היי אני חדשה פה!

היי אני חדשה פה!

הי קוראים לי שירה אני בת 13 מארה"ב (עברתי לשם בחופש) והחלום שלי הוא להיות שחקנית כבר מגיל 8 רציתי להיות שחקנית ושהייתי קטנה יותר הופעתי לפני ההורים שלי ועשיתי הצגות כאלו עכשיו אני לא עושה דברים כאלו אבל אני ממש רוצה להתחיל שיעורי משחק בבית ספר שלי כי תמיד רציתי ללמוד ועכשיו זה שמן טוב להתחיל לא? תאמת לא הייתי רוצה לשחק על במה על בטלווזיה על במה זה ממש כיף אבל רוב האנשים רואים טלווזיה מאשר ללכת להצגות.... טוב אז מה שיש להגיד על עצמי הפורום נורא נחמד ורציתי גם להשתתף פה!

actress

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif ולגבי ההצגות אז לא

כולם רואים טלוזיה ולהיות שחקן זה לא מבוסס על רק להיות מפורסם זה בעיקר מבוסס על כישרון ואח"כ מי שיש לו כישרון ממשיך הלאה... אני גם התלהבתי בהתחלה מהמדיה והכל אבל זה לא הכל בחיים בתאטרון יש המון מרחב ושם הרבה יותר כיף לעבוד וכמובן לשחק

טוב אבל יש לי שאלה..

כנראה בבית ספר אני אהיה בהצגות בית ספר זה בית ספר ממש קטן איזה 120 תלמידים(כי זה פרטי) ואני לא חושבת שזה ממש רציני אני רוצה להתחיל משהו ריצני בל עד שאנגלית שלי תשפר זה יהיה בעוד חצי שנה אני אוכל להשתתך בחוג רציני אז בקיצר את חושבת שזה ממש משנה הגיל שמתחילים לשחק כיאלו עם אתה משחק הרבה שנים אז יש לך יותר ניסיון אבל יכול להיות שאת כבר בת 13 אז זה יהיה יותר קשה? כיאלו לפי רמת גילאים

אם את שואלת אותי, זה ממש לא משנה

במיוחד אם מדובר בעיכוב של חצי שנה בלבד. תראי, עודד קוטלר, שחקן נהדר ואליל הפורום (טוב, נו, רק האליל שלי..
) התחיל לשחק גם בסביבות גיל העשרה, ותראי מה יצא ממנו (מנכ"ל תיאטרון חיפה לשעבר, מקים פסטיבל עכו וזוכה פסטיבל קאן (
) בין יתר הדברים). כך שיש לך זמן, ברוך השם
אחרי הכל, לא מדובר כאן ברצון להיות בלרינה, לדוגמא, כאשר בלרינות רציניות מתחילות את ההכשרה שלהן בגיל 3-4. מדובר כאן במשחק, ויש המון אנשים שהתחילו לשחק בגיל מאוחר יחסית (אפילו באמצע שנות העשרים לחייהם) ויצא מהם משהו. גיל 13 הוא לא גיל כל כך מבוגר. הצעתי לך היא- במהלך תקופת הזמן בה את עובדת על האנגלית שלך, תנסי במקביל לחפש קבוצת תיאטרון רצינית באיזור מגורייך, אני בטוחה שקיימת אחת כזאת. את יכולה גם בנתיים להשתפשף קצת בקבוצת התיאטרון של בית הספר שלך, זה יכול לשמש לך כנסיון חיוני וחיובי. איפה את מתגוררת בארה"ב? אני יכולה לנסות לחפש לך קבוצת תיאטרון מעניינת באיזור מגורייך.. בהצלחה!

למעלה