היי אני חדשה כאן
א אני רואה כפול New member 9/10/04 #2 שלום! מי את והאם נכנסת לפורום בזכות כרטיסי הביקור המאגניבים מההופעה אתמול
N N o l o g o New member 9/10/04 #4 אריאלה לשאלה שלך..=) היא זאת שהייתה לידי כשביקשתי את הדף והנייר והיא הייתה איתי ועם עמית אבל באמת הכרטיס ביקור היה חמוד חח
אריאלה לשאלה שלך..=) היא זאת שהייתה לידי כשביקשתי את הדף והנייר והיא הייתה איתי ועם עמית אבל באמת הכרטיס ביקור היה חמוד חח
R R a v £ N New member 9/10/04 #12 שאאאלום!../images/Emo9.gif ברוכה הבאה! אני נרי..מקווה שתשתלבי ותהני!
P pishkashit New member 9/10/04 #13 תשובות..או משהו כזה קוראים לי לירון.. ואני מראשון.. וכן די בזכות הכרטיסים המאגניבים מאתמול נכנסתי לפורום..
תשובות..או משהו כזה קוראים לי לירון.. ואני מראשון.. וכן די בזכות הכרטיסים המאגניבים מאתמול נכנסתי לפורום..
מ מורי לנצח New member 9/10/04 #15 הי לירון ../images/Emo9.gif יש רק דבר אחד שאת צריכה ללמוד והוא לשרשר ,תאמת זה עניין פשוט כל מה שאת צריכה זה לקרוא את התמונה שצירפתי לעוד שאלות את מוזמנת לפנות אלי
הי לירון ../images/Emo9.gif יש רק דבר אחד שאת צריכה ללמוד והוא לשרשר ,תאמת זה עניין פשוט כל מה שאת צריכה זה לקרוא את התמונה שצירפתי לעוד שאלות את מוזמנת לפנות אלי