Blue Potion
New member
היי אני חדשה פה...
שמי אנה... נחמד לראות פה שיש מקום גם לנו.
רציתי לשתף אתכם במשהו שעובר עליי בימים האחרונים...
יש לי חבר, גם כן ממוצא רוסי, שאני מאוד אוהבת אותו והוא אותי... אנחנו ביחד כבר 3 שנים.
אין לו משפחה ברוסיה כיוון וכולם עברו לישראל או היגרו לארה"ב ושאר מקומות...
חוץ מסבתא שלו.
סבתא שלו מתגוררת ברוסיה, ונמצאת שם לבדה.
המשפחה שלו לא הפסיקה להפציר בה שתבוא לגור איתם, מרגע שהגיעו לישראל, והיא כל הזמן סירבה.
בזמן האחרון מצבה הרפואי התחיל מאוד להדרדר, ובסופו של דבר היא התרככה, והחליטה לעבור לגור איתם...
ההורים שלו הודיעו לו לפני כמה ימים שהם הולכים לפנות את החדר שלו, ושברגע שתגיע, היא עומדת לישון בחדר שלו... ושהוא ישן בסלון או במרפסת. (אין מקום בשאר החדרים בגלל האחים שלו).
תמכתי בו מאוד, הכי חשוב זה המשפחה והבריאות של סבתא שלו.
אבל מצד שני... חבר שלי חייל וגם אני... הייתי נוהגת לישון אצלו באופן קבוע בסופשים... וקצת מבאס אותי שעכשיו אני לא אוכל, או שסתם לא יהיה לנו נוח, כי לא יהיה את החדר הזה ששנינו נוכל להתבודד בו... ולהיות אחד עם השני...
הבית שלי זה לא אופציה...
גם הוא צחק עם ההורים שלו שלאט לאט הם מעיפים אותו מהבית...
אולי זה סתם נשמע אנוכי או מרושע מצידי להרגיש ככה... אבל זה מבאס אותי כל כך...
שמי אנה... נחמד לראות פה שיש מקום גם לנו.
רציתי לשתף אתכם במשהו שעובר עליי בימים האחרונים...
יש לי חבר, גם כן ממוצא רוסי, שאני מאוד אוהבת אותו והוא אותי... אנחנו ביחד כבר 3 שנים.
אין לו משפחה ברוסיה כיוון וכולם עברו לישראל או היגרו לארה"ב ושאר מקומות...
חוץ מסבתא שלו.
סבתא שלו מתגוררת ברוסיה, ונמצאת שם לבדה.
המשפחה שלו לא הפסיקה להפציר בה שתבוא לגור איתם, מרגע שהגיעו לישראל, והיא כל הזמן סירבה.
בזמן האחרון מצבה הרפואי התחיל מאוד להדרדר, ובסופו של דבר היא התרככה, והחליטה לעבור לגור איתם...
ההורים שלו הודיעו לו לפני כמה ימים שהם הולכים לפנות את החדר שלו, ושברגע שתגיע, היא עומדת לישון בחדר שלו... ושהוא ישן בסלון או במרפסת. (אין מקום בשאר החדרים בגלל האחים שלו).
תמכתי בו מאוד, הכי חשוב זה המשפחה והבריאות של סבתא שלו.
אבל מצד שני... חבר שלי חייל וגם אני... הייתי נוהגת לישון אצלו באופן קבוע בסופשים... וקצת מבאס אותי שעכשיו אני לא אוכל, או שסתם לא יהיה לנו נוח, כי לא יהיה את החדר הזה ששנינו נוכל להתבודד בו... ולהיות אחד עם השני...
הבית שלי זה לא אופציה...
גם הוא צחק עם ההורים שלו שלאט לאט הם מעיפים אותו מהבית...
אולי זה סתם נשמע אנוכי או מרושע מצידי להרגיש ככה... אבל זה מבאס אותי כל כך...