היי אני חדשה כאן...

elina002

New member
היי אני חדשה כאן...

אני אלינה אני בת 16 ואני גרה בחור שעדיף שלא תעדו ואני חולה על אורלנדו ויש לי גם אתר קטן משלי וזה היה ממש נחמד אם תשימו לי כאן מידע ותמונות שלו כדי שאני אכניס גם אותו לאתר שלי....

ThisIsJustME

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif|4ו|אני שירה../images/Emo13.gif

תמונות יש דיי הרבה בגלריות של הפורום פשוט עדיף לא לעשות שירשורי תמונות כי זה תוקע לאנשים את הפורום...

elina002

New member
אני גרה בחור כזה שקוראים לו.....

טבריה מכירים? שלולית ליד כפר? ואולי אתם יכולים לשרשר לי לפחות מידע?

ThisIsJustME

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifמי לא מכיר את טבריה../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

אחלה מקום

elina002

New member
אמממ זה יותר מקום מאוד משעמם

וגם שוב בבקשה מישהו יכול לארגן לי מין ביוגרפיה קצרה?

את באמת חושבת

שלא נכיר את טבריה?!
כאילו יש אותה במונופול אפילו
חיחי, וטבריה זאת עיר מגניבה דווקא... לא שהייתי בה יותר מדי..
בדיוק היום כששיחקתי במונופול אצל חברה וקניתי רחוב בטבריה אמרתי "טבריה זאת עיר יפה!! למה לא לקנות אותה? היא ליד הכנרת והכל..."
ובקשר לביוגרפיה, יכול להיות שיש אולי באיזה מאמר בקהילה או משהו.. תחפשי..

elina002

New member
חחחחח.....

זהו לא משעמם לך כי לא היית בא יותר מידי אבל אם את רוצה לעשות כיף חיים מומלץ חברים מאוד טובים ומצחיקים או לצאת מחוץ לעיר כי אין פה מה לעשות.... פעם ראשונה שניה שבאים לבקר זה סבבה אבל לחיות פה 12 שנה אין שום דבר חדש.... חוץ מהעובדה שמשפצים את העיר והרחוב הכי מסריח הפך לרחוב הכי יפה... יותר נכון מדרחוב כזה...

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

תהני בפורום!
ואל תדאגי, את יכולה להגיד איפה את גרה. גם אני גרה בחור אבל לא אכפת לי להגיד איזה...

little bry

New member
ברוכה הבאה!!!

וואי וואי כמה אנשים חדשים חחחחחחחח בכל מקרה אני שרית, ותאצמיני לי שאני גרה בחור יותר גרוע משלך!!! חחחחחחחח בכל מקרה ברוכה הבאה, ותהניייי

T u r n e r 1

New member
../images/Emo8.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

מה שלומך? הכל בסדר? אני לימור
ואני מאחלת לך חג שמח והשתלבות מהירה אה וגם תהנייייייי

../images/Emo141.gifwelcom../images/Emo141.gif

ברוכה הבאה,נעים מאוד,אני יעל! ולגבי המידע-פשוט תכנסי לאיזה אתר על אורלי באנגלית ותקחי משם,ברוב המקרים אנחנו לא יודעות יותר טוב....

O r L a N d O

New member
../images/Emo28.gif ברוכה הבאה...../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif

שמי דורית
השתלבות נעימה
--->

למעלה