היי אני חדשה פה...

היי אני חדשה פה...

אני לא ממש מעריצה את נינט (למרות שיש לי את האלבום "יחפה") אבל יצא לי להיות בהופעה שלה עם עברי לידר לפני חודש בעיר הנוער חיפה וממש נהינתי הייתי מאחורי הקלעים וכמעט הצטלמתי איתה ... היא ממש יפה במציאות.. רציתי לדעת אם מישהו הולך להופעה שלה ושל יוני בלוך ביום חמישי הקרוב בראשל"צ? יש דרך להשיג כרטיסים בהנחה מישהו יודע? היי גבי כל הכבוד על הניהול.. נ.ב. אתה בא היום להופעה של אמיר?

ברוכה הבאה../images/Emo13.gif../images/Emo66.gif

אני מאי השתלבות נעימה

Barefoott

New member
היי כנסי

ההופעה של יוני ונינט בראשל"צ בוטלה, כי לא הזמינו מספיק כרטיסים האנשים שקנו כרטיסים,יוחזר להם הכסף . ד"א..איזה אמיר?

פרב

New member
../images/Emo32.gif המחווה ללהקת המכשפות ולענבל פרלמוטר ../images/Emo70.gif

חברי פורום נינט טייב! אתם גם מוזמנים ל'ליל המכשפות'- המחווה האלטרנטיבית ללהקת המכשפות ולענבל פרלמוטר ז"ל קולטורה ת"א,11/10, 20:00. 40 שקל בקופות! יהיה בועט

Barefoott

New member
יש גם היום. 1.10 . במועדון הבארבי בת"א.

וזה משודר בערוץ 24 בשעה 23:30 [:

פרב

New member
לפי מה שהבנתי

ערוץ 24 משדרים היום לא את המופע שייערך בבארבי. [המופע בבארבי מתחיל בכלל ב22.00] מוסיקה 24 ישדר הערב (ב-23:30) את "אוהבים ומתגעגעים", מופע הזיכרון הראשון שהתקיים חודש אחרי מותה של פרלמוטר במועדון הלוגוס. שזה אומר, שמי שרוצה לבוא את נינט שרה המכשפות, ייצטרך להיות שם בעצמו, כנראה

ג ב ש ו ש

New member
היי..ברוכה הבאה../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif

שמח שהצטרפת אלינו
כפי שספיר כתבה לך,ההופעה בראשון לציון בוטלה. ולא מאמי,אני לא מגיע להופעה של אמיר לצערי.

תודה על המידע

סתם שברתי ת'ראש איך אני יגיע לשם.... אני ליאת דרך אגב אה גבי אני הולכת להופעה של אמיר, עוד מעט יוצאת אני יעדכן אותך מחר איך היה ביי לבינתיים

למעלה