היי.. אני חדשה פה...

היי.. אני חדשה פה...

אני לפני חודש עברתי מישראל לארגנטינה... ואני לא מכירה פה אף אחד... אז שמעתי שיש פורום של אנשים מחו'ל... תעזרו לי... איך אני אסתדר פה?????????????????????? אני לא מכירה כאן אף אחד!!!!!!!!!

CosmikDebris

New member
אמ, את לומדת בבית ספר?

כי זה הדרך הכי טובה להכיר אנשים. ולווקח זמן, אבל מסתדרים בסופו של דבר. אם צריכה קצת עידוד או משהו, אז שלחי לי איזה הודעה באיי סי. אני במצב רוח טוב לשם שינוי.

אממ.. כן...

אבל לא הלכתי עד עכשיו.. רשמו אותי... אבל אני פוחדת שלא יקבלו אותי כמו שצריך שם... למרות שאין לי בעיה עם אנשים זתומרת אני ישר מכירה חברים והכל אבל עדיין זה מפחיד אותי!!!

AngeIDust

New member
תלכי!

תאמיני לי שמהר מאוד תסתדרי עם אנשים. את לא תכירי אנשים אם תשבי בבית כל היום. איפה בארגנטינה את?

מקווה...

כן אני אתחיל ללכת שבוע הבא....נפגשתי היום עם המורה שלי... נחמדה... ואני גרה ברוסריו...

kit k@t

New member
הוא הציע לי לדבר איתו...

אליאב הוא מאד נחמד! אני מוחה על הקטע עם הקראק! קאט

Trinity 8 P

New member
he is nice and sweet and i love him

but offering to talk to people never seemed to be his thing. it doesn't mean he is not an amazing perosn

Y 9

New member
כיף??

עוד ילדה ישראלית, חושבת שבגלל שהיא בארגנטינה היא רואה את בנחמין הזה (לא יודע בדיוק מי זה, הבנתי מישהו מהמורדים) כל יום. (אילנית השחקנית) לא הייתי רוצה בכלל לגור בארגנטינה למרות שאני אוהב אותה כמו החיים שלי.

האמת שזה לא ממש כיף!!!

זה שבנחמין פה זה לא אומר שהכל הופך להיות קל וכיף!!! גם אני ראיתי אותם פעם לפני כמה שנים... אבל עדיין לא הייתי רוצה לעבור מדינה בגללם!!!! את לא יודעת כמה זה קשה.. זה ארץ אחרת.. מנהגים אחרים...שפה אחרת... אנשים אחרים... זה להתחיל הכל מחדש!!!!!!! למרות שאני עדיין בקשר עם כל החבר'ה בישראל.....כל יום אני מעודכנת מה שקורה אצלכם והכל........ אבל עדיין זה ממש ממש ממש קשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Y 9

New member
איך ראית אותו לפני כמה שנים?

לפני כמה שנים לא היה "המורדים" ד"א ראיתם את המשחק של ספרד? איזה אפסים, רק 1-0 נגד רוסיה ועוד הם שיחקו גרוע.

אמממ...

ראיתי אותו בקטנטנות מזמן.. לפני כמה שנים.... ולא.. לא ראיתי את המשחק.. נשמה אני בארגנטינה לא בספרד.. יום טוף שיהיה לכם... Hasta luego! אוהבת אתכם ישראלללללללללללללללללללללללללללללללללללל
אממ.. אני מוסיפה פה תמונה של אהובי!!!!!

Y 9

New member
מה הקשר שאת בארגנטינה?

יש כזה דבר לווין.

למעלה