היי! אני חדשה פה.. זה מקום מצונזר??
ב בחiרה טו2ה New member 1/2/08 #2 ברוכה הבאה! כן! המקום מצונזר! צריך לשמור על פה נקי, על כבודם של הכותבים וכמובן על רמה. תהני!
נ נתקע לי בגרון New member 1/2/08 #3 ברוכה הבאה! גם אני חדש כאן.. מצנזרים? אממ מקוה שלא באת לכתוב שטויות.. לא מתאים לפסיכולוגית!
ע עובדיה האשכנזי New member 1/2/08 #4 ברוכה הבאה. צינזור? מה פתאום? פשוט לא צריך! רק לפעמים החברים נסחפים קצת אז ההנהלה `מעלימה` אותם... אבל הם לא ששים לבצע את זה. כך שאנחנו משתדלים לא לגרום להם.... מקווה שתהני.
ברוכה הבאה. צינזור? מה פתאום? פשוט לא צריך! רק לפעמים החברים נסחפים קצת אז ההנהלה `מעלימה` אותם... אבל הם לא ששים לבצע את זה. כך שאנחנו משתדלים לא לגרום להם.... מקווה שתהני.
א אולי עד מחר1 New member 1/2/08 #8 ברוכה המגיעה! מישהו יהיה חייב לשנות את הנוסח... /tapuzforum/images/emo8.gif
ע עובדיה האשכנזי New member 1/2/08 #9 הי אני חושב שאנחנו היחידים עכשיו... רדום פה.. חשבתי שאני לבד. ואני נורא מפחד להיות לבדדדד
א אולי עד מחר1 New member 1/2/08 #10 תיכף אתה באמת הולך להיות לבד... אני הולך לראות נמלטים פרק 10. /tapuzforum/images/emo13.gif
ע עובדיה האשכנזי New member 1/2/08 #11 הו יש לך נס שאני לא מאלה שאוהבים להרוס לשני את הטעם.. אז אני לא אספר לך איזה מכות מייקל מקבל ומה קורה לבליק... ואיך אחיו... אז בקיצור אני לא אספר.. תהנה.
הו יש לך נס שאני לא מאלה שאוהבים להרוס לשני את הטעם.. אז אני לא אספר לך איזה מכות מייקל מקבל ומה קורה לבליק... ואיך אחיו... אז בקיצור אני לא אספר.. תהנה.
פ פסיכולוגית קטנה New member 1/2/08 #17 תודה לכם על הקבלת פנים! ממש חימם לי את הלב.. אגב מה שהבנתי שגם במקום הכי נקי יש הכול..
ע עובדיה האשכנזי New member 1/2/08 #18 יש הכל? בטח. יש אנשים נחמדים יש אנשים חכמים... כן יש הכל חוץ ממה שלא צריך...