אני מקווה שתמצאי את דרכך אל האור ואל האושר. באור ואהבה , יופיאל המלאך

המממ

כמובן שכולנו זה אל אחד וכל אחד מאמין בו בדרך שונה כי די ברור שיש כוח עליון ולא כמה... בכל מקרה תודה על העצה והדאגה אבל אני לא מתכוונת להתרחק מעיניין המאגיה אני אוהבת את הנושא ועד שהשגתי את כל מה שאני צריכה :) לא רוצה להרגיש שעשיתי אתכל המאמצים לחינם ששעות מהיום יום שלי השקעתי בזה... בכל מקרה אולי זה מסוכן לא נורא תמיד יש לי הזדמנות נוספת בגלגול הבא :)

Moonlight ocean

New member
לנסיכת האושר

את יכולה אולי לפרט קצת יותר במה את "מתעסקת"? השגת את מה שאת רוצה ע"פ כישופים שחורים?? אודה לך....

המממ

לא לא כישופים שחורים... וזה ניקרא עם כבר מאגיה שחורה... ואני יותר דווקא הולכת לכיוון המאגיה הלבנה... מה ההבדל? מאגיה שחורה היא כדי לעשוצת רע לאנשים... אני לא מתעסקת בזה גם כי אני לא רוצה לעשות רע לאנשים וגם כל כישוף שמטילים על משהו חוזר אליך מתישהו... מאגיה לבנה זה כדי לעזור לבן אדם נפשית או פיזית כספית ובכל דרך אפשרית וגם פה זה יחזור אלי מתישהו

אלדד-ב

New member
היי נסיכה ../images/Emo47.gif

השאלה הזו שגורמת לנו לתהות האם יש משהו גדול יותר בעולם שלנו, האם קיים כוח או אנרגיה או אינטלגנציה שאיננו יכולים להבין בשכל ולקלוט בחמשת החושים אך אולי ניתן לחוות אותה בדרכים אחרות, היא הניצוץ של תחילת המסע הרוחני של האדם, ומכאן נחשף בפניו עולם ומלואו ... האלוהים של התנ"ך, האלוהים של הקוראן, האלוהים של הברית החדשה וכו.. לא צריכים לעניין אותך לפי דעתי. דמות האלוהים משתנה מדת לדת מתרבות לתרבות מזמן אחד לדמן אחר ומאדם לאדם... בקיצור, חווית האלוהים היא סובייקטיבית ותלויה בפרט. לכן, אין אלוהים אחר מלבד האלוהים הפרטי והאישי שלך. כשאת תצאי למסע הרוחני שלך, בדרכך שלך, תמצאי גם את האלוהים שלך. אל תסתכלי על אחרים, ואל תבקשי ללמוד מהם את הדרך לחיפוש. זה לא יעבוד. מה שנכון להם, לאו דווקא נכון לך, ולרוב זה כך. כדי למצוא את עצמך, את האלוהים שבך, עליך לחיות, לחוות בעצמך. יום אחד בליל ירח מלא, ישב משורר סופי מפורסם במרפסת ביתו תחת כיפת השמיים וראשו מורכן מטה. עבר לידו חברו, מיסטיקן סופי, ושאל אותו "מה אתה עושה ?" ענה לו המשורר : "מתבונן בירח המשתקף על קערת המים שתחתי". פתאום, פרץ חברו (המיסטיקן) בצחוק מתגלגל ורם שהעיר את כל השכנים. "מדוע אתה צוחק עלי ?!" שאל המשורר. "הבט עיניך לשמיים, מעל ראשך, נמצא הירח בכל תפארתו, ואתה מתבונן בקערת מים..." אמר המיסטיקן. התנ"ך, הקוראן, הגיטה , הברית החדשה כולן השתקפויות של האלוהים. בהם תורגמו חוויות למילים, שהם אמצעי תקשורת דל ושקרי, ביחס לחוויה. מצאי את הירח שלך, חווי אותו והפכי למלכה... חמלה ואהבה אלדד

rainbow too

New member
המילה הכתובה

שלום לך אלדד, הכתובים הם הלחם הרוחני שלנו, הם מלמדים אותנו מיהו אלוהים, מה הוא רוצה מאיתנו, מי אנחנו , מהי נשמתנו, ואיך להגיע אלייה. בזכות הכתובים התפשטה האמונה באלוהים שהביאה הרבה אור לעולם והביאה את האדם להבנת עצמו והאחר, ואיך להתנהג בעולם זה בכדי שנוכל לחוות את עצמנו בשלמות. לצערי גם הבורות והחשכה הושפעו מהכתובים, אך הם הופיעו ועדיין קיימים, מתוך חוסר הבנת הכתובים המסתוריים. ואין להם כל קשר למה שכתוב. הכתובים הם המדריך העיקרי של נשמתנו בעולם זה. וללא הם בעולמנו היה עדיין תוהו ובוהו וחושך על פני תהום. מכיוון שקיים פחד מהכתוב בתנ"ך אנשים מחפשים איך להמנע מהקריאה. הפחד הוא שאם נקרא בו נגלה שאנו בעצם חיים בשקר, ושנצטרך לשנות את אורך חיינו בלי להביט ימינה ושמאלה(וזה ממש לא נכון). הדתות היהדות והנצרות, עיוותו את הכתובים, וקבעו הלכות המבוססות על הכתובים אך הן לא משקפות אותם אלא את רעיונותיהם של חכמיהם. ברצוני לציין שההלכות של הרבנים טובות לעולמם של אלו אשר נולדו לתוך קהילה זו. ויש בהן הרבה חכמה. אך לדעתי הן גדרות המסתירות את האור האמיתי. לאחר שתקרא בתנ"ך ותנסה לשקף את עצמך לאורו, תמצא בשלב כלשהו שהכל נכתב באהבה. וכך עליינו לקבל את הכתובים, באהבה. הרבה אהבה ללא תנאי ואור זך וטהור.

אלדד

אתה יודע מה אחרי שקראתי את מה שכתבת לי אני אפילו לא בטוחה שבכלל יש כוח עליון אבל אני אמשיך להאמיןא ני חשבת שבעצם כל אחד המציא לעצמו את הכוח העליון שלו כדי שמשהו יחזיק אותם כאן שידעו שגם שהם לבד הם בעצם לא לבד... זה סוג של כוח שאנשים מאמינים בו רק בכדי שיהיה להם תקווה להמשיך הלאה... כי אם תרצה או לא תרצה לכולנו יש בעיות בחיים ולכולנו החיים שים השאלה היא איך מסתכלים על זה... ואיך לוקחים את זה... קח את זה בקלות וזה יבוא לך בקלות!

למעלה