חמסה VIP לשירותך בכל עת ../images/Emo13.gif
תודה שמחה
, בל ניסחפה. היי שני, ברוכה הבאה. כמו ששמחה כתבה, פורום קיצורי קיבה הוא
חם למנותחי הקיבה באשר הם, בדגש על מנותחי טבעת. הפורום דינאמי מאוד, מכיל אירוחים וייעוצים של גורמים מקצועיים שונים הקשורים לתהליך הבריאטרי אותו עברנו (או נעבור
) כמו דיאטנית, פלסטיקאי, פסיכותרפיסט ועוד. תמיד מומלץ לצבור מידע רלוונטי ו"על הדרך" גם להכיר אנשים נחמדים שמתמודדים עם אותו מכנה משותף. במקביל, יש לך, כמעוקפת קיבה עתידית את קומונת "מעוקפי קיבה ותריסריון" השכנה בה תמצאי בעיקר מעוקפי קיבה (ומעט משורוולים ומעוקפי תריסריון) שישמחו לעזור וללוות אותך במסע משנה החיים שתחווי לאחר הניתוח. מכיוון שציינת שתעברי את הניתוח בהדסה הר הצופים (ד"ר בגלבייטר/ד"ר גרינבאום אני מניחה) אני מפנה אותך כבר ליצירת קשר באמצעות מסר ל"עדי342" - מנותחת ותיקה של ד"ר בגלבייטר, מעוקפת קיבה, מרוצה ו"עם קבלות" (ירידה רבה במשקל). היא ירושלמית ועורכת מפגשים ל"חבורה הירושלמית המעוקפת". מומלצ(ת) בחום
. בנוסף, את מוזמנת להתייעץ ולשאול ככל העולה על רוחך לגבי הניתוח לפני/אחרי - אשמח לנדב מהמידע ומהניסיון שצברתי עד כה (עוד 3 חודשים חוגגת 3 שנים למהפך
, הסיפור שלי בחתימתי בתחתית ההודעה) פה, במסר, בקומונה או ב
(תשאירי לי את המס' במסר ואצור עימך קשר). שיהיה בהצלחה רבה, בחרת כלי עזר יעיל לחיים באיכות טובה , בריאה ורזה. שיהיה בהצלחה