היי אני חדשה פה!

tchch

New member
היי אני חדשה פה!

סתם,אני לא...
(
)

mandy

New member
"ברוכה הבאה"...חח

יש לי רעיון כדי שהפורום לא יתייבש...אפשר לעשות משחקים וכל מיני דברים כאלה, מי שרוצה לקבל דוגמאות יכולה ללכת לפורום התאומות אולסן, או יותר נכון לקישור הנ"ל! זה יכול להיות ממש נחמד!

shiran™

New member
גם לי יש רעיון../images/Emo70.gif

למרות שראיתי את זה באיזה פורום כבר.. זה משחק שנקרא משחק הסיטואציות.. אני אגיד מילה או ואתם תגידו מה היא מזכירה לכם.. מקווה שתשתפו פעולה
המילה הראשונה שאני אגיד היא: אושר מה המילה אושר מזכירה לכם

Kim Carter

New member
אחלה רעיון... ../images/Emo168.gif

המילה אושר מזכירה לי אהבה... גם.....

mandy

New member
מגניב! טוב לי...

המילה אושר מזכירה...אמממ זה קשה! אבל אחלה משחק...
טוב מכיוון שאני לא מוצאת משהו ספציפי, אני יכולה להגיד רק מה עולה לי בראש- החיוך של ג´ניפר לופז וניק קרטר...

shiran™

New member
עוד אסיצואציה

טעיתי מקודם זה לא סיטואציה אלא אסיצואציה -
והאסיצואציה החדשה היא
ורוד
אממ... לי ורוד מזכיר בנות..

tchch

New member
אממממ...ורוד מזכיר לי...

את בריאן...לא יודעת למה...

mya 6

New member
אמממ אסוציאציות??? בכייף!!

וורוד מזכיר לי "הכי גאים שיש" ו"לא רק בלונדינית" והחיוך של ניק מזכיר לי גלידת שוקולד\ דובדבנים!! יאמי!!

the bra1n

New member
אמממם

אם היית פעם בפורום של וסוטלייף או שפורום שיש בו אחת מהבנות מווסטלייף, זה בטח משם, כי אנחנו משחקות את זה כל הזמן

LiOr CaRtEr

New member
ואצלי.....

אושר - מזכיר לי ילד מפגר שהיה איתי בכיתה עד השנה, ועכשיו אנחנו בתיכונים שונים (ייייישששששששש!!!!) החיוך של ניק - מזכיר לי את החלומות שלי...... ויופי פנימי וחיצוני, ומשום מה - אינדיאנים?! אה, וגם את סמל החיים שאני עונדת על הצוואר, ובקרוב יהיה קעקוע, ואנשים מפגרים חושבים שזה צלב - אבל זה לא!!! ורוד - מזכיר לי חדר gurly girl!!!! נ.ב. קניתי לפני שבוע את הסינגל של ניק, והיום קניתי את האלבום - והוא כזה ש-ו-ו-ה-!-!-!

LiOr CaRtEr

New member
ושכחתי להגיד

שאושר מזכיר לי את הבנאדם הזה כי קוראים לו אושר.............. וכדאי שההורים שלו ידעו : אז זהו-שלא..

למעלה