היי אני חדשה פה.... מישהו מוכן להגיד לי מה שירלי אמרה לליאור פליזוש????....
Y yarden603 New member 28/9/05 #1 היי אני חדשה פה.... מישהו מוכן להגיד לי מה שירלי אמרה לליאור פליזוש????....
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 28/9/05 #2 ברוכיתתתתתתת../images/Emo110.gif ואמממ היא אמרה לו שהיא אוהבת אותו.. אם לזה התכוונת תהני
A a b u y a New member 28/9/05 #3 ../images/Emo24.gifברוכה הבאה ירדן../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif אני אביה בן 16.. השתלבות נעימה וממכרת
../images/Emo24.gifברוכה הבאה ירדן../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif אני אביה בן 16.. השתלבות נעימה וממכרת
ק קרן הפ66ה New member 28/9/05 #4 ואלקמית בובה../images/Emo70.gif מקווה שתהני ... ואם את שומעת מילה כמו: "יא' נעל" אל תיבהלי, יש כאן בפורום ילדה שקוראים לה נעל. וגם יש איזה אחד שקוראים לו גרב... הם אחים וההורים שלהם היו מסוממים שהם בחרו להם את השמות................ -קרן-
ואלקמית בובה../images/Emo70.gif מקווה שתהני ... ואם את שומעת מילה כמו: "יא' נעל" אל תיבהלי, יש כאן בפורום ילדה שקוראים לה נעל. וגם יש איזה אחד שקוראים לו גרב... הם אחים וההורים שלהם היו מסוממים שהם בחרו להם את השמות................ -קרן-