תודה ../images/Emo13.gif
אני ערה עכשיו כי הרגלתי את עצמי לא לישון בלילה, אלא ללכת לישון בבוקר ולהתעורר בצהריים (בדרך-כלל בין 1 ל-3). הלכתי לישון ב-7 וחצי בערב סתם כי הייתי עייפה... והתעוררתי ב-10 וחצי מחלום קצת פסיכי, אמרתי לעצמי: "עם חלומות כאלה, לכי תדעי מה יהיה החלום הבא" והחלטתי להישאר ערה. וזה החלום: זה היה קצת מפחיד בהתחלה, זה התחיל בסצנה של קופסאות האוכל של החתולה והכלבה שלי, שהתעופפו באוויר באמצע הלילה, הם קיבלו חיים משל עצמם. תפסתי אותם והייתי עם אמא שלי, שמתי קופסא אחת על השמיכה שלי, ואז גם השמיכה קיבלה חיים! לקחתי קופסא אחת ואמא שלי עם הקופסא השניה, ורצינו להרוג אותן. (יש לי נטייה בחלומות להרוג דברים לפני שהם הורגים אותי) היינו במטבח, והסרנו מהם חלקים חומים (משהו מוזר) ואמא שלי התחילה לגזור את הקופסא שהיא החזיקה. אחר-כך היה קטע אחר. השמיכה הייתה אצלי, והיא כל הזמן זזה בידיים שלי. נכנסתי לחדר של אחי שישב על הכסא של המחשב, ואמרתי לו שהשמיכה קיבלה חיים, הוא לא ממש האמין אז הראתי לו - זרקתי את השמיכה על הרצפה, על שמיכה אחרת, שהכלבה שלי שוכבת עליה בדרך-כלל. והשמיכה שזרקתי התחילה לפעפע ומתחתיה גם השמיכה של הכלבה שלי! אחר-כך הלכתי לסלון. אחותי ועוד ילדה קטנה שאני לא מכירה היו שם. סיפרתי לאחותי על קופסאות מעופפות ועל שמיכות וכל מיני חפצים שקיבלו חיים וזה הפחיד אותי, ואז אמרתי לה: "זה חלום! זה חייב להיות חלום! את לא קיימת!" ואמרתי לילדה הקטנה שם: "גם את לא קיימת!" ואז אחותי הלכה קצת והלכתי אחריה, היא אמרה לי: "איך ידעת?..." עניתי לה: "זה חלום... לא?" "נכון שזה חלום?..." פתאום שמעתי שמשהו נפל והתעוררתי בבהלה (למרות שאחרי שבדקתי, לא נפל כלום בחדר שלי). לי תמיד יש חלומות פסיכודלים ומוזרים, חלקם חלומות צלולים וחלקם סתם מוזרים ומצחיקים. למשל היה לי חלום, בו מפלצת גדולה עם שמלה ורודה ונקודות ירוקות, רדפה אחריי. או בכלל חלום פסיכי, בו קופסאת קוסקוס לא רצתה לחזור למקום ממנו היא באה, היא רצתה להישאר אתי, כדי שאגן עליה. וכך היה, הגנתי עליה לכל אורך החלום! יש לי הפרעות שינה מאז שהייתי בת 12 (עכשיו אני בת 15)... סבלתי הרבה מההפרעות האלה, והיה לי מאד קשה לתפקד. כל הפירוט נמצא בבלוג שלי ברשומה הזאת: http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=10292 נראה לי שרק מלקרוא את זה, נהיים עייפים. אני מקווה ללכת לישון עד 5 וחצי... בדרך כלל אני הולכת לישון בסביבות 5 וחצי - 8 בבוקר. חבל שאין פה אפחד =/