היי, אני חדשה כאן

shir4me

New member
היי, אני חדשה כאן

שלום, יש לי צורך עז לשתף אותכם במשהו, למרות שאני לא מכירה אותכם: אני בת 26, ילדה גדולה, אבל מרגישה מאוד בודדה. משום מה אני מצליחה לדפוק כל מערכת יחסים (בין אם זה בני זוג, חברים ואפילו משפחה). אני תמיד מצליחה להתאכזב ואז באחת מנתקת קשרים. אני יודעת שזו לא הדרך, אבל אני לא מצליחה לשנות את התגובות שלי ואת רמת הציפיות. מישהו כבר היה במצב כזה? והצליח לשנות?

kung fu

New member
ברוכה הבאה shir4me ../images/Emo23.gif

תארי קצת את הקשר שהיה להורים שלך. האם הם נטו לריב? היו פרודים? וכמו כן, האם הם הרסו קשרים עם אחרים (שכנים, משפחה וכדומה)?

shir4me

New member
ובכן

הם עדיין ביחד, למרות, שלדעתי אין שם אהבה. (וגם לא כבוד הדדי). מריבות יש בשפע (הם פשוט לא מתאימים). לגבי קשרים עם אחרים - אז כן, לשניהם יש נתק עם חלק מבני משפחתם, וכשאני חושבת על זה - אז גם עם השכנים אין קשר במיוחד. (רק עם דייר אחד או שניים).

kung fu

New member
אז קיבלת תשובה מהיכן זה נובע אצלך.

זה דפוס תקשורת שלמדת בבית, ודפוס התנהגות שלמדת. ראי בבהירות איך למדת את זה מההורים. והחליטי לשנות את זה. בטח למדת מהם עוד דברים בהקשר הזה, שעוזרים לך ליצור את המציאות הזאת.

לשיר 4 U ../images/Emo79.gif

היי שיר, דפוסים ניתן לשנות וגם לפתור. מעל דפי האינטרנט זה קשה קצת לעזור לך לפתור את הבעיה. מיכל כבר נתנה לך כיוון למחשבה - לבדוק כיצד ההורים שלך השפיעו עליך בנושא. זה שאת מודעת לבעיה זה שלב ראשון וחשוב לפתרון. אני מציע לך ללכת לטיפול / ייעוץ בנושא כדי לפתור אותו בצורה יסודית. שולח לך אופציה במסרים. בהצלחה, יוסי.

למעלה