היי, אני חדשה פה

Maldita Luna

New member
היי, אני חדשה פה

אני מאד אוהבת פוקימון ובעיקר אוהבת לכתוב פיקים (לפני למעלה משנה וחצי הייתי משתתפת פעילה בפורום אבל עזבתי)....

ברוכה הבאה

אני מאחל לך הצלחה פה ואני מקווה שתהני

Maldita Luna

New member
טוב אז הנה הפיק הראשון שלי פה...

רק שתדעו מראש- לפיקים שלי אני מוסיפה דמויות שהמצאתי... תהנו: היה זה יום סגריר במיוחד. הגשם ירד בכמויות אדירות והטיפות הכבדות שזלגו מהעננים האפלוליים הרעידו את חלונות ודלתות הבתים, וכל מי שהיה בחוץ באותה שעה חיפש מקלט מהגשם בכל מקום אפשרי. במהירות האדמה הפכה לבוץ לח ומגעיל, ושלוליות נוצרו בכל מקום אפשרי. אש, ברוק, מיסטי, קנטה, מרינה וג'יוניצ'י ברחו מהר לכיוון מרכז הפוקימונים הקרוב להימלט מהגשם, ונכנסו פנימה ספוגים במים וקפואים עד שד עצמותיהם. "אלוהים! אתם בסדר?!" קראה האחות ג'וי בבהלה. "אל תדאגו, מייד אביא לכם שמיכות חמות ושוקו חם! צ'נסי, בוא הנה ותעזור!" "צ'נסי, צ'נסי!" קרא הפוקימון ורץ לעבר אחד החדרים, חוזר עם שוקו חם שעה שהאחות ג'וי חוזרת עם מספר שמיכות חמות. אחרי שהחבורה התחממה וסיימה את השוקו שלה, הם התרכבלו ביחד על אחת הכורסאות במרכז הפוקימונים והשקיפו על הגשם בחוץ, נושמים בהקלה. "אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם היינו עוד קצת בחוץ," אמר אש, מחמם את פיקאצ'ו בידיו. "היינו עלולים לחטוף דלקת-ריאות!" "אתה צודק," אמר ברוק. "טוב שהגענו הנה, האחות ג'וי פה ממש ממש חמודה!" "ברוק!" אמרה מיסטי, אבל העדיפה לחמם את טוגפי שלה במקום למשוך באוזנו של ברוק, שהלך באותם הרגעים לעבר האחות ג'וי, איך לא, כדי להתחיל איתה. ככה עבר הזמן וכשירד הלילה האחות ג'וי הגישה לכולם צלחות מרק, שלפתע מבחוץ אש הבחין בשתי דמויות קטנות רצות במהירות לכיוון המרכז, קצת אחריהן רצה עוד דמות. שתי הדמויות נכנסו למרכז הפוקימונים, קפואות ורטובות. היו אלה ילדה בת 12 וקואילבה קפוא לגמרי וכמעט לא זז. "תטפלי... בקואילבה שלי... הוא כל מה שחשוב..." אמרה הילדה לפני שהתעלפה.

