היי אני חדשה פה.... ארי אני חולה עליך....!!!אתה מלך!!!
I I מ י ר ב I New member 17/9/07 #7 היי מאי כתבת כאן כבר לפני כמה ימים שאת חדשה.ברוכה הבאה ספרי קצת,היית בהופעה? יש לך את הדיסק?
מ מאי המלכה האחת New member 18/9/07 #8 היי אנשיםםםםם...... היי אני חדשה פה....(כמו שאתם יודעים) יש לי דיסק של אריק .... אני רוצה לדעת אם יש לו בתל-אביב הופעה 4.10 זה דחוףףף לי כי זה היום יום-הולדת שלי. תודה מראש למי שיענה.
היי אנשיםםםםם...... היי אני חדשה פה....(כמו שאתם יודעים) יש לי דיסק של אריק .... אני רוצה לדעת אם יש לו בתל-אביב הופעה 4.10 זה דחוףףף לי כי זה היום יום-הולדת שלי. תודה מראש למי שיענה.
ר רומנטיקן מדופלם New member 18/9/07 #9 3.10 בזאפה כרטיס רגיל עולה 80 שקל אבל באתר NRG מעריב יש קופון הנחה של 10 שקלים.
M M o s q u i t o New member 23/9/07 #14 ממש דחוף. אני יכולה לקנות את הכרטיס במזומן? אני רוצה לתת במתנה (הפתעה כזאת) את הכרטיס למישהי.
נ נופר74 New member 20/9/07 #10 חדשה ישנה פה... הייתי לפניי חצי שנה משהו כזה בפורום אבל עזבתי לא זוכרת למה אבל הייתה סיבה... ועכשיו אני חוזרת = )
חדשה ישנה פה... הייתי לפניי חצי שנה משהו כזה בפורום אבל עזבתי לא זוכרת למה אבל הייתה סיבה... ועכשיו אני חוזרת = )