היי אני חדשה כאן

תותלזמי

New member
היי אני חדשה כאן

ורציתי להביע דעה על ההתרחשויות האחרונות בסידרה גם אני שמתי לב לחוסר ההגיון כמו רבים אחרים זה בא לידי ביטוי בתחומים רבים כמו למשל: החתונה של מאיה בשתי הגירסאות, דניאלה חזרה בזמן ביום חתונת של מאיה, עם כן היא הייתה אמורה להגיע לאותו היום שבו היא הגיעה לדני, גם לעופר ולא כך היה.......... לדני היא הגיעה ביום ההולדת של לולה ואילו לעופר היא הגיעה ביום התוכנית הראשונה של לילהלו בעוד שבגירסאת דני התוכנית עלתה הרבה זמן יחסית אח"כ כמו שאמרו עוד חוסר הגיון הוא שהוא חזר ל1965 וכשהוא יצא ממונטנה והגיע לבית זה היה כבר ב68 ועוד.... ועוד..... בהתחלה מאד אהבתי את הסידרה אבל מאז החזרה המחודשת שלה, אני רואה שקיים בה זילזול באינטיליגנציה של הצופים. את הכל ניתן לתרץ בעיניין שזה מעין בדיוני אבל גם בזה חייב להיות אישהו הגיוון.... עוד דבר שנגע לי הוא שעופר כוכב אז דניאלה אחריו ובגלל שדני הוא נער מונטנה פשוט אז היא מתייחסת אליו בזיזול וכשהוא פונה אלייה היא עונה לו: " אין לך עוד איזו כוס לנגב?" - מה היא עד כדי כך שטחית? אהבה זה דבר כ"כ שטחי? בתלבושת של נער מונטנה דני לא שווה יריקה? לא באתי להדגיז... זה רק חומר למחשבה

אין לי כוח לענות על זה

הסברתי את זה אלף פעם .למה יש קדמות ולמה זה ,שאורן יפרט לך לי גבר ניגמר ......מה שאני יכולה להגיד לך זה רק מילה אחת מאוד פשוטה :פרדוקס. (אורן תסביר לו כי אין לי כוח לכתוב אותם דברים עוד פעם ,הבנתי למה זה קרה ,אבל זה לא אומר שאני צריכה לחזור על עצמי כמו רובוט.)

תותלזמי

New member
היי

א. אני בת ב. לא באתי בטענות אלייך אחרי הכל את לא הכותבת, את לא צריכה לסנגר על אף אחד. סה"כ העלתי כצופה נקודות למחשבה והבעתי דעותיי, מותר לא?

לא באתי לטענות אלייך .

באתי לטענות לאוכלוסיה הכללית שלא מבינה את אפקת הפרדוקס ואתה אחד ממנה,תבין אם עופר משנה משהו אחד אז כל הדברים משתנים כי סך הכול עופר הוא לא דני הוא בן אדם אחר. ולא צריך לעשות מכל אפרוח פיל

אז קוראים לו אורן ?!

טוב לדעת

למעלה