היי! אני חדשה פה...

היי! אני חדשה פה...

אלוהה לכולם! אני חדשה בפורום הזה והוא נשמע לי כמו הפורום האולטימטיבי בשבילי, אז אם אני כבר פה רציתי לשאול אותכם שאלה: מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הדיסק השני של מופע הארנבות של ד"ר קספר? זהו, כן, תודה!

וולקאם../images/Emo13.gif

אני שירע, נייס טו מיט יו
ו...בקשר לדיסק, ניסית בחנויות? עד כמה שאני יודעת-יש.

האמת היא שכן....

גם בדקתי ומסתבר שהפסיקו את הייצור של הדיסק הזה סופית. ככה שאי אפשר להשיג אותו בחנויות:(

casperit

New member
ברוכה הבאה ו.....

אני גם מחפשת את הדיסק נואשות:( אוף נו שמעתי אבל שיר ממנו-רדיו ג´ו... בכל מקרה באמת הפסיקו לייצר אותו ואין לי מושג איפה למצוא אותו למרות שאני מתה למצוא אותו!!!!! יעל

Gaus

New member
יש לי אותו...

אך הוא לא בנימצא! אני צריך לחפש בארכיון בין ערימות הדיסקים, אבל אני מתאר לעצמי שאמצא אותו... בכל אופן יש לו עטיפה כחולה יכתוב בצהוב "מופע הארנבות..." באותה צורה כמו שכתוב בראשון, כמו כן יש שם כמה יציואות יפות כגון ימות הקיץ ורדיו-ג´ו אך בגדול, הוא לא מבריק...

../images/Emo6.gif לי יש את הדיסק!!!!!! ../images/Emo6.gif

השגתי אותו אחרי ה-ר-ב-ה חיפושים ובסוף מצאתי בבאר שבע, ובמקרה יש לי שם משפחה, אז יצרתי קשר וצרבו לי אותו

casperit

New member
איזה כיף לך!!!!

אבל צרבת! וזה רע:( אוף אני מתה להשיג אותו, אני חייבת להשיג אותו.. (בתור המעריצה הכי גדולה של הלהקה...) יעל

מה זאת אומרת?!

ברור שצרבתי! אלא מה? כבר אי אפשר לקנות אותו.... והוא דווקא לא משו

אתה לא רציני!!!

מה??? וווואי איזה כיף לך! אני חייבת אותו הם אחת הלהקות הכי אהובות עלי וזה משגע אותי:(( שמעתי שהוא לא דיסק משהו ובגלל זה הייצור נפסק, אבל בכל זאת- אני חייבת לשמוע אותו יום אחד....יום אחד...

למעלה