היי אני חדשה כאן

שני 822

New member
היי אני חדשה כאן

שלום לכולם, אשמח לדעת מי מנהל את הפורום והאם יש מענה גם מגורמים מקצועיים, אני חודש לפני ניתוח מעקף קיבה ואשמח לקבל עצות טיפים לימים שלפני וכמובן לימים של אחרי הניתוח.

שמחה37

New member
בוקר טוב ונעים מאוד

שמי שמחה ואני חלק מצוות הניהול של הפורום. ברוכה הבאה אלינו. הפורום שלי הוא פורום חברתי ומתבסס על נסיונם של החברים פה. יש לנו דיאטנית שעונה לשאלות אחת לשבוע. אין לנו רופא שמלווה את הפורום אבל מידי פעם יש אירוחים של אנשי מקצוע רלוונטיים. איפה את עוברת את הניתוח? יש לנו בפורום את חמסה שהיא משתתפת vip פה , היא מעוקפת ומנהלת גם את קומונת המעוקפים השכנה. אני בטוחה שהיא תתן לך טיפים ואם תרצי מידע ספציפי היא בטח תייעץ מנסיונה. מאחלת לך הצלחה במסע. לא משנה באיזה ניתוח את בוחרת את יוצאת לדרך חדשה ומרתקת. אנו כאן לכל שיתוף קיטור. באהבה רבה שמחה

שני 822

New member
היי

שלום ותודה על התגובה המהירה! אני עוברת את הניתוח בהדסה הר הצופים ואכן כבר ממתינה לדרך החדשה והמדהימה שבטוח אני אעבור..... אשמח לקבל עצות וטיפים כי מאוד חשוב לי לשמוע מניסיונם של אחרים.....

חמ סה

New member
חמסה VIP לשירותך בכל עת ../images/Emo13.gif

תודה שמחה
, בל ניסחפה. היי שני, ברוכה הבאה. כמו ששמחה כתבה, פורום קיצורי קיבה הוא
חם למנותחי הקיבה באשר הם, בדגש על מנותחי טבעת. הפורום דינאמי מאוד, מכיל אירוחים וייעוצים של גורמים מקצועיים שונים הקשורים לתהליך הבריאטרי אותו עברנו (או נעבור
) כמו דיאטנית, פלסטיקאי, פסיכותרפיסט ועוד. תמיד מומלץ לצבור מידע רלוונטי ו"על הדרך" גם להכיר אנשים נחמדים שמתמודדים עם אותו מכנה משותף. במקביל, יש לך, כמעוקפת קיבה עתידית את קומונת "מעוקפי קיבה ותריסריון" השכנה בה תמצאי בעיקר מעוקפי קיבה (ומעט משורוולים ומעוקפי תריסריון) שישמחו לעזור וללוות אותך במסע משנה החיים שתחווי לאחר הניתוח. מכיוון שציינת שתעברי את הניתוח בהדסה הר הצופים (ד"ר בגלבייטר/ד"ר גרינבאום אני מניחה) אני מפנה אותך כבר ליצירת קשר באמצעות מסר ל"עדי342" - מנותחת ותיקה של ד"ר בגלבייטר, מעוקפת קיבה, מרוצה ו"עם קבלות" (ירידה רבה במשקל). היא ירושלמית ועורכת מפגשים ל"חבורה הירושלמית המעוקפת". מומלצ(ת) בחום
. בנוסף, את מוזמנת להתייעץ ולשאול ככל העולה על רוחך לגבי הניתוח לפני/אחרי - אשמח לנדב מהמידע ומהניסיון שצברתי עד כה (עוד 3 חודשים חוגגת 3 שנים למהפך
, הסיפור שלי בחתימתי בתחתית ההודעה) פה, במסר, בקומונה או ב
(תשאירי לי את המס' במסר ואצור עימך קשר). שיהיה בהצלחה רבה, בחרת כלי עזר יעיל לחיים באיכות טובה , בריאה ורזה. שיהיה בהצלחה

שני 822

New member
WOWWWWW תודה רבה!

חמסה שלום, איזה כיף לקבלת פנים כזו..... עזרת לי מאוד ושמחה שאת מאושרת מהתהליך המדהים! אכן ינתח אותי ד"ר בגלבייטר המדהים והמקצועי ביותר, אשלח מסר עם הנייד שלי ואש לשוחחבהמשך, שוב תודה רבה!

חמ סה

New member
בשמחה ../images/Emo13.gif

והנה, ראיתי אותך כבר אצלינו, אז נמשיך משם

למעלה