היי, אני חדשה פה ו...

היי, אני חדשה פה ו...

גם אני חולה על ''השבט'' ואפילו ראיתי את כל 5 העונות שהיו בערוץ 1 ולא פיספסתי אף פרק! עכשיו אני מחכה לעונה ה-6 שהיתה אמורה (ככל הנראה) להיות משודרת השנה ( כאילו, מה חשבתם? כל שנה היתה עונה אחרת...) והדמויות האהובות עליי הן: אבוני, ג'יי הכוסון, אמבר, די, לקס ה-
ומיי

vegan girl

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo168.gif../images/Emo85.gif

עונה 6 נכון לרגע זה לא תהיה אבל אם תסתכלי קצת יותר למטה בעמוד הזה יש הודעה על התוכנית "המשך".... הזהרה: חצי מהאנשים פה נשויים לדמויות בסדרה, כולם מאוד רכושניים לגביהם..... *אהם אהם* אני תמר, בת 15 מירושלים.... ספרי קצת על עצמך... (גיל, מיקום גאוגרפי ו
...) התשלבות נעימה לך! אנחנו לא נושכים... חזק

a b u y a

New member
קוראים לך שני לא?

את מוכרת לי מפורום זהות בדויה... את בטוח תהני פה

tribe spirit

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

הכינוי שלך ישר צעק ל 'אבוני!'. אניוואי,אני נדיה,בת 16 וחצי מירושלים...מקווה שתהני לך כאן,אחלה פורום בהחלטיישנס:)(נו אז מה אם אני משוחדת קצת)

Tinkerblack

New member
היי

שלום לך וברוכה הבאה איך קוראים לך
אממ את מוזמנת לכתוב כאן הרבה אגב בבקשה תקראי את תקנון הפורום ואנחנו לא נושכים אז לא להיבהל
כל בעיה את מוזמנת לפנות אליי. אני שיר אבל כולם קוראים לי כאן או ש"ס או מייגן(אךי שבא להם) אני בת 16 מתל אביב וזהו... ספרי קצת על עצמך...

techno girl

New member
../images/Emo105.gifשללומלום!

שלום לך אני נטלי, בת 13 מירושלים....... ספרי קצת על עצמך... השתלבות/התמכרות נעימה!!!! ד"א.... בקשר למה שתמר אמרה קודם....
שקסי- לקסי
הוא שששלללייי

../images/Emo90.gifברוכה הבאה!!../images/Emo111.gif

היי לך.. אני רינה מראשון לציון, בת 17... העונה השישית כרגע בסימן שאלה וזה... אבל כולנו מקווים.. ואני ממש אוהבת את לקסי סקסי... ואת אבוני, וסיווה =]

למעלה