היי אני חדשה פה....
ר רעות שטיינברג New member 15/9/07 #2 היי לך../images/Emo140.gif נעים מאוד להכירך חמודה שמי רעות ואני בת 21 מקרית חיים אוהבת את אמיר מימי היי פייב ועד היום ולתמיד. ברוכה הבאה לפורום תהני כאן
היי לך../images/Emo140.gif נעים מאוד להכירך חמודה שמי רעות ואני בת 21 מקרית חיים אוהבת את אמיר מימי היי פייב ועד היום ולתמיד. ברוכה הבאה לפורום תהני כאן
ל לילי 23 המקורית New member 16/9/07 #4 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif נעים מאוד, אני ליאת מת"א בת 24 מעריצה את אמיר כבר 10 שנים מימי היי פייב. תהני פה!
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif נעים מאוד, אני ליאת מת"א בת 24 מעריצה את אמיר כבר 10 שנים מימי היי פייב. תהני פה!
כ כוכבת הזוהר יעל בר ז New member 16/9/07 #5 נצל"ש. איזה שיר פסטיגל מכל הזמנים אתם הכי אוהבים...??? עכשיו אתם יכולים לקבוע בפורום פסטיגל על הזמן אולי רן דנקר עם" אישד הברק"<? או אולי"רוצה להיות" של עודד מנשה? כנסו לפורום ותיקבעו מה שיר הפסטיגל האהוב עליכם מכל הזמנים
נצל"ש. איזה שיר פסטיגל מכל הזמנים אתם הכי אוהבים...??? עכשיו אתם יכולים לקבוע בפורום פסטיגל על הזמן אולי רן דנקר עם" אישד הברק"<? או אולי"רוצה להיות" של עודד מנשה? כנסו לפורום ותיקבעו מה שיר הפסטיגל האהוב עליכם מכל הזמנים