היי אני חדשה פה

• פותח הנושא 14me
  • פורסם בתאריך

14me

New member
היי אני חדשה פה

אני מנסה להכנס להריון מזה כשנתיים ללא הצלחה , ביצעתי בדיקות כמו: בדיקת ביוץ, בדיקת דם, בדיקת צואר הרחם הבדיקות יצאו תקינות כמו כן של בעלי האם עלי לבצע בדיקות נוספות? (יש לציין כי עברתי שתי הזרעות ללא הצלחה).

אלה 2

New member
ברוכה הבאה 14ME. ../images/Emo24.gif

המומחיות יגיעו לענות לך במהרה. מקווה שתמצאי את הדרך לפורום הריון מהר... ב ה צ ל ח ה !

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה לפורום.../images/Emo140.gif

איזה בדיקות של בעלך יצאו תקינות? בדיקת זרע? האם את עושה מעקב זקיקים על מנתלדעת מתי בדיוק הביוץ שלך? האם עשית בדיקות פרוגסטרון אחרי הביוץ לוודא שהיה ביוץ תקין ומתי? האם עשית בדיקת פרופיל הורמונלי (ביום השלישי - החמישי של המחזור)? האם את מטופלת אצל מומחה לפוריות שיודע על הבדיקות האלו?
בהצלחה.

אלה 2

New member
היי 14ME, ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

המומחיות יגיעו במהרה לענות לך. איחולי להצלחה במהרה

אלה 2

New member
אופס... ראיתי שנבלעה ההודעה אז

כתבתי עוד אחת. סליחה.........

14me

New member
תודה על ההתייחסות המהירה

בעלי ביצע בדיקת זרע יצא תקין, ביצעתי בדיקת פרופיל הורמונלי ואני מטופלת אצל ד"ר אריה ישעיה . דבר מאוד חשוב ששכחתי לציין הוא שיש לי ילדה בת 3.5 שההריון היה טבעי וללא טיפולים לאחר ניסיון של 5 חודשים

פּוֹנְג

New member
לשרשר יקרתי לשרשר ../images/Emo3.gif

על מנת שלא יגמרו לנו מהר הדפים אנחנו משרשרות הודעות. אני לא זוכרת אם הרופא הזה הוא מומחה לפוריות או לא, אם כי נדמה לי ששמעתי את שמו כאן. עוד מעט יכתוב לך בנות אחרות שמכירות אותו. בהצלחה.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. אם ההריון הראשון היה ספונטני ואין ממצא כלשהו, כדאי לשקול אפשרות של צילום רחם. האם הלידה היתה רגילה או בניתוח קיסרי? האם היו לך סיבוכים אחרי הלידה? אלו תוםפעות שעלולות לגרום נזק לרחם או לחצוצרות ולפגוע בסיכוי להריון. בהצלחה נועם

14me

New member
היי נועם

ביצעתי צילום צואר הרחם התוצאה תקינה , ילדתי בניתוח קיסרי ולא היו סיבוכים בלידה

נועם@בת

New member
ניתוח קיסרי במקרים מסויימים

יכול להשאיר הצטלקויות ברחם, לכן היסטרוסקופיה תאתר או תשלול מצב כזה. בהצלחה נועם

נועם@בת

New member
מעין צילום רחם חודרני

מבוצע בעזרת סיב אופטי שמוחדר לרחם. על היסטרוסקופיה תוכלי לקרוא במאמרי הפורום ובשאלות הנפוצות (בסרגל הכחול למעלה). נועם

למעלה