היי אני חדשה פה...

00 liz 00

New member
היי אני חדשה פה...

היי אנשים... אני קוראת פה כבר כמה ימים והחלטתי להצטרף, בעיקר כי יש לי הרבה על הלב ואני חייבת להוציא את זה... בתור התחלה אני כותבת כאן מכתב שכתבתי בפורום "מכתב שלא נשלח" - כתבתי אותו כשהייתי ממש עצובה... מקווה שתהנו ולא תשנאו אותי יותר מידי... ליז. *** לחברה הכי טובה שלי, שלא מדברת איתי כבר 31 שעות (כן, ספרתי...) לידידים שלי שלא מבינים מה עובר עליי לכולם.... אני יודעת שהשתניתי מאוד בזמן האחרון - גם אתם. כל החיבוקים החמים, המילים הטובות מצידכם... הכל נעלם... פעם הייתם מתיחסים אליי כמו מלכה היום אני מרגישה כל כך לבד... הלב שלי שבור עוברת עליי תקופה קשה אני כבר לא יודעת מה לעשות עם עצמי הדיכאון מתגבר עליי בגלל זה אני ישנה המון, בגלל זה אני מעדיפה להיות עם הרבה אנשים - כדי לא לחשוב... והעיניים שלי מחפשות אותו כל הזמן את לא תביני אותי, את לעולם לא תביני... אני לא יכולה לספר לך את זה, אני מתביישת את תשפטי אותי תצעקי עליי שנמאס לך להגן עליי כל הזמן נמאס לך להרגיש כמו אמא אבל אני צריכה את האמא הזאת כל כך.... אני צריכה את החיבוק האימהי הזה מישהו שיגיד לי שהכל יהיה טוב, שעוד מעט הכל יגמר משהו שיפסיק את הדחף הזה כל הזמן לחפש אותו ולהיות סביבו אני צריכה משהו שיגרום לי להרגיש שהוא צריך להיות ראוי לי בנתיים אני פה עם התחושות הקשות אף אחד לא ינחם אותי, אף אחד לא מבין מה יש לי.... ואני, בשלי, כל היום סובלת ובוכה כל היום הלב כואב ודופק ורוצה לצאת החוצה להיות חופשי חופשי מאהבה... אז בבקשה, דברי איתי, תגידי לי שאת מבינה, שאת פה בשבילי אני לא רוצה לאבד את כל מי שאני אוהבת כמו שאיבדתי אותו... ולכם, בבקשה תחזרו להיות כמו פעם אני יודעת שאי אפשר להחזיר את הגלגל לאחור אבל זה גם ככה לא משנה כי גם שינוי בזמן לא יעזור... רק מילה אוהבת יחס קצת אמפטיה ובעיקר המון אהבה תגידו לחבר שלכם שיתחיל להתייחס אליי או שיפסיק לשחק משחקים ויעזוב אותי כבר לנפשי שיתן לי את הזמן שלי לשכוח אותו... שיניח לי תגידו לאהבה שתעזוב אותי לא רוצה אותה יותר שתפסיק להתאכזר אליי שתפסיק לגרום לי לכאב שניה אחרי שהיא מגיעה או שפשוט תהיה טובה אליי שתתן לי לחיות כמו בנאדם שתסביר לי למה היא שונאת אותי ומה אני יכולה לעשות... מצטערת על האורך, יש הרבה על הלב... אוהבת, ליז.

Ohad18

New member
היי גם אני חדש פה...

ואני חושב שזה מכתב מדהים ועצוב - ממש נוגע ללב

זה עצוב.

ורק מילה אחת יש לי, כמובן שכולם ינסו לעשות אותך שמחה אבל זה לא יצליח אם את לא תרצי זאת אומרת קודם כל תחליטי שאת פתוחה לאנשים חדשים ורוצה שישמחו אותך ויוצאת מהבעסה ואז הכול יזרום,מי שינסה לשמח אותך יצליח, אבל הכול מתחיל מעצמך מבפנים,מהלב,ששבור לך עכשיו כמו שהבנתי,נסי לשקם את עצמך וכמובן כמובן שנעזור לך גם וכולם אוהבים אותך,אבל תאהבי את עצמך! מאוד חשוב!

למעלה