Maldita Luna

New member
הנה המשך הפיק שלי

תהנו: הילדה פקחה את עיניה בהדרגה, כולם מתבוננים בה בסקרנות. "הכל בסדר אצלך?" שאלה ג'וי בדאגה. "כן..." אמרה הנערה, אוחזת בראשה. "איפה קואילבה?!" "הוא בסדר, אל תדאגי..." הרגיעה אותה ג'וי. "מה שמך?" "סופי," ענתה הילדה. "איפה קואילבה שלי?" "הוא מתאושש עכשיו ומחזיר לעצמו את הכוחות! עם הייתם נשארים עוד קצת בגשם הזה הוא היה עלול לקפוא למוות!" אמרה ג'וי. "את לא מבינה שיכולים לחטוף את קואילבה?!" אמרה סופי בלחץ. "כולם רוצים אותו בגלל צופן מסתורי שטמון בתת-מודע שלו ואם אגלה לכם עוד פרטים," סופי הנמיכה את קולה, "אצטרך להרוג אתכם!" "אני אש, ואלה חבריי מיסטי, ברוק, קנטה, מרינה וג'יוניצ'י. נוכל לעזור לך איכשהו, סופי?" שאל אש. "אולי, אני לא יודעת אם אני יכולה לבטוח בכם..." אמרה סופי. "ג'וי, תקשיבי, אני חייבת שקואילבה יהיה לידי, אני חוששת שעלולים לחטוף אותו וצ'נסי לא יוכל להתמודד מולם!" "בסדר," אמרה האחות ג'וי. היא פנתה לכיוון חדר המיון של מרכז הפוקימונים, וחזרה עם קואילבה, עטוף כולו בשמיכות ומחובר למכונה שהעלתה אדי חום, שמטרתה, כנראה, להחזיר לקואילבה את חום גופו. קול של זכוכית מנופצת הדהד ברחבי החדר, ובמהרה נשמעו צעדים. "קואילבה, חזור!" אמרה סופי, מכניסה את קואילבה לפוכדור מוזר והושיטה אותו לאש. "תקשיב, יהיה מה שיהיה, תשמור את הפוקדור אצלך ואל תיתן אותו לאיש! תחביא אותו וכולכם תתחבאו או שהם יחשדו שקואילבה אצלכם!" "טוב," אישר אש, האחות ג'וי עוזרת להם להתחבא במהירות בחדר גדול לתרופות, הם מביטים דרך החלון הקטן על המתרחש מבלי שיראו אותם. 3 גברים לבושים בשחור הקיפו את סופי. "אין לך לאן להימלט עכשיו," אמר אחד מהם, תופס בחוזקה את ידה של סופי. "שחרר אותי!" ניסתה סופי להתחמק. "איפה קואילבה שלך?" שאל אותו אחד. "לעולם לא תמצאו אותו ובחיים לא אגלה לכם איפה הוא!" קראה סופי, נאבקת בכל כוחה. "בינתיים תבואי איתנו, אנחנו עוד נגלה למי נתת את הפוקדור של קואילבה!" אמר השני, גורר אותה יחד עם חבריו החוצה. רק אחרי חמש דקות החבורה יצאה מהחדר. לא היה זכר לסופי, לגברים או לאחות ג'וי. הם מצאו את עצמם במקום דמויי סליק, פיקאצ'ו וטוגפי רועדים מעט מפחד. "מה המקום הזה?" שאלה מיסטי, מחבקת בחוזקה את טוגפי. "מה קורה פה?!" "אני לא יודע," אמר ברוק. "אבל נראה לי שיש לזה קשר לקואילבה..." כולם הביטו בפוכדור המסתורי, שנראה כי עלה בלהבות.

