היי.. אני חדשה פה

foxylady2005

New member
היי.. אני חדשה פה

יש לי ממש בעיה, אני כבר מלא זמן מנסה להגיע למצב של WILD ולא ממש הולך לי, כעקרון אני ממש זוכרת את כל החלומות שלי, בחלק מהם ידעתי שאני חולמת, אבל עדיין לא הייתי במצב של לפעול בצורה צלולה. יש למישהו עצות??? טיפים מעניינים? אני אשמח לקבל כמה....

TheRedEye

New member
לכי לישון

תקומי אחרי 6 שעות ואז תשתי כוס מים תיכנסי למיטה ותתחילי להקשיב לנשימות שלך בשיא הריכוז גם אם זה קשה ולאט לאט תראי דברים מוזרים קוראים בחדר כמו מוזיקה שמתחילה לפעול או גמויות מפחידות הגשה שמישהו נוגע בך (זה נקרא המכשפה) בהצלחה

tau13

New member
אני בכלל לא מבינה בכל השיטות שלכם

שהם נפלאות- איך לעזאזל אפשר לחזור לישון אחרי 6 שקמים מ-6 שעות שינה, ומנסים להשאר ערים שעה ועוד לשתות, ולרחוץ פנים... אי אפשר להירדם כל-כך מהר אחרי זה, בטח לא כשנמצאים בלחץ של צריך להתרכז בנשימות... ואם זה כבר בוקר אז בכלל.

silverhawk

New member
שלום לך ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לפורום!
קודם כל, בנוגע לחלומות הצלולים ללא השליטה, מומלץ לשלב בדיקות מציאות ושיטות להגברת הצלילות במהלך החלום. זה יבטיח מודעות וצלילות מירבית. בנוגע לווילד, אני מציע לך לקרוא את השאלות הנפוצות ואת ההסברים באתרים המקושרים. בקצרה, כפי שכבר הסבירו, הרעיון הוא לישון מספר שעות (4-5), לקום לכחצי שעה-שעה של התרעננות ולאחר מכן לחזור לישון, תוך התמקדות בדבר מסויים (נשימות\תקתוק שעון\רעש של מאוורר או כל דבר מחזורי אחר). בשלב מסויים ייתכן כי תתחילי לחוש רעידות\זרמים או לראות מראות שונים (התופעות משתנות מאדם לאדם) או שפשוט תמצאי את עצמך ישירות בתוך החלום. בהצלחה!

foxylady2005

New member
אחלה..../images/Emo13.gif

תודה, אני אנסה את זה שוב פעם, אני מקווה שאני אצליח, רק הבעיה שלי היא שמרוב שאני מנסה לשמור על עירנות (כדי להכנס WILD), ולהתרכז בדברים אני פשוט נשארת ערה ופעם ניסיתי איזה שעתיים ולא הצלחתי.. נשארתי ערה, אני חייבת להתרכז ממש במשהו..... אני מקווה שילך לי, אני אעדכן אתכם:)))))

אם אני ירצה להתאבד אני ישתמש

בשיטה הזו..חח אני רצינית למרות שזה הכל במוח והכל.. זה מפחיד

foxylady2005

New member
זה באמת מפחיד..

כמעט הגעתי אבל מלא פעמים כשהתחלתי לשמוע את הדיבורים האלה אפילו צחוק של אנשים שאני מכירה ישר חזרתי למצב של עירנות מלאה והכול נעלם... מרוב הפחד נראה לי:)))

tau13

New member
אוי הרבה פעמים כשאני בויילד

(בד"כ לא בכוונה תחילה, אני מנסה לחשוב על מוות ודברים כאלה רק כדי לראות איך ההרגשה, וזה ממש לא נעים פיזית, ולפעמים נדמה לי שאם אני אמשיך לחשוב על זה זה באמת יקרה... אז אני מפסיקה מיד.

foxylady2005

New member
נשמע מעניין..

אולי אני אנסה את זה..:) אני תכלס לא חושבת שהיה לי חצלול, אבל אני כעיקרון זוכרת את רוב החלומות שלי עד היום, ברוב החלומות שלי יוצא שאני עפה ואני ממש מרגישה את זה.. ואם אני פתאום מוצאת את עצמי בזירת חלימה חדשה אז אני שמה לב לשינוי אבל אני די פסיבית אליו.. בשביל זה צריך להתאמן.:))))

silverhawk

New member
אם את לא מצליחה להירדם, נסי להפחית

את שעות השינה לפני שאת מתעוררת (לדוגמה לישון רק 4.5 שעות ואז להתעורר וכו').

למעלה