היי אני חדשה פה....

היי אני חדשה פה....

ואני ממש נהנית ממשחק החיים. סוף סוף סדרה איכותית תוצרת הארץ עם משחק אמין וממש טוב - שחקנים איכותיים ... המציאות מעולם לא נראתה יותר קרובה , אין שחור לבן אין טוב ורע מוחלטים ממש כמו בחיים ,ואפשר להזדהות ולאהוב גם דמויות שמעדו מידי פעם כי בביס הן טובות , וזה מה ששונה לדעתי ומבדיל אותה מהשאר(הטלנובלות הקודמות) , טקסטים אמיתיים ולא מלוקקים ואין מריחה חסרת טעם של ארועים בחיי הגיבורים.הכל קורה מהר וכל הזמן יש תככים ואקשן כמו שצריך , קצת מזכיר את מלרוז פלייס -ונירה היא מעין אמנדה וודוורד. לדעתי זו לא ממש טלנובלה אלא יותר דרמה משעשעת. כי טלנובלה היא בעיקרה קלישאות. ושאלה לסיום: יש מצב ששחקנים מהסידרה נכנסים לפורום ומגיבים??

shirakl

New member
ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo24.gif

כמו שתוכלי לראות בעוד כ3 שבועות מתוכנן אירוח בפורום של השחקנית הנפלאה נירית קופל. היא תיכנס לפורום ותענה לשאלות הגולשים
אני בטוחה שתהני עמנו בפורום

h e n y

New member
הייי ברוכה הבאה!!!../images/Emo141.gif

גם אני די חדשה פה ואני מצדיקה אותך, באמת סוף סוף עושים טנלובלה כמו שצריך {וזה לא כזה טנלובלה} לדעתי ככה צריכים להיות הסדרות בישראל אני אוהבת סדרות של ארץ ישראל כי זה כיף לראות סרטים עם השפה שלנו, ועם הדברים שלנו, זה פשוט כיףףףףף
אז אם תצטרכי משהו אני פה!!!!!

תודה לכם על הפרגון...

אני מאוד אשמח להיות פה במיוחד אם שחקנים מתארחים פה שזה ממש מגניב. וגם אני דיי אוהבת להתעמק בפרקים בקטנות ולנתח ואני מקווה שזה המקום... אגב מסקרן לדעת אם יש פה בנים? יש?

למעלה