היי אני חדשה פה [: אני לומדת ריקוד מגיל 3 ועכשיו אני בג'אז , ואני מקווה להיות פה :)
ש שירשורינה New member 28/1/08 #1 היי אני חדשה פה [: אני לומדת ריקוד מגיל 3 ועכשיו אני בג'אז , ואני מקווה להיות פה
D DrainAlltheBlood New member 29/1/08 #4 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif אני טל, בת 13 וחצי מקריית שמונה אני רוקדת מגיל 8 קלאסי, מודרני, ג'אז, הורה [ריקודי עם] ועושה פילאטיס D: השתלבות נעימה
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif אני טל, בת 13 וחצי מקריית שמונה אני רוקדת מגיל 8 קלאסי, מודרני, ג'אז, הורה [ריקודי עם] ועושה פילאטיס D: השתלבות נעימה
א אברילווש New member 29/1/08 #5 ברוכה הבאה!../images/Emo54.gif שיהיה לך רק כיף בפורום והשלבות נעימה. ספרי לנו עלייך קצת, איזה סטודיו את, בת כמה ומה רוקדת.. דרך אגב, אני עינב
ברוכה הבאה!../images/Emo54.gif שיהיה לך רק כיף בפורום והשלבות נעימה. ספרי לנו עלייך קצת, איזה סטודיו את, בת כמה ומה רוקדת.. דרך אגב, אני עינב
ש שירשורינה New member 30/1/08 #6 איזה חמודות :] אני שיר אני בת 15 וחצי תפוז אנשים לא משנה לי את זה אני לומדת ברעים מודרני וג'אז .. ואני רוצה להתחיל בסטודיו בי , ואתן מוזמנות לספר גם על עצמכן (
איזה חמודות :] אני שיר אני בת 15 וחצי תפוז אנשים לא משנה לי את זה אני לומדת ברעים מודרני וג'אז .. ואני רוצה להתחיל בסטודיו בי , ואתן מוזמנות לספר גם על עצמכן (
ש שירשורינה New member 31/1/08 #10 חח כן מגיל 3 תגידו קורה לכם פעמים שאתם עושות קפיצה והגב כואב לכם \= .. ? ומישהי לומדת פה בסטודיו B ?
Y YuvalJones New member 30/1/08 #9 ברוכי ../images/Emo23.gif My name is Yuval and right now my mikledt doesnt write in hebrew >< i'm 12 and im from Ramat-Gan. see you wround
ברוכי ../images/Emo23.gif My name is Yuval and right now my mikledt doesnt write in hebrew >< i'm 12 and im from Ramat-Gan. see you wround
1 1ספירוש1 New member 31/1/08 #11 ../images/Emo103.gifב-ר-ו-כ-ה-../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif ספיר,13 וחצי, בלט ומודרני השתלבות נעימה ומהירה!
../images/Emo103.gifב-ר-ו-כ-ה-../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif ספיר,13 וחצי, בלט ומודרני השתלבות נעימה ומהירה!