Maldita Luna

New member
החלק השלישי בפיק

"תראו את זה!" אמר אש. "בקושי מרגישים את הלהבות האלה!" "אתם חושבים שיש משהו טלפתי בקואילבה הזה שסופי מסתירה אותו?" שאלה מיסטי, טוגפי ופיקאצ'ו מביטים בפחד בפוקדור, כאילו הם מרגישים שמשהו מסתורי ואפל נמצא בתוכו. "כן! זוכרים מה שהיא אמרה, אולי הצופן אחראי לכל הדברים האלה!" אמר קנטה, נוטל לידיו את הפוכדור וכאילו בוחן אותו. "אנחנו חייבים לחקור את מה שקרה כאן ולמצוא את סופי!" "זה מסוכן מדי, מה אם הם יתפסו אותנו ואת קואילבה? אנחנו צריכים להיות כמה שפחות מעורבים!" אמרה מרינה. "מצד אחד אנחנו צריכים להציל את סופי," אמר ברוק, "אבל מצד שני אם החבר'ה האלה שחטפו אותה ימצאו אותנו אנחנו וקואילבה אבודים. אנחנו צריכים תוכנית!" ככה ברוק נטל על עצמו את תפקיד המפקד, חיטט בין ארגזי הסליק עד שמצא מספר מפות, פורש אותן אחת על השנייה עד שמצא מפה עם סימנים עליה. "אני כמעט בטוח שזו מפת המסלול שלהם," אמר ברוק. "הנה, רואים את מרכז הפוקימונים הזה? זה המרכז שהיינו בו, הוא מסומן בעיגול. יש עוד כמה מבנים מסומנים בעיגול אבל מחוקים, כנראה זה המבנים שבהם סופי התחבאה עד שתפסו אותה. עובדה, פה הם אפילו הדגישו את הסימון. הם לא התרחקו הרבה, כי אין להם הרבה אפשרויות לאן לברוח, אלא-אם-כן יש להם איזה מטוס סילון. לפי החישובים שלי, הם לא ארגון צוות-רוקט, אלא ארגון אחר... השאלה היא, איזה?" פתאום, בלי שום אזהרה, היה הבזק-אור קטן, ועיגול מסתורי, זוהר, הקיף אזור ליד מערה השוכנת ליד שפת-אגם. "איך, לעזא..?!" החל אש. "מה קורה פה?! אתם חושבים שזה עוד כוח טלפתי כלשהו?" "כן, נלך לשם..." אמר ג'יוניצ'י. "טוב, נתחלק למספר קבוצות..." אמר ברוק. "קנטה וג'יוניצ'י, אתם תפרצו למקום ותנסו לאתר את המקום שבו מחזיקים את סופי וכמובן לנסות להוציא אותה. מרינה תנסה להסיח את דעתם של השומרים במקום, ואם לא תהיה ברירה, מיסטי תעזור לה. אני אהיה הגיבוי שלכם יחד עם מיסטי. אש, אתה תנסה לברוח עם קואילבה כמה שיותר מהר לפרופסור אלם, ותסתיר את קואילבה. מוכנים?" "כן!" אישרו כולם. "נצא לדרך!" אמר ברוק.

