היי אני חדשה פה..

ברקודית

New member
היי אני חדשה פה..

קניתי לפני 10 דקות את הדיסק מציאות נפרדת ואני פשוט משתגעת השירים מדהימים!!!!! אין ספק שזאת אחת הלהקות הישראליות הכי טובות בהסטוריה של המוזיקה העברית אין לי מילים... אני שבוע הבא אקנה את פחד מוות.. נחמד לדעת שנשארו אנשים בארץ שלא שומעים מוזיקת זבל:)

ברקודית

New member
אה ואם זה מעניין אותכם..

פשוט ראיתי אנשים אחרים עושים את זה.. קוראים לי תמה אני גרה בכפר סבא ואני מסתובבת בעיקר בגן שעשועים עם קבוצה ענקית של אנשים ומנרגלת איתם ושומעת מוזיקה (רוק ישראלי ושנות ה60/70) אה ואני צופיפניקית אני אוהבת את היהודים ואת אביב גפן אני מאוד אוהבת את Guns N roses ואת Queen והביטלז והדברים שאני הכי שונאת בעולם זה גזענים, שרית חדד וילדה אחת מטומטמת שקוראים לה גל רביב (הלוואי תשרפי זונה) וזהו בעצם:) אהה ואני מאלו שמכורים קשה לסרט "מופע הקולנוע של רוקי" אז זאת אני! נעים להכיר

Dark Shine

New member
פצצותתתת

תהנייי נשמהההה
אני אור שמש, בת 13 וחצי מסתובבת בכפר יונה בעיקר ובאזור עמק-חפר בקיצר עושים חיים את יודעת... מטורפת על היהודים ואביב גפן ו... אני מאלה שמכורים קשות לשחור בעיניים...
חוצמיזהה תעשי חיים

רלמ

New member
כמה היערות

א. התכוונת למופע האימים של רוקי? או למופע הקולנוע של רוקי (כי את האופציה השניה אני לא מכיר) ב. את טוענת שאת לא גזענית, אבל את שונאת שרית חדד, וילדה בשם גל רביב.. המילה השניה לגזענות היא "הכללות" את לא מרגישה שאת מכלילה קצת את שרית חדד ואת הזונה שצריכה להשרף? - לי זה נשמע כאילו את מכלילה את שרית חדד כי היא שרה מוזיקה מזרחית ואת הילדה בגלל מי שהיא (הכללה) אני מצטער להגיד לך, אבל כולנו גזענים. ואם לא בחיצוניות - אז בתת מודע. ככה חונכנו (הדור שלנו) עמי נ.ב יכול להיות שטעיתי בדברים שאמרתי לגבי ההכללות שלך, תקני אותי ואני מצטער מראש אם זה כך.

RiNaTiT

New member
פששש סחטיין....../images/Emo66.gif

קודם כל תתחדשי על הדיסק!!! ותהני ממנו כי הוא איכותי!!! וכולנו באמת כמו שאחותי אמרה למעלה, כולנו גזעניים בסופו של דבר פשוט לא כולם מראים את זה... בכל אופן... תהני..
רינת.

shabby

New member
אבל בחור... אתה מדבר שטויות...

אתה ידוע בכלל מה הפירוש של המילה "הכללה?" אם לא אז בוא אני אתן לך רגע פירוש מילוני, כדי שלא נצטרך להתווכח על זה אח"כ: גזירה או הסקה של מסקנות או של עקרונות כלליים ממקרים פרטיים או מהניסיון הרחבת התחולה של קביעה, של עיקרון וכד´ לתחום גדול יותר בהיקפו הקביעה הכללית או העיקרון הכללי המושגים בדרך זוץ ועכשיו בשפה שכולנו נבין: הסקת מסקנות על קבוצת אנשים על-סמך מקרים של אנשים בודדים מאותה הקבוצה זתומרת, שלהגיד משהו על בן-אדם ספציפי ללא הזכרת קבוצה מסויימת שאליה הוא כביכול משתייך לא יכולה להיות הכללה! וגזענות והכללה הם ממש לא מילים מקבילות, ואפילו לא דומות. אתה יכול להגיד שגזענות מתבססת על הכללות, ואז זה יהיה נכון, אבל להגיד שהמילה השניה לגזענות היא הכללה זה סתם שטויות. נכון, כולנו מכלילים, אבל זה לא נכון שכולנו גזענים. יש הבדל, וחשוב לשים לב אליו, כי לזרוק כאלה מילים באוויר זה סתם פוגע.

רוצ ילד רוצ...אל תיתנ לזה ליקרות...

אל תישאלו אותי מה הקשר פשוט נידבקתי לשיר הזה... אז אחותי...וולקומ תו דה פורמ
ושיהיה לכ לילה טוב ו...אני יתחיל (שוב)את הדבר הזה על אנוכי...
קוראימ לי רוני אני גרה במקומ דיי מגעיל שניקרא באר טוביה... ואני מיסתובבת בעיקר בחור הזה בזולה הכי שווה שיש באזור...מנרג´לת שמ..(בלי תוספות\עירבובימ
) עמ קבוצה של ח´טניקימ (עוד מאט ט´טניקימ)וכמה מט´...(עוד מעט י´) וגמ שומעת מוזיקה... כל דבר שגורמ לי ליקפוצ חוצ מאירונ ממיידנ..המ מפחידימ מידי (חוצ מנמבר אופ דה ביסט)ואני סטלנית..
אוהבת את היהודימ ואביב גפנ ופה שמ עוד רוק ישראלי...אני מאוד אוהבת את דרימ טיאטר ומטאליקה...פה שמ רגגאיי... והדברימ שאני הכי שונאת בעולמ אמרתי אותמ כבר.. ואני מאלו שמכורימ קשות לליקנות דיסקימ...וחצי מהמ לישמוע רק פעמ אחת..... נעימ להכיר.. רוני הסטלנית ל.

למעלה