היי אני חדשה כאן..

C honey

New member
הכל סבבה...|אראגורן|../images/Emo185.gif|בנחוש|

ואיתך??.. ברוכה הבאה לפורום!!!.., לפני שנייה עוד ילדה מהפורום הייתה פה אבל כנראה שהיא הלכה.., איך הגעת לפורום?, דרך חברה?, דרך המוסף של הבנות?? צפרי קצת על עצמך..: בת כמה את?, מאופו??.. אז תהני בפורום!!!

0Pink0Angel0

New member
הכל סבבה :)

והגעתי לפה מראש1 מהמוסף של הבנות.. לקח לי שנה להירשם כל השמות היו תפוסים חח.. ואני בת 14 וחצי מראשון ואת?!

C honey

New member
חחח...|אראגורן|../images/Emo185.gif|בנחוש|

סבבה.., העיקר את פה עכשיו!!!.. אני בת 13 וקוראים לי חן. ואיך קוראים לך?? רוב הבנות נראה לי בנות 13-14... ותגידי, יש לך סרטים יפים להציע לי לראות??.. ושמתי לב שאת אוהבת את בנחמין רוחאס.., נכון?? גם אני מתהההה עליו!!! (וגם עוד כמה בנות בפורום...!!)

i l i

New member
ברוכה הבאה!

אני חן(אילי) בת 15 מעזר.. אל תתאמצי לשלוח הודעות ממילא לא יענו לך.. (סתם עזבי.. אני עצבנית עליהם כרגע..) קיצר.. תהני בפורום!!

0Pink0Angel0

New member
...

קוראים לי דניאל מאיפה את?! ויש סרט מה זה יפה שהמליצו לי עליו ואני מתה לראות אותו שכחתי איך קוראים לו נראה לי ריקוד מושחת.. ואני חולה על בנחמין הוא כזה כוסוןןןןןןן הוא ילד מושלםם אין עליוו את הולכת להופעה?!

C honey

New member
רציתי...|אראגורן|../images/Emo185.gif|בנחוש|

והייתה לי אפשרות.., אבל אני לא הולכת בסוף!!!.. מה זו התמונה הזאת???, מה הוא עושה??..

0Pink0Angel0

New member
מדגמן חח..

הנה עוד תמונה מהבוק הזה חח.. ולמה את לא הולכת??

C honey

New member
אני לא הולכת,|אראגורן|../images/Emo185.gif|בנחוש|

כי... בגלל המצב בגלל יאסין המכוער, אמא שלי לא מרשה לי!!! את יכולה לתת קישור לבוק הזה של בנחמין??, בבקשה... תשאירי אותו פה.., אני הולכת, אז:
לילה טוב!!

C honey

New member
תודה..!!!|אראגורן|../images/Emo185.gif|בנחוש|

ואת הולכת לישון כל כך מאוחר??!.. תוכלי למצוא יותר ילדות אם תכנסי לפורום בשעות הבוקר עד הערב!!!..

סתיו מם

New member
ווא, איזה שם ארוך! ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לפורום הכי שווה בתפוז ובעולם כולו. אם את רוצה לקרוא עלינו עוד - תיכנסי למאמרים ויש גם תמונות בגלריה...

°SweeTamar°

New member
ב ר ו כ ה ה ב א ה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif |חיבוק

קוראים לי תמר תהני!

n o g i t

New member
ברוכה הבאה../images/Emo9.gif

אני נוגה וגם אני הצטרפתי לא מזמן.. וואי, חזרתי מאילת וזאת העיר הכי שווה בעולם! אין מע"מ וזה כל כך שולט!!! חרשתי להם שם על החנויות

Roniii

New member
מצטרפת לברכות לכל החדשות

והולכת לנמנם קצת יאללה ביי

למעלה