היי אני חדשה כאן

chipi

New member
היי אני חדשה כאן

מה עושה כדי להרגיש טוב ? ספורט שאני עושה (אומנות לחימה ושחייה) מה עושה לי טוב? דווקה הדברים הקטנים שבחיים השקיעה והזריחה דברים חמודים ילדים וחיות הטבע תמיד משתדלת לקום בבוקר עם שיר בלב . לא תמיד זה קל . כרגע קצת בדאון מקווה שיעבור מהר chipi לא ציפי

הלו לך c´

ברוכה הבאה אלינו.. נשמע נהדר.. עכשיו הזכרת לי את השיר ב"צלילי המוסיקה".. "אלה דברים שעליי אהובים" שיר מדהים, שמדבר על להיזכר בדברים הקטנים שאנחנו הכי אוהבים, ואז לא נפחד ממה שבא אלינו. את מוזמנת לדבר על מה שרוצה.. שבת שלום שני קיפודת הים

chipi

New member
היי אני מאוד אוהבת

את ג´ולי אנדרוז תמיד רציתי לשיר כמוה תמיד משתדלת לראות את הכוס המלאה אבל לאחרונה לא ממש הולך לי טוב נו יום קסום לנו
chipi

תראי..

לא כל כך הייתי רוצה לשיר כמוה <ואני ממש זייפנית> כמו שהייתי רוצה לקפוץ איתה לציורים, לרקוד על גגות, ולהצליח להכניס את כל החפצים שעליי אהובים בתיק קטן אחד, כמו שהיא עשתה ב"מרי פופינס" בקשר לחצי הכוס המלאה.. תראי את ג´ולי.. היא לא יכולה יותר לשיר.. אבל משחקת בסרט.. כך שבדרכ יש לנו הרבה דרכים ללכת, ולא רק אחת, כך שאם אותה דרך קצת קשה, תמיד ניתן למצוא דברים אחרים שגורמים לנו לחייך. שבת מלא קסם גם לך שני

זהרי

New member
דאון

דאון טאון דאון דאווין עוד הצעות?
ניסיתי.... גם אני אוהב ילדים וחיות... ולגבי שירים...אממ.ממ....מעדיף לשמוע אותם ברדיו תל אביב כל בוקר ומפזם לי אותם בדרך לעבודה... יום טוב שיהיה לך זהרי

צ´יפי!!!

את באה למפגש היום?! רואים את מאטריקס... אני תכף לא אהיה כאן, אבל את מוזמנת לקבל פרטים מאחרים בפורום... וחוץ מזה, את מוזמנת להתקשר אליי: 347619-052 אם את רוצה... שלך בן

chipi

New member
פשטנדה דה דאויטצ´? ../images/Emo8.gif

לא הבנתי כלום מאטריקס? מה מאטריקס?

chipi

New member
אה! שניה אחרי

ששיגרתי את ההודעה נפל לי האסימון טוב דהה! אהבלה כבר אמרתי? אני לא מהממהרים אני מהממהרות תנסו להגיד את זה 5 פעמים מהר )

צ´יפס.. יכולה לקרוא לך ככה?

את באה? את באה?את באה? את באה? את באה? תגידי 5 פעמים "כן" מהר <בלי הגרשיים> ותבואי. שני..

chipi

New member
פששששששששששש

רוצים אותי?? רוצים אותי ?? רוצים אותי?? I think not

chipi

New member
תקראי לי מה שבא לך

צ´וקלת צ´יפ צ´פס פישפש
chipi שזה לא ציפי

בן, חזרתי לכעוס עליך!!

השארת אותי לבדה , בודדה וגלמודה בעגלה.. ועוד וויתרתי על לימוזינה בשבילך... חוצפן.. פשוט חוצפן..

למעלה