Maldita Luna

New member
החלק הרביעי של הפיק

תהנו: מרינה הגיעה אל הכניסה. היא הביטה בפעם האחרונה לעבר קנטה וג'יוניצ'י, מחכים לאישור ממנה. היא קרצה להם והם עקבו באיטיות אחרי מעשיה. "שלום," אמרה מרינה לשומר. "באתי הנה בקשר לקואילבה הקסום... נדמה לי שראיתי אותו!" "לא לימדו אותך לסתום את הפה?" לחש השומר. "בואי ותסבירי לי בשקט למה את חושבת שזה הוא..." במהרה הגיעו עוד כמה שומרים לברר את הקטע של מרינה, קנטה וג'יוניצ'י נכנסים פנימה בזהירות, ברוק ומיסטי מביטים בהם לוודא שכלום לא קרא להם. קנטה וג'יוניצ'י היו כבר בפנים, מתחילים ללכת בזהירות, מציצים מבעד למנעולי החדרים. ככה הם עברו בפרוזדור הארוך, עד ששמעו בכי חרישי, והציצו דרך המנעול. סופי ישבה שם לבד ובכתה. "נכשלתי..." היא אמרה לעצמה. "עכשיו הם יתפסו את קואילבה וזה יהיה הסוף!.." היא חיכתה כמה שניות והמשיכה לדבר עם עצמה. "אבל תבין, אני לא חושבת שאש יצליח להחביא את קואילבה לנצח, באיזה שלב הם יתפסו אותו, ימצאו את קואילבה ו... אותך," אמרה סופי. "הילדה הזו משוגעת," לחש קנטה ואז הרים את קולו, אך עדיין שמר על טון נמוך. "סופי, אלה קנטה וג'יוניצ'י, באנו להציל אותך!" "אה?" שאלה סופי, מביטה בהם, הם מציצים בה מבעד למנעול, מנסים לפתוח את הדלת. "זה תקוע," נאנח קנטה. הוא וג'יוניצ'י ניסו לפרוץ את הדלת, שלפתע נפתחה. סופי עמדה מולם. "איך..?" שאל קנטה. הרי רק לפני שנייה הוא וג'יוניצ'י הטיחו את עצמם על הדלת וניסו לפרוץ אותה בכל דרך אפשרית, וסופי איכשהו פתחה אותה. "זה טריק מסובך," אמרה סופי. "יאללה, בואו נצא מפה, השומרים פה יחזרו בקרוב, הם משגיחים עליי כמו על המונה-ליזה..." במהירות ובשקט השלושה יצאו מהמקום, מסמנים למרינה להתחיל לזוז. "טוב, אז לפי מה שאמרתם לי זה לא הקואילבה ההוא, אני צריכה ללכת," אמרה מרינה, מתחמקת מהמקום, מצטרפת בסתר לשלושה, ברוק ומיסטי מגיחים אליהם. "איפה קואילבה?" שאלה סופי. "הוא אצל אש," הרגיע אותה ברוק. "אש ברגעים אלה רץ אל פרופסור אלם לתת לו להשגיח על קואילבה שלך..." "לאן?! לפרופסור אלם?! עכשיו הם בטוח ימצאו אותו!" קראה סופי בבהלה. "מהר, חייבים להשיג את אש לפני שימצאו אותו!" כולם התחילו לרוץ לכיוון העיר, קנטה וג'יוניצ'י עוצרים לשניה את סופי. "מה?" היא שאלה. "עם מי דיברת לפני שהוצאנו אותך?" שאל קנטה. "מה זה עניינכם?" ענתה סופי בחוצפה. "אחרי שאגיע לקואילבה ואמצע מקום להסתיר בו אותו אולי אוכל לתת לכם ידע יותר כללי בקשר לזה... עד עכשיו אני לא אומרת לכם מילה בקשר לזה! קדימה, זוזו, אחרת לעולם לא נגיע!"

