היי אני חדשה פה.... שמעתי על הפורום רבות אז באתי...
ב בונבונת בסטייל New member 28/4/04 #2 ../images/Emo54.gifשלום../images/Emo70.gif ברוכה הבאה איפה את לומדת בת כמה את תהני.....
ה השרוט המקורי New member 28/4/04 #4 סלאם עליכום... אני מקווה שתהני פה, יש פה אנשים נורא נורא נחמדים!! זהירות- הפורום ממכר!!
T The Fire Of Life New member 28/4/04 #5 היי רחלי ... מה המצב ?! זה אביחי מהנוע"ל ... זה שהיה איתך ביסודי ... אהההההההההה יסודי ... אלו ההיו הימים הטובים ... נו טוף, היה כיף להזכר בזה ... נוסטלגיה ... אבל עדיף לחשוב על זה שעוד שנה אנחנו מסיימים ללמוד ! ! ! תודה לאל ...
היי רחלי ... מה המצב ?! זה אביחי מהנוע"ל ... זה שהיה איתך ביסודי ... אהההההההההה יסודי ... אלו ההיו הימים הטובים ... נו טוף, היה כיף להזכר בזה ... נוסטלגיה ... אבל עדיף לחשוב על זה שעוד שנה אנחנו מסיימים ללמוד ! ! ! תודה לאל ...
ש שלייייייייייייי New member 28/4/04 #6 היי ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif גם אני חדשה פה.. חח כך שאני מזדהה איתך
S shiroosh999 New member 29/4/04 #20 אההה!!!!!!!!!! ../images/Emo85.gif רחלי הצופיפניקית! (נפל לי האסימון מאוחר מידי?!?!) אז רגע, רותמ גם צופיפניקית?
אההה!!!!!!!!!! ../images/Emo85.gif רחלי הצופיפניקית! (נפל לי האסימון מאוחר מידי?!?!) אז רגע, רותמ גם צופיפניקית?