היי אני חדשה פה...

היי אני חדשה פה...

אני חולה על הטלנובלה הזאת!!!!! יש בה שחקנים מצויינים והפעם היא באמת על רמה!!!!! שאלה: מישהו יכול בבקשה להגיד לי איפה מצלמים את הטלנובלה???? אני אודה לכם מאוד.....

ברוכה הבאה

אני מקווה שתהני בפורום. בקשר לשאלה שלך, אין לי מושג

aieeoh

New member
ברוכה הבאה

אמרו בגיא פינס שזה בירושלים או ליד... אני זוכרת שצילמו אותם רבים בשלג...

amc22

New member
אני ירושלמית אז אני יודעת איפה זה

נווה-אילן. זה באמת ליד ירושלים, בערך רבע שעה נסיעה לשם. זה בסביבה של אבו-גוש, מי שמכיר. אבל נווה אילן ממש לא גדולה, היא בגודל של שכונה
. יש שם רק כמה ווילות וקצת בתים, ואת הבניין הגדול שמצלמים בו, וזהו.

babushkaa

New member
ואני ירושלמית...

שבקושי יודעת איזה אוטובוס לוקחים לגבעת שאול

shirakl

New member
וגם אני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

נוה אילן זה אותו אתר צילומים שבו צילמו גם את לגעת באושר ואת לחיי האהבה... זה מקום קטן באיזור אבו גוש, מעלה החמישה, קריית ענבים וכאלה... יש בו בעיקר אתר נופש קטן עם בריכה וכאלה, בית הארחה שבו גם נערכים קורסים וימי עיון שונים, וכמובן אתר צילומים... זה כל מה שאני יודעת

DIRRTY

New member
ברוכה הבאה../images/Emo187.gif../images/Emo95.gif../images/Emo101.gif../images/Emo49.gif

תודה רבה לכם........./images/Emo6.gif

אני גרה בפתח תקווה.... פורום ממש נחמד הפורום הזה...... נקווה שנהנה...

פ"ת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

פ"ת רשע פשע
גגגגמממממננננניייייייייייייי
איזה ביצפר

yaniv002

New member
כל הפרטים על איפה שמצלמים

את הסדרה מצלמים באולפני ג.ג שנמצאים בקריית התקשורת שבנווה אילן. קריית התקשורת נווה אילן היא קריית התקשורת הגדולה ביותר בארץ, ובמקום השני נמצאת קריית האולפנים המאוחדים, שבהרצליה. את סצינות החוץ ותמונות החוץ של "תיאטרון הכוכב" לקחו ממרכז הבמה, שבממממממ... תני לי להזכר, בגני אביב.

את התאטרון הם צילמו בגני תקווה

שזה ממש בפ"ת... לנועה (?) אני חושבת שאת שאלת מאיזה בית ספר... אני בבית ספר תיכון "ברנר".... מאיפה את???

yaniv002

New member
אויש, סליחה! ../images/Emo110.gif

את צודקת, זה בגני תקווה. גני אביב זו איזו שכונה בלוד.

למעלה