היי אני חדשה פה

soulbird

New member
היי אני חדשה פה

לא ממש יודעת למה אני כותבת כאן . אני לא ממש בקטע הזה .לא יודעת. שמתי לב שלאחרונה יש המון ספרים על מודעות עצמית וספרים של self help ופסיכולוגיה עצמית .ספרים כמו איך לאהוב את עצמך וכו. לדעתי זה קצת קיצ´י . הרי מודעות עצמית לומדים במהלך החיים אי אפשר ללמוד את זה מספרים כי כך זה לא אמיתי. ציפור אחת שיש לה ספקות בדבר

דרדרית

New member
היי ציפור נפש ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif

בסוף עוד ניפגש ל
עם
(לא היה אייקון של עוגה).. כבר ה- פורום השלישי שאנחנו יחד
אכן לא רק מספרים לומדים והחיים מלמדים המון, אבל בלימוד דרך בית הספר של החיים , לפעמים נופלים וזה יכול לכאוב
ישנן סדנאות שונות, ישנם אנשים טובים באמצע הדרך, שמראים כיוון חשיבה אחר מזה שהכרנו, דברים של אחרים, הערות והארות, ו... גם ספרים ומאמרים מדהימים שנתקלתי בהם ו- "עשו לי את זה".. ובעצם- כל החיים לומדים. אגב קיבלת את האי מייל שלי?? (לפני שבועיים נדמה לי). יודעת מה? עכשיו אני אלך לפורומים בעקבותייך..
דרדרית

soulbird

New member
היי לך גבירתי

בוקר אור אממ לא מאמינה בקיצ´יות הזאת .מודעות פנימית לומדים מהחיים ואם נופלים אז קמים ככה זה בחיים. יש עליות וירידות. מה שלא הורג מחשל לא? נב קיבלתי את המייל שלך
אני

דרדרית

New member
בכיףףףף ..... ../images/Emo13.gif

ישנן דרכים רבות וישנם סוגי אנשים שונים. כמה מחבריי הטובים הגיעו לרמת מודעות גבוהה ללא אף קורס או ספר בנושא ואילו אחרים- האנציקלופדיה העברית גם לא הועילה להם... רק על עצמי לספר ידעתי... צר עולמי כעולם
(לא היה אייקון של נמלה). אגב... למה גבירתי???
סתם דרדרית מספיק שיהיה לך בכיףף ו- מכל מלמדיי השכלתי (נהנית לקרוא את דברייך). דרדרית

soulbird

New member
היי לך תישלחי

לי את ה איי מייל שלך (לhot mail שלי) לא הוט מייל כי אני רוצה לישלוח לך קובץ של משהו ובהוט מייל זה לוקח ימבה זמן בכבוד רב אני

למעלה