היי אני חדשה כאן..

נוש20

New member
היי אני חדשה כאן..

התרשמתי מהידע ומהעצות שאתם נותנים..אז אמרתי אולי אני גם אנסה אני בת 19 וחצי ורוצה לשנות את החדר למשהו יותר עכשוי אבל לשנות עם מה שקיים כרגע בחדר לא לקנות ספריה חדשה יש לי ספרייה ממש עמוסה בדברים שהצטברו ואין ממש לאן להעיף השאלה היא אם בעזרת כלים מסוימים יהיה אפשר לאחסן אותם בצורה יפה ונקייה מלא מלא תכשירים(קרמים איפור,ועוד ועוד ועוד מלא דברים) רק החלק של הספריה זה מה שמציק לי בחדר ניסיתי לצלם קצת את הסיפריה עם המצלמת אינטרנט לא ממש הצלחתי אבל לפחות שתקבלו קצת מהחדר שלי....המבולגן יש לציין!!!!

0 אור 0

New member
כמה רעיונות

1. צילון קש מתגלגל שאפשר לקנות בכמה עשרות שקלים בהום סנטר/אייס/ חנויות וילונות - ויכסה חלק מהמדפים. 2. סלסילות קש 3. כלי עץ שיש היום בכל מיני בזרים וחנויות מיוחדות 4. אם הסגנון שלך יותר הי טקי - את גם יכולה לצבוע את הספריה בצבע לטעמך - ולסדר עם כלים מתכתיים יפהפיים שיש היום במליון חנויות.

נוש20

New member
קודם כל תודה

דבר שני..זה רעיון נחמד אבל מצד שני אני לא רוצה שיווצרו לי מלא מלא סלסלאות מקש בחדר..זה ייראה כמו חדר של כביסה ולא כמו חדר לחיילת!! לצבוע את הסיפריה לא נראה לי אני אוהבת מאוד את הצבע אבל תודה בכל זאת. יש עוד רעיונות?

היי, אני חשבתי גם על

סלסילות מקש. לדעתי זה ממש לא נראה כמו חדר כביסה. אם את לא רוצה, ובכל זאת רעיון של קופסאות נראה לך, יש המון קופסאות בחנויות כמו הפנניג, קרביץ, חנויות של מוצרי נייר ומצרים נלווים... יש בגדלים וצבעים שונים ואם את בוחרת את הצבע והסגנון הנכונים לך, זה יכול להיות נורא יפה. אני לא יודעת איזה עוד פתרון יכול להיות מלבד קופסאות או פשוט להפטר מדברים. אם את לא רוצה להחליף כוננית.. היה לך איזה כיוון?

ש ו נ י 69

New member
כנראה

שקופסאות צבעוניות יעשו את העבודה. תרויחי שני דברים: 1. החדר יקבל אופי יותר צעיר וקליל 2. כך תנצלי יותר טוב את החלל הריק של גובה המדפים. שהספריה שלך כרגע סובלת ממנו. בהצלחה

למעלה