Maldita Luna

New member
החלק החמישי...

אני כבר נותנת את פרקי סיום הפיק במכה, תיהנו: למרבה הפתעתם כאשר החבורה התעוררה בבוקר, סופי לא הייתה. במקומה הונח מכתב על תיקו של ברוק, בו סופי כתבה שיצאה בלילה לכיוון ניו-בארק, כדי שתגיע לשם כמה שיותר מהר. "הילדה הזו משוגעת, היא בטוח תלך לאיבוד לבד בחושך!" נלחצה מיסטי. לפתע הפוקיקשר של מרינה צלצל, והיא ענתה. "הלו?" שאלה. "מרינה? זו סופי," אמרה סופי. "הגעתי לניו-בארק ו..." "איך הגעת לשם כ"כ מהר?!" הופתעה מרינה, שהפעם כולם התגודדו סביבה, מנסים לשמוע את השיחה. "בריצה. מצאתי את אש ואנחנו עכשיו הולכים לכיוון הר סילוואר. אם אני לא טועה ורק התעוררתם, אם אתם הולכים לכיוון ההרים דרך השיחים תגיעו לשם תוך שעתיים אם לא יותר. נהיה שם ותבטיחו לי שתגיעו ולא תשאלו שאלות! ביי!" אמרה סופי, מנתקת מהר. "שמעתם אותה," אמרה מרינה. "לכיוון הר סילוואר!" עברו שעתיים. החבורה הגיעה למקום המפגש, קואילבה עומד מאחורי סופי, אש נראה לחוץ ביותר. מבלי לשאול שאלות סופי דחפה את כולם אל תוך ההר דרך מעבר סודי, כולם נעצרים שם. "תאמינו או לא, אבל לקואילבה יש כוח מסתורי," אמרה סופי, כולם מביטים זה בזה. הם כבר הבינו את זה לבד. "תביני, סופי," התנדב קנטה להסביר, "כבר הבנו את זה... אני לא יודעת איך לומר לך איך בדיוק, אבל כבר ידענו את זה..." "ויש משהו נוסף שהסתרתי מכם," אמרה סופי. "את האמת מאחורי כל זה, ונדמה לי שאני חייבת אותה, לפני שתסתבכו עוד יותר מאיך שסיבכתי אתכם... לצערי, הם מחפשים גם אתכם, כי הם יודעים שתובילו אלי. אספר לכם את הסיפור כדי שתדעו איך להיזהר מהם..." כולם הסתודדו סביב סופי, מרכז אש חמימה דולקת. "זה התחיל לפני הספירה, כאשר התרבות האנושית החלה והפוקימונים החלו להתפתח," הסבירה סופי. "האגדות רק החלו להתגבש... אז קואילבה היה רק סינקוואה קטן ו..." "סינקוואה?" שאל אש. "סינקוואה הוא היה תחילת האבולוציה ממנה נוצרה הסדרה של סינדאקוויל, לכל סדרה, למעשה, יש אבולוציה משלה, אך אחרי שנוצרו הסינדאקווילים, הסינקוואה נכחדו, כמו כל הפוקימונים הקדמונים. אז כמו שהתחלתי, קואילבה היה סינקוואה קטן ובודד, אך התברך ביכולת שאין כמותה – יכולת קסם מסתורית. הוא היה מגיע למקומות נידחים בהם לא יורד גשם ומשום-מקום בבואו הגשם היה יורד, אנשים רעבים קיבלו איכשהו אוכל וככה להמון אנשים ופוקימונים נפתרו צרות בזכותו, אך איש מעולם לא הבין. הוא גם התברך בעוד יכולות קסומות אחרות, עד שאנשים התחילו להכיר בכוחו," אמרה סופי, מלטפת את ראשו של קואילבה שלה, הלהבות החמימות במרכז המעגל מבהירות את פניהם בכמה גוונים. "שסינקוואה הפכו כבר לסינדאקוויל, קואילבה היה היחיד שעוד נשאר בצורתו הראשונית, ושרד ככה לפחות מאתיים שנה. לצערו, מספר אנשים ראו אותו והכירו בו כפוקימון נדיר, ושגילו את כוחו נשבעו לא לוותר עד שיתפסו אותו. ככה הקדיש סינקוואה את כל חייו לבריחות, עד שהתפתח לסינדאקוויל. הוא ידע כדי שלא יחשדו בו הוא צריך להתפתח לקואילבה הכי מהר שרק יוכל, ואחרי אימונים מפרכים וקרבות, הוא הצליח להגיע לרמה הזאת." "אז איך את נכנסת לתמונה?" שאלה מיסטי. "בגלל ש..." החלה סופי, שלפתע צל גדול הופיע מולם.

