היי אני חדשה פה.

בילבי16

New member
היי אני חדשה פה.

קוראים לי זהבית ואני בת 17 מירושלים. נסעתי למסע לפולין בשנה שעברה, באמצע מרץ. לפני הטיול היו לי חששות רבים ושקלתי אפילו לבטל את הנסיעה בעיקר בגלל הפחד מהמצפה לי שם וגם בגלל שהיום הולדת שלי חל באחד הימים של המסע, ואתם יודעים זה לא הכי נחמד לחגוג יומולדת במחנות השמדה. בקיצקץ, בסוף יצאתי למסע ואני חייבת להגיד שזאת הייתה ההחלטה הכי נכונה שעשיתי בחיים. המסע הזה פשוט חובה. כל מי שיש לו הזדמנות לצאת, שייצא. לומדים על עצמכם דברים חדשים שלא ידעתם בכלל, אתם מגלים דברים על החברים שלכם ומתקרבים מאוד לאנשים אחרים. החוויה שעוברים במהלך המסע הזה זאת חוויה לדעתי חד פעמית שעוברים פעם בחיים. התחושה שמקבלים כשעומדים בתאי הגזים, זה משהו שלא ניתן לתיאור בכלל. כשאנחנו היינו בפולין ירד שלג כבד, הלכנו באושוויץ כשהכל מכוסה בשלג וקפאנו מקור, אף סרט ואף סיפור לא יכלו להעביר בנו כזאת הרגשה כמו שהרגשנו באותו רגע. בקיצור, המסע הזה חובה. סורי על החפירה אבל הייתי חייבת:)

ss88

New member
אני נוסע ב-19 לחודש

ברוכה הבאה לפורום
ומקווה שיהיה לי חוויה כמו שהייתה לך.

cfcsbs

New member
מה זה השם הזה

ss לא יכולת לבחור שם יותר מתאים?!

ss88

New member
זה בלי קשר למה שאתה חושב....

זה אות ראשונה משם משפחה ואות ראשונה משם פרטי.

ss88

New member
מחר אני יראה אותך...

נסגור חשבון....
אני אשכנזי אבל מסוכן!

thunderstorm

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

לחגוג יומולדת זה לא נורא. גם אצלי זה יצא ככה. וחוצמזה, גמאני הייתי באמצע מרץ, אבל אצלנו כבר לא היה שלג, רק טיפה ביומיים הראשונים, ואח"כ סתם קר.

מ i ר

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo13.gif

אנחנו חגגנו מ-ל-א ימי הולדת במהלך המסע... ל- 9 אנשים לפחות, ולשלושה מהם, שהם חברים טובים שלי היה יומולדת ביום שהיינו באושוויץ...

וואי צ'נים לא הייתי פה....

ממצב אנשים? -טוב תן מספר מאחד עד 6 מליון.... -57629 -זונדל שלומנהוף בן 16 במותו 1943 חחחחחח אוף. אני במצב רוח לבדיחות שחורות...

ss88

New member
דודר אתה אומר שהיכנוי שלי לא מתאים

נראה לי יותר שהבדיחה הזאת לא מתאימה פה...

למעלה