היי אני חדשה כאן

metalgirl

New member
היי אני חדשה כאן

אבל אני מסתובבת קצת כאן ביומיים שלושה האחרונים. אני מחפשת מעריצים של נירוונה ואנשים ששומעים רוק דוגמת PAPA ROUCH. חוץ מזה שאלה עקרונית-איזה סוג של אנשים יותר נורמלי לדעתכם, מטאליסטים או פריקים? אני ממש חייבת לדעת........... H-)

metalgirl

New member
זה ממש לא אותו הדבר

קודם כל הפריקים שאני מכירה רק מחפשים צומי הם עושים עניין גדול מכל הקטע של לאהוב רוק. המטאליסטים שאני מכירה (דגש על האני מכירה)הם אנשים שכמעט ולא מחפשים צומי והם אוהבים רוק בלב ובנשמה וממש חיים את זה בלי פוזות ועניינים. אני לא יודעת מה עם פריקים ומטאליסטים אחרים אבל ככה זה עם אלה שאני מכירה ובגלל זה פרסמתי את השאלה שלי. אולי מישהו יכול לענות לי?

Orens

New member
הכל עניין של פוזה

יש סיכוי שהרבה יביעו מחאה על מה שאני אומר פה עכשיו אבל אני לא חושב שלא פריקים ולא מטאליסטים עושים את מה שהם עושים בגלל המוזיקה אלא בגלל הפוזה, זה מה שזה. לא מדובר בתקופת הפאנק של שנות השבעים שפאנק - המוזיקה והסגנון היה מחאה, להיות פאנקיסט הייתה הצהרה. מדובר בתופעה שונה לגמרי. בשביל לאהוב מוזיקה, לא משנה איזה סוג של מוזיקה, לא צריך להיות בלאקר או פריק או מטאליסט (ואני לא ממש רואה הבדלים), בנאדם יכול לאהוב רוק כבד לא פחות ממטאליסט גם בלי הפוזה. אני לא מזלזל במי שבוחר בדרך החיים הזו, כל אחד שילך בדרכו, אני פשוט אומר שלהיות פריק, או להיות מטאליסט, או להיות כל דבר אחר זה לא בגלל החיבור למוזיקה, זאת פוזה, עובדתיתי, גם להיות פאנקיסט זאת פוזה וגם להיות היפי זאת פוזה בימינו. זה הכל עניין של פוזה, המוזיקה פשוט מתלווה לה. ואם מישהו עושה את זה בתור מחאה וכהצהרה מסוימת אז אני אשמח לשמוע בפורום מה היא (בשיא הרצינות).

flowr..

New member
אבל למה חשבת

שהרבה יביעו מחאה? סך הכל מה שאמרת נכון, ``להיות פריק`` וכל זה זה באמת עניין מטומטם של פוזה, מי שמדביק לעצמו את התווית הזו רק מראה עד כמה הוא מתלהב מהעניין. מה, לכל בני האדם חייבים להיות תוויות?

Meddle

New member
אבל...

יש גם עניין של העדפת סגנון לבוש... תשמע, אם מישהו הולך עם חולצה קרועה כי זה מגניב לו, ונוח לו, ובהוא אוהב את זה, מי אתה שתגיד שהו פוזיונר... וחוצמזה, מה ``לא פוזיונר`` מכנסי טריקו וטי-שירט? נ.ב. אתה באמת רוצה שכולם יתלבשו אותו הדבר? (אתה עוד תמוטט את תעשיית האופנה... :) ), תחשוב על זה.

Orens

New member
בפירוש לא

אני בפירוש לא רוצה שכולם יתלבשו אותו הדבר. ומי שנחמד לו ללכת בחולצה קרועה צריך ללכת בחולצה קרועה, זה לא הופך אותו לפריק, אנשים שמתוייגים תחת השם `פריקים` לא רק הולכים בחולצה קרועה. אבל זה לא משנה, זה עדיין עניין של פוזה, וזה עניין של פוזה בגלל שאין מאחורי זה הצהרה מסוימת, זה לא באמת קשור למוזיקה, מדובר בחבורות של אנשים שמתנהגים בצורה קיצונית מסוימת כביכול בגלל המוזיקה שהם שומעים אבל בעצם בגלל שהם רוצים למשוך צומת לב, וזה לגטימי. אני לא שללתי אף אחד ואף סגנון. אני אמרתי בפירוש שכל אחד צריך להיות איך שהוא רוצה, אבל אי אפשר להתעלם מאחורי העובדה שיש פה עניין רציני של פוזה והקצנת האישיות. זה לא דבר רע. זה המצב.

TristaniA

New member
אני בעד..

זה באמת רעיון לא רע... רק חבל שהמשטרה רואה את זה כפגיעה בציבור..

metalgirl

New member
אתה ממש (טוב בערך) צודק

הקטע של פריקים מטאליסטים וכו` הוא באמת עניין של פוזה אבל לא תמיד. אני וחברות שלי(זאת דוגמה) אנחנו אוהבות רוק כבד ,אבל ממש ממש ממש אוהבות אתה המוזיקה הזאתי אבל אנחנו לא מחצינות את זה-אנחנו פשוט לא מתאימות לסטיגמה שיש על אוהבי ואוהבות רוק כבשד(וכן,יש סטיגמה כזאתי).ANYWAY לפני איזה שבועיים הייתה מסיבת רוק אצלנו באריאל ואנחנו החלטנו ללכת. ביום ראשון שאחרי המסיבה כמעט כל השכבה ניגשה אלינו בשוק כי ראו אותנו שם ואנחנו הרי לא מתאימות לסטיגמה-כי אנחנו לא מתלבשות כחובבות רוק מושבעות. הפואנטה-זה באמת קטע של פוזה אבל יש כאלה שמתלבשים ומתנהגים לפי הסטיגמה כי זה משהם אוהבים ללבוש. ובאמת בימינו הכל עניין של פוזה ובן אדם לא יכול לעשות מה שבראש שלו בלי שידביקו לו תוויות. נ.ב. מה זאת אומרת להתלבש כצורה של מחאה? אני לא מבינה נ.ב.2 למה כל כותרת של הודעה שלי יש בה ``אתה צודק`` או ``אתה טועה``??????? שמישהו יסביר לי כי אני לא מוצאת לזה תשובה במוח הדי מעוות שלי.

TristaniA

New member
הגיע הזמן שמישהו יגיד את זה...

זאת הייתה ההודעה הכי חכמה בפורום הזה.... :)

Grass_Hopper

New member
תשובה

פריקים הם נחמדים ומטאליסתים הם או חנונים או מפחידים!

metalgirl

New member
אתה טועה

המטאליסטים הם לא חנונים (למרות שיש כמה שהם כאלה אבל הם מיעוט) והם לא ממש מפחידים לדעתי הפריקים יותר מפחידים(או שרק הפריקים באריאל-החור שאני גרה בו-כאלה.

Hell is beige

New member
הייתי המעריץ מספר אחד שלהם...

בזכותם עזבתי את אקווה לטובת הרוק (עבר מחפיר)

TristaniA

New member
אממ..

מה זאת אומרת יותר נורמלי?! נורמלי זה הגדרה שונה לכל אדם.. וחוץ מזה... כל אדם הוא שונה, את לא יכולה לעשות הכללה כזאת של איזה סוג אנשים יותר נורמלי.. כי כל הקטע של פריק, מטאליסט זה סתם תדמית , לכל בנאדם יש אופי של עצמו, לא ע``פ איך שהחבררה קוראת לו.

למעלה