היי.. אני חדשה פה :p

היי.. אני חדשה פה :p

למרות שדיבוב תמיד היה החלום שלי [:)] רק עכשיו התחלתי לברר.. נמנמ אז אשמח אם תעזרו לי להשתלב ולהתחיל איכשהו.. עצות מישו? ד"א קוראים לי יעל, אני בת 15 מירושלים.

Hawkgirl

New member
ברוכה הבאה!

אני רותם בת 18 מהוד השרון וכרגע בתחילת שירות הצבאי שלי ^_^ תיהי פעילה, שמרי על החוקים, ותגיעי לפסטיבל הסרטים לילדים ונוער כי כפי הנראה אני לא אוכל להגיעעעעעע *ממשיכה לדפוק את הראש בקיר*

MorraniChan

New member
לאלא אל תדפקי את הראש בקיר!

זה עושה סחרחורת וסימנים כחולים במצח XD יהיו עוד הזדמנויות D: חוץ מזה תזכרי שזה נועד לילדים שעדיין לא דובבו בחיים ושם מסבירים הכל מההתחלה, אם זה יתפוס [וזה יתפוס] אז יהיו עוד כאלה ^_^

אוקיקי

New member
היי

תתחדשי! XDD אני אורי, בת 14, שואפת לעבור קורס דיבוב. תציצי בטאגליינס והשאלות הנפוצות, ואם יש לך עוד שאלות (לא נפוצות :p) אז תשאלי בשמחה :]

ellapr41

New member
היי יעל!

ברוכה הבאה! אני אלה, בת 14 וחצי מרעות (מודיעין)... התקבלתי לקורס ובינתיים מחכה(מליון שנה) שהקורס בנלס יפתח... כמו שאוריקי אמרה יש שאלות נפוצות שבטח יש שם כל מה שאת רוצה לשאול.. בהצלחה!

MorraniChan

New member
היי יעל^^

אני מורן, בת 16 מחולון [בוהו T.T], דיבבתי קצת בפוקימון ו"בממלכת תראבטיה". סיימתי קורס דיבוב לפני חודש בערך... בקשר להשתלבות: יש כאן המון אנשים שנכנסו, הציגו את עצמם ונעלמו. הטיפ הטוב ביותר זה פשוט להשתלב בשיחות :) את יכולה להגיב למה שבא לך ^^ ד"א יש בשורש את אולפני "תומיתות" שזה ממש קרוב לירושלים. אני לא יודעת אם הם עושים קורסים אבל סתם לידע כללי XD השתלבות מהירה!

הייי!! [לכל מי שענה לי..אינלי כח להגיב בנפרד]

תודה על הטיפים :p אממ יש לי עוד כמה שעלות בכל זאת.. אממ דבר ראשון- אם אני עושה קורס ומסיימת אותו, אני אחרי זה חייבת לדבב רק שם, או שאפשר גם באולפנים אחרים? וחוצמזה- אפשר לרוויח מזה משו? ואם כן כמה בערך? [לא שזה מה שחשוב לי, אני רוצה לדבב אבל סתם אממ "ידע כללי" XD] ויש למישו פה המלצות על קורס שהוא היה בו? נראה לכם שעכשיו עוד יש קורסים שלא התחילו או שהתחילו ישר בתחילת השנה.. וכמה זמן הקורס נמשך?? חח יוו חפרתי סורי :)

MorraniChan

New member
לא חפרת XD חוץ מזה, תמיד נשמח לענות על שאלות

1) ממש לא! הקורס בסה"כ מלמד אותך לדובב. אח"כ את יכולה ללכת לכל אולפן שרק תרצי לעבוד בו. לדוגמא: את יכולה לעבור קורס באולפן נ.ל.ס וללכת לדובב בדאבי דאב. בקיצור, לכי לאיזה אולפן שתרצי :) 2) הממ... אני לא חושבת שמותר לדבר בפורום על משכורות XD זה גם משתנה [מן הסתם] אז את זה תבררי אחרי שתלכי לקורס P: 3) עד כמה שידוע לי יש קורסים באולפן "נ.ל.ס" ובאולפן "ג'פטו" (ששם אני עשיתי
). תתקשרי לאולפנים ותבררי מתי יש קורסים ואודישנים בשבילם. 4) הקורס הוא בד"כ פעם בשבוע במשך שעתיים. מספר השיעורים משתנה בין אולפן לאולפן... אני הייתי בקורס של שיבעה שיעורים. מקווה שעזרתי

BambiBar

New member
הלוהה D:

ברוכים הבאים! אני בר בת 15 וחצי... עברתי קורס בנלס בחופש הגדול שעבר...ואממ דיבבתי בכל מיני סדרות.. ^^

ellapr41

New member
15 וחצי? מתי גדלת?

ידעתי שאת גדולה ממני בשנה אבל לא הפנמתי שאת בת 15 וחצי.. מצחיק..

BambiBar

New member
חחח

סתם לפעמים איו לי כוח להוסיף את הוחצי... נולדתי ב20.2.92 ..

דוווושה

New member
היי ..:)

קוראים לי דשה , אני בת 12 מנתניה ועברתי קורס דיבוב ועשיתי קולות רקע "בממלכת טרביתיה" נעים מאוד :)

קורס מקצועי חדש לדיבוב

היי יעלולה יש קורס חדש שמנוהל עי" ניקו בר קוס לדיבוב מקצועי אפשר לראות את זה באתר חוג תחת השם דיבוב

למעלה