היי! אני חדשה כאן! הייי! מה קורה?! אני חדשה אז אני קצת לא מעודכנת! מקווה שתקבלו אותי הדר
S shadowfox New member 15/11/04 #1 היי! אני חדשה כאן! הייי! מה קורה?! אני חדשה אז אני קצת לא מעודכנת! מקווה שתקבלו אותי הדר
D Dark Storm New member 15/11/04 #2 ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif רק תזכרי לא לדבר על דברים לא חוקיים בפורום, לסמן הודעות עם ספויילרים ולשרשר כמה שיותר! אז ברוכה הבאה, מקווה שתהני פה
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif רק תזכרי לא לדבר על דברים לא חוקיים בפורום, לסמן הודעות עם ספויילרים ולשרשר כמה שיותר! אז ברוכה הבאה, מקווה שתהני פה
פ פגית New member 15/11/04 #4 ברוכה הבאה... וכן תזכרי לשרשר כמה שיותר ,לסמן ספוילרים ולא לדבר על הדברים הלא חוקיים ואז יהיה לך כאן כייף...
ברוכה הבאה... וכן תזכרי לשרשר כמה שיותר ,לסמן ספוילרים ולא לדבר על הדברים הלא חוקיים ואז יהיה לך כאן כייף...
H Hieros Gamos New member 15/11/04 #5 welcome ושכחתם לציין- לא להתגרות באנשים יותר חכמים ולתת להם אתרים כמו ספוילרפיקס כדי למצוא ספוילרים או סופרנובה כדי לאפות שטרודלים
welcome ושכחתם לציין- לא להתגרות באנשים יותר חכמים ולתת להם אתרים כמו ספוילרפיקס כדי למצוא ספוילרים או סופרנובה כדי לאפות שטרודלים
D Dark Storm New member 15/11/04 #7 או, שירשור התעוררת ? ../images/Emo3.gif נהנת מהטקס אתמול ? אני לא Evanescence לא זכו בכלום... חבל שלא באת לצ'אט, שיעמם בפרסומות כל 5 דקות
או, שירשור התעוררת ? ../images/Emo3.gif נהנת מהטקס אתמול ? אני לא Evanescence לא זכו בכלום... חבל שלא באת לצ'אט, שיעמם בפרסומות כל 5 דקות
D Dark Storm New member 15/11/04 #9 קיוויתי... ../images/Emo10.gif טוב מזה משנה... העיקר שימשיכו לעשות אלבומים חדשים... כרגע הם עובדים על אחד חדש
קיוויתי... ../images/Emo10.gif טוב מזה משנה... העיקר שימשיכו לעשות אלבומים חדשים... כרגע הם עובדים על אחד חדש
ג גאגית מאוהבת New member 15/11/04 #11 ווווווווואי גיל!!!!!!!!!!!!../images/Emo6.gif אתה לא מאמין מה קראתי בפעם הראשונה במשפט שלך! חחחחחחחחחח לא האמנתי.... חשבתי שרשמת לה אם היא "נהנתה מהסקס אתמול בלילה" חחחחחחחחח כמעט התעלפתי מצחוק ואז קראתי את זה שוב ואחרי שראיתי שטעיתי...בכלל ..... אני עד עכשיו עם דמעות בעניים.....אההההההההה זה היה טוב....
ווווווווואי גיל!!!!!!!!!!!!../images/Emo6.gif אתה לא מאמין מה קראתי בפעם הראשונה במשפט שלך! חחחחחחחחחח לא האמנתי.... חשבתי שרשמת לה אם היא "נהנתה מהסקס אתמול בלילה" חחחחחחחחח כמעט התעלפתי מצחוק ואז קראתי את זה שוב ואחרי שראיתי שטעיתי...בכלל ..... אני עד עכשיו עם דמעות בעניים.....אההההההההה זה היה טוב....
D Dark Storm New member 15/11/04 #12 וואי הרגת גם אותי מצחוק עכשיו.. ../images/Emo6.gif וזה גם התחבר בצורה משעשעת לכותרת ההודעה ההיא אז שירשור: ? Was it good for you as it was for me
וואי הרגת גם אותי מצחוק עכשיו.. ../images/Emo6.gif וזה גם התחבר בצורה משעשעת לכותרת ההודעה ההיא אז שירשור: ? Was it good for you as it was for me
ג גאגית מאוהבת New member 15/11/04 #13 אנחנו אנשים חולים בחיי...../images/Emo101.gif../images/Emo6.gif
ג גאגית מאוהבת New member 15/11/04 #10 אוייש צוצי..אני חייבת לפנות לתפוז בגללך... הם חייבים להשיג לי אייקון של *מלאך* בשבילך....אין..אין..זה לא עובד ככה... חייב להמציא אייקון מלאך שיקראו לו "אייקון גל"
אוייש צוצי..אני חייבת לפנות לתפוז בגללך... הם חייבים להשיג לי אייקון של *מלאך* בשבילך....אין..אין..זה לא עובד ככה... חייב להמציא אייקון מלאך שיקראו לו "אייקון גל"
ג גאגית מאוהבת New member 16/11/04 #16 ../images/Emo41.gifצוצי תחזרי לצ'אט! וגם.. כולכם תגיעו! אנחנו שם!