היי אני חדשה פה.....

היי אני חדשה פה.....

שלום אני חדשה פה.... בכל אופן אני רוצה שתעזרו לי יש לי חבר בערך 6 חודשים והוא גדול מימני ב5 שנים אני מאוד אוהבת אותו אבל אני מרגישה שהוא מנצל אותי.. אני לא יודעת למה הוא אומר לי שהוא אוהב אותי וקונה לי המון מתנות אבל לא יודעת אני מרגישה פשוט שהוא מנצל אותי אולי זה בגלל הגיל אני לא יודעת!!!!!!1 אני אוהבת אותו הכי המון בעולם לא שכבנו או משהו כזה אבל הוא רוצה מין הסתם ואני לא בדיוק מוכנה לזה..... מה אני יעשה???? שיראל שקלללללללל

Hypnotize

New member
קודם כל ברוכה הבאה.. :)

לא הבנתי מה הדילמה שלך.. ובמה בדיוק את רוצה שנעזור?

FrooTeLa

New member
תשימי לב לנורות אדומות

תשימי לב באמת לכמיניי דברים קטנים שהוא עושה, אין לי כוח להביא דוגמאות...

B o o b a

New member
נורות אדומות :

אני יתן דוגמאות נגיד הוא בא אלייך הביתה שקבעתם הוא בא יותר מוקדם כאילו מתי שהוא רצה והוא בא ומסדר לך חפצים בבית מוזיז בובה לפה וארחת לשם חחחחחחח אממממ... עוקב אחריך כאילו מפתיע אותך שאת עם חברות לא מרשה לך להיפגש עם בנים אחרים או עם חברות שלך אפילו מכבה על עצמו סיגריות (טוב זה אחרי זה ) חחחח סרט שראינו עם היוצעת ובסוף הוא ירביץ לך (חחחח סתם לא בטוח טוב די לא לצחוק מספיק שששש אני בסרד ) ואם הוא כבר מחלטי שתיהיו בעל ואישה או שהוא עושה יותר מידי בשבילך מצלצל אלף פעם ביום או מאוהב בך בטירוף כאילו 1

Pixy led

New member
רגשות ניצול.

ההשערה שלי היא שאת מרגישה מנוצלת דווקא מפני שחברך מרעיף עלייך אינספור מתנות והצהרות אהבה. כאשר משלבים את הנתונים הללו עם הפרש הגילאים שלכם (ובעצם, בני כמה אתם? משמעותו של הפרש גילאים שונה מאד בין גיל 13 ל - 18, לבין, למשל, 19 ל - 24), לעתים נוצרת ההרגשה שחברך יוצר דמות שהיא "הפטרון" שלך. הוא מעניק לך, הוא מבוגר ואולי גם מנוסה ממך, ובסופו של דבר, את שואלת את עצמך: מה תהיה התמורה? הרי, לדוגמה, את יודעת שהוא מעוניין לקיים יחסי-מין. כך, את מרגישה שאת במעין מלכוד: מצד אחד, כל מבוקשך ניתן לך - הבעת רגש, מתנות ויחס אוהב, כך שלכאורה, אין לך סיבה להתלונן. אבל מהצד השני - את מרגישה לכודה בתוך מערך של הענקה ולקיחה, ותוהה מתי תצטרכי את להעניק משהו, ואולי משהו שאת לא מעוניינת לחלוק... זוהי ההשערה שלי. בכל מקרה, אני מציעה כי תפתחי את הנושא בפני חברך - חצי שנה אינה עניין של מה-בכך, ובתוך קשר של חודשים מספר, יש ליצור את האוירה בה תוכלו שניכם להיות מאושרים אחת עם השני ולהפך. הביני את רגשותייך, הסבירי לו, והקפידי שלא לבוא אליו בטענות, כמו: "אתה מנסה יותר מדי!", אלא להסביר את ההרגשה שלך: "אני לא מרגישה נוח, אני חוששת..." גם אם לא קלעתי לשורש הבעיה, "נוסחאת השיחה" הזו יעילה יותר מאשר הטחת האשם בבן-הזוג, כמובן. בהצלחה וערב טוב, פיקסי לד.

לדעתי את ...

קצת מבולבלת ואת לא יודעת מה לחשוב בכלל ואת לא בטוחה שאת אוהבת אותו זה נכון? אם את אוהבת מישהו את סומכת עליו ומאמינה שהוא אוהב אותך חזרה ואם לא אז תזרקי אותו לכלבים.. אולי תגידי לו שאת רוצה לשמור נגיעה איזה שבוע ונראה איך הוא יגיב.. חחחחח

מין זה לא סתם ../images/Emo13.gif

כמה פרטים יעזרו, בת כמה את? למה את מרגישה שהוא מנצל אותך? במה ה"ניצול" מתבטא? בכל מקרה אני ממליץ לך לא להתחיל לקיים איתו יחסי מין עד שלא תהייה בטוחה לגמרי בכוונותיו ובמוכנות שלך.

למעלה