אני מנסה להכנס להריון מזה כשנתיים ללא הצלחה , ביצעתי בדיקות כמו: בדיקת ביוץ, בדיקת דם, בדיקת צואר הרחם הבדיקות יצאו תקינות כמו כן של בעלי האם עלי לבצע בדיקות נוספות? (יש לציין כי עברתי שתי הזרעות ללא הצלחה).
איזה בדיקות של בעלך יצאו תקינות? בדיקת זרע? האם את עושה מעקב זקיקים על מנתלדעת מתי בדיוק הביוץ שלך? האם עשית בדיקות פרוגסטרון אחרי הביוץ לוודא שהיה ביוץ תקין ומתי? האם עשית בדיקת פרופיל הורמונלי (ביום השלישי - החמישי של המחזור)? האם את מטופלת אצל מומחה לפוריות שיודע על הבדיקות האלו?
בעלי ביצע בדיקת זרע יצא תקין, ביצעתי בדיקת פרופיל הורמונלי ואני מטופלת אצל ד"ר אריה ישעיה . דבר מאוד חשוב ששכחתי לציין הוא שיש לי ילדה בת 3.5 שההריון היה טבעי וללא טיפולים לאחר ניסיון של 5 חודשים
על מנת שלא יגמרו לנו מהר הדפים אנחנו משרשרות הודעות. אני לא זוכרת אם הרופא הזה הוא מומחה לפוריות או לא, אם כי נדמה לי ששמעתי את שמו כאן. עוד מעט יכתוב לך בנות אחרות שמכירות אותו. בהצלחה.
הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. אם ההריון הראשון היה ספונטני ואין ממצא כלשהו, כדאי לשקול אפשרות של צילום רחם. האם הלידה היתה רגילה או בניתוח קיסרי? האם היו לך סיבוכים אחרי הלידה? אלו תוםפעות שעלולות לגרום נזק לרחם או לחצוצרות ולפגוע בסיכוי להריון. בהצלחה נועם