Maldita Luna

New member
השביעי-

"הם שם, אני בטוח בזה, בוס!" אמר קול. "בואו," לחשה סופי, כולם הולכים בשקט לתוך המערה. קואילבה כיבה את הקרשים עם האש ובעזרת כוחו פיזר אותם וטשטש את עקבותיהם, הם נכנסים ממש לתוך המערה, ואיכשהו הגיעו למעבר סודי שאפילו לא הבינו איך נכנסו לתוכו, ומצאו את עצמם בתוך מערה שבקצה שלה נמצא אור עמום של שקיעה. "איפה אנחנו?" שאל אש. פיקאצ'ו וטוגפי דילגו קדימה, מחכים למאמניהם. מולם השתרע נוף מדהים של שדות, והם היו בהרים, רחוק מאד מהר סילוואר זה בטוח, מולם השמש בשלבי השקיעה האחרונים. "עכשיו אנחנו בטוחים, אבל רק עד מחר בצהרים, ככה שאוכל להספיק לספר לכם את סיפורי," אמרה סופי. "תספרי," אמר אש. קואילבה הדליק אש, כולם התקבצו סביבם שוב. "התחלת להגיד לנו על איך את נכנסת לתמונה," הזכירה לה מיסטי. "כן... טוב, נכנסתי לתמונה ממש במקרה. הייתי אז סתם ילדה קטנה שרוצה להיות מאמנת, שאז ראיתי את ההתפתחות המהירה של סינדאקוויל לקואילבה. זה היה מראה מדהים, הכל פתאום זרח באור כחול-סגול מדהים, ואיך שסינדאקוויל התפתח... זה היה קסם, למעשה, שאני הייתי עדה לו. אז בעצם הבנתי שמעכשיו אקדיש את חיי לעזור לקואילבה לברוח, במקום שהוא יברח והסיכויים שלו להיתפס גבוהים. ככה שאני אמנם לא נחשבת כך באופן רשמי, אבל איכשהו אני המאמנת שלו," אמרה סופי. "אבל אם יש לך את הפוכדור שלו איך את לא המאמנת הרשמית שלו?!" הופתע קנטה. "הפוכדור הזה הוא פוכדור עתיק שהיה שייך לקואילבה עוד בשלב הסינקוואה," הסבירה סופי, אש מוציא את הפוכדור. "אני מאמינה שכשהם תפסו אותי, הפוכדור כאילו עלה בלהבות, זה נכון?" "איך את יודעת?!" הופתעו כולם. "הוא עושה את זה כל פעם שאני מכניסה אותו לפוכדור כדי להגן עליו וקורה לי משהו," אמרה סופי וחייכה אליהם, "אז אני כבר רגילה!" "את מסתבכת הרבה למענו, מה?" אמרה מיסטי. "גם אש כזה, הוא מוכן למות כדי להגן על הפוקימונים שלו!" "אל תגזימי," חייך אש. "אני אוהבת את הפוקימונים שלי כאילו הם המשפחה שלי, לכן אני מגן עליהם!" סופי חייכה אליהם. "אפשר להמשיך?" היא שאלה. "כן," ענו לה כולם, מרותקים לסיפורה. "טוב... כעיקרון ממש יום אחרי שקואילבה נצמד אלי, קיבלתי שיחת טלפון," אמרה סופי. "אמרו לי שם שהם יודעים מי אני ושאם לא אמסור להם את קואילבה, זה עלול להיות הרגע האחרון בחיי. מאז, התחלתי לברוח מהם." "מי זה הם?" שאל ג'יוניצ'י, ניכר עליו ששאלה זו הטרידה אותו מאד. "הם למעשה ארגון שרצה לתפוס את ניסקוואה, הם קוראים לעצמם 'המסדר האפל'," אמרה סופי. "איש אינו יודע על המסדר הזה, חוץ ממני, מקואילבה, מכם ומעוד כמה אנשים בודדים שעוזרים לי לנסות להציל את קואילבה. בקיצור, צריך להביא את קואילבה לאחד בשם נמו," סופי הראתה להם תמונת פנים של בחור צעיר. "מרינה, תני לי רגע את הפוקיקשר שלך... אם אצליח, הפוקיקשר יוביל אתכם לנמו..." סופי נטלה מידיה של מרינה את הפוקיקשר וכיוונה אותו קצת והחזירה לה. "בהצלחה לכם," היא אמרה. "למה בהצלחה לנו?" שאלה מרינה. "אני חייבת להסגיר את עצמי אחרת יחשדו ששלחתי אתכם לנמו," אמרה סופי. "אלה שתפסו אותי היו ארגון אחר, אבל אם אסגיר את עצמי למסדר האפל, לכם יהיה סיכוי אפילו לצאת מהפרשה. אל תנסו לעקוב אחריי ובטח שלא לנסות להציל אותי, פשוט לכו לנמו." "אל תעשי את זה!" אמר אש. "מה יהיה אם הם יהרגו אותך?" "זה לא הולך ככה, הם ינסו להוציא ממני מידע בדרכים אחרות, כל טוב לכם, צאו עכשיו!" אמרה סופי, ירדה בריצה מההר ונעלמה.

