היי אני חדשה ויש לי כמה שאלות...

ר ו י ת ה

New member
היי אני חדשה ויש לי כמה שאלות...

קיבלתי זימונים לצו ראשון (ישששש).... אין לי מושג מה אני רוצה לעשות בצבא, האם יהיה מישהו שיסביר לי אילו תפקידים יש לבנות? אהה....ועוד דבר, סיפרו לי שעושים מבחנים בצו הראשון, יש לי חרדת מבחנים, האם הם יבחנו אותי בע"פ?ואילו שאלות הם ישאלו אותי?..אמממ....תודה מראש

eb1983

New member
תנשמי

דבר ראשון אפשר להבין מההודעה שלך שאת נרגשת ואולי קצת חוששת. אז קחי נשימה עמוקה ותרגעי. עד כמה שידוע לי צו 1 לא נועד כדי לתת לך פרטים על הצבא אלא כדי ללמוד פרטים עליך. יש לכל תיכון סיור בבסיס תל השומר שם הם עוברים את "יום החילות" שמסביר על כל חיילות צה"ל. כשתקבלי מנילה תקבלי חוברת עם תפקידים שמתאימים לך. המבחנים הפסיכוטכנים בוחנים על מתמטיקה, הבנת הניקרא והיגיון. אם תבואי עם אישורים תוכלי לעשות מבחנים בעל פה.

pippo

New member
צו 1 זה שטויוווות

אל תדאגי המבחנים שיש שם זה סתם שאלות של הגיון