היי אני חדשה ועם דילמה....

FunkySheep

New member
היי אני חדשה ועם דילמה....

אוקיי אז ככה.. ביני לבין ההורים שלי יש הסכם סמכות כזה, אני עושה מה שאני רוצה והם מה שהם רוצים בלה בלה בלה, ככה כל אחד חיי את החיים שלו וכמובן שאכפת להם משלי אבל לא נדחפים! וטוב לי עם זה.. אבל .. היום עשיתי משהו דפוק ביותר.. הברזתי מבצפר... אבל זהו שבדרך כלל כשאני מבריזה אז לא אכפת לי אחר כך בלילה להגיד להורים שלי שפשוט לא הלכתי היום לבצפר, העניין הוא שהשבוע כבר הברזתי פעם אחת... והקטע הוא שאבא שלי הפעם קצת כעס.. משהו שלא קרה לפני זה.. והיום.. מצאתי את עצמי יוצאת מהבית עם ידיד שלי ומבריזה לאיזה קניון בעיר אחרת ומבלה שם את כל היום בזמן שהם בבית.. וחוזרת כאילו הייתי בבצפר.. עכשיו המצפון שלי פשוט אוכל אותי! אין לי מושג מה לעשות.. אם אני אספר אז הם לא יסמכו עליי.. זה יהיה גם ממש מעליב בשבילם.. אבל מצד שני מזה בא לי שהמצפון שלי יהיה נקי!! מה לעשות?!

flowers girl

New member
אממ..

אני מציעה לך לא לספר להם
אני יודעת, המצפון שלך אוכללל אותך.. אבל זה יעבור. באמת שזה יעבור. תנסי לדבר על זה עם ידיד שלך ועם כל החברים שלך, כדי להעביר את זה, או פשוט לא לחשוב על זה שהברזת וזה יכול לפגוע בהם.. ממש לא כדאי לך, המצב שלך עם ההורים שלך ילך ק-פ-ו-ט

LCA

New member
לדעתי

את כן צריכה לספר להם! זה יראה להורים שאת סומכת עליהם בשביל לבוא ולומר להם מה עשית! במיוחד אם זה אוכל אותך! אני מעדיפה שההורים יצעקו עליי, שירדו עליי כאסח, יגידו שאני בלתי אחראית ובלה בלה מאשר להיות עם מצפון כבד ובלי יכולת להסתכל על עצמי במראה אח"כ! לקחת החלטה להבריז ולשקר- DEAL WITH IT! תתמודדי עם זה! עדיף שאת תגידי להם מאשר מישהו אחר כמו ביום הורים, או מישהו שמכיר אותך וכו'...

999999

New member
תספרי להם

אני מספר חופשי על ההברזות שלי מכיתה ח, להורים שלי נמאס להטיף לי והם יתרגלו, פשוט ישנם שיעורים שאני לא מבריז מהם. לדוגמא הם יודעים שאתמול הברזתי משעתיים תנ"ך.

NoWords

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo9.gifכע

גם אני מספרת להורים שלי כשאני מבריזה לפעמים אני סתם נשארת בבית בלי סיבה ולא מזיז להם כל כך, תלוי בשיעורים שיש מאותו יום. מתנך,ספורט,ערבית אין לי בעיה להבריז למשל
אבל מתמטיקה אנגלית לשון והיסטוריה- אין מצב זה חוק כזה שנקבע. אני לא יודעת אם כדאי לך לספר, תלוי מאוד מה המצב שלך עם ההורים וכמה את באמת פתוחה איתם בשאר הדברים חוץ מבצפר. אם זה אוכל אותך, או שתנסי להשכיח את זה, כאילו מה זה, הברזה... אם ההורים/המורים לא יודעים, זה לא כזה ביג דיל אבל אם מישהו יודע והוא עלול לספר להורים שלך, זה כבר לא טוף. תעשי את השיקולים שלך.

FunkySheep

New member
חחח איזה מתוקים אתם

תודה על העצות שלכם
היום הייתי בבצפר והאמת שאני מרגישה יותר טוב מהאי נוחות שהיתה לי אתמול.. הקטע הוא שאם אני אספר לאבא שלי הוא יכעס מזה שלא הלכתי לבית ספר כי כבר עשיתי את זה השבוע בחופשיות רבה מדי אבל הוא יפגע פי שתיים מהעובדה ששיקרתי.. כנראה אני פשוט אתן לזה קצת זמן ואז אני אספר וזה אולי יהיה פחות כואב... אוף באסה שיש לי מצפון גדול כל כך!

למעלה