Maldita Luna

New member
השמיני והאחרון

"טוב, שמעתם אותה, חייבים ללכת למצוא את הבחור הזה," אמר ברוק. ככה עבר הזמן, והחבורה הגיעה לאזור החוף. היה שומם שם, פרט לבחור צעיר שישב על המזח, מתעטף במעיל גשם וצעיף. "א... אתה נמו?" היסס אש. "מי שואל?" שאל הבחור, מביט עליהם, פניו השרו אווירה מתוחה ועצבנית. "אנחנו אש, מיסטי, ברוק, קנטה, מרינה וג'יוניצ'י... סופי שלחה אותנו..." אמר אש. "סופי?!" הופתע נמו. "מה שלומה? קרה משהו שהיא שלחה אתכם אלי?!" "היא הסגירה את עצמה למסדר האפל," אמר אש, נמו משפיל את מבטו בעצב. "היא הפנתה אותנו אליך כדי שתשמור על קואילבה..." "הילדה הזו משוגעת על כל השכל," גחך נמו. "אני מאמין שהיא סיפרה לכם שהיא מתקשרת עם אנשים מהעולם הבא, כן?" "מה?!" הופתעו כולם. "שיט, אני לא מאמין שגיליתי את זה! אני והפה הגדול שלי!" אמר נמו בעצבנות. "בקיצור אני כמעט בטוח ששמעתם אותה מדברת עם עצמה יותר מפעם אחת. זה עם אותם אנשים. למעשה, היא התחילה לדבר איתם אחרי שאיבדה את אחיה בגלל המסדר האפל..." "הם הרגו אותו?" הופתעה מיסטי. "כן... היו לו איתם בעיות, הוא רצה לעזור לאחותו לכן הצטרף אליהם, אך כשגילו שזו תרמית, הם הרגו אותו..." "אני מבולבל לגמרי מהסיפור הזה... קואילבה הוא פוקימון קסום, סופי היא מדיום, אנחנו הסתבכנו כי עזרנו לה, ומה אתה?" שאל אש. "קפטן נמו," אמר נמו. "קפטן נמו?! אבל אתה לא גיבור בספר של ג'ול וורן?!" הופתעו כולם. "את האמת, הייתי חבר קרוב של ג'ול וורן, ויצרתי צוללת שחוץ ממנו איש אינו ידע ממנה. יום אחד, איכשהו הגעתי לעתיד בגלל הצלילה, ומצאו את הצוללת שלי, שצללה 20,000 מיל מתחת למים. ג'ול החליט לכתוב עליי ספר, ובינתיים אני כאן..." "טוב, התבלבלתי לחלוטין. נסדר את זה ככה: קואילבה היה סינקוואה שקיבל כוחות קסומים והתפתח מהר כדי שלא יתפסו אותו. סופי ראתה אותו מתפתח, הפכה למאמנת הלא-רשמית שלו ובגלל שאחיה נרצח היא מסוגלת לתקשר עם אנשים מתים. אתה באת בכלל מהתקופה של ג'ול וורן בגלל מכונת זמן ואנחנו פה מסיבות מוזרות. קואילבה יהיה בטוח אצלך, ומה עם סופי?" שאל קנטה. "יכולים להרוג אותה שם אם הם יגלו שהיא החביאה את קואילבה," אמר נמו. "למעשה, הם כבר חיסלו אותה..." "מה?!" זעקו כולם, קואילבה ונמו שמרו על קור-רוח. "אנחנו חוזרים בזמן כדי להציל אותה, ולשנות את ההיסטוריה. אתם תשכחו לגמרי ממה שקרה, ותחזרו למקום שאתם ראיתם בו את סופי, וחוץ ממנה, ממני, מקואילבה ומהאנשים שסופי מתקשרת איתם, איש לא ידע מה קרה פה," אמר נמו, ונעלם. פתאום הכל התערבל להם. החבורה הייתה במרכז הפוקימונים. הגשם הטיח את עצמו בחלון, והקור השתלט עליהם. "אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם היינו עוד קצת בחוץ," אמר אש, מחמם את פיקאצ'ו בידיו. "היינו עלולים לחטוף דלקת-ריאות!" "אתה צודק," אמר ברוק. "טוב שהגענו הנה, האחות ג'וי פה ממש ממש חמודה!" "ברוק!" אמרה מיסטי, אבל העדיפה לחמם את טוגפי שלה במקום למשוך באוזנו של ברוק, שהלך באותם הרגעים לעבר האחות ג'וי, איך לא, כדי להתחיל איתה. ככה עבר הזמן וכשירד הלילה האחות ג'וי הגישה לכולם צלחות מרק, שלפתע מבחוץ אש הבחין בשתי דמויות קטנות רצות במהירות לכיוון המרכז. שתי הדמויות נכנסו למרכז הפוקימונים, קפואות ורטובות. היו אלה ילדה בת 12 וקואילבה קפוא לגמרי וכמעט לא זז. "אני מכיר אותך מאיפשהו?" שאל אש, מביט על הילדה. "קוראים לי סופי, אבל לא נראה לי שנפגשנו," אמרה סופי וקרצה לאש. היא ידעה שהוא זוכר, אך חבריו לא.

Thestral

New member
ברוכי../images/Emo8.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo108.gif

אמממ... זה נהדר שהצטרפת ותתחילי לפרסם פה את הפיקים שלך

OFIRB9

New member
עוד כותבת פיקים!!! ^0^

יופי! הפורום הזה צריך שיפור פיקים! אני לא מפרסמת את שלי רק בגלל שאף אחד לא קורא אותם, אני עובדת על אחד ממש עכשיו ברוך הבא אחותי!!!!!

Maldita Luna

New member
תודה!!!

אתם ממש נחמדים! וOFIRB9 את יכולה לתת לי קישור לפיקים שלך, אני מאד רוצה לקרוא אותם

OFIRB9

New member
אני בדיוק מתחילה לכתוב חדש

ומשכתבת את הישן, עשיתי אותו על שני ילדים, אבל בגלל שקראתי להם אש ומיסטי אף אחד לא קרא אותם...אז אני משנה שמות בקרוב פיק חדש, אבל אני אשים אותו בפורום דג'ימון

ברוכה הבא!!!!!!

ברוכה הבאה גם אני כאן חדש אני ממאוד אוהב פוקימון יש לי פוקדע על המחשב של העונה השישית והשביעית למרות שאני יכול לדעת הרבה על פוקימונים אני לא ממש יודע אבל אני לאט לאט לומד יש לי גם את המחשק החד פוקימון פינבול עפ שתי המגרשיפ ספיר ורובי.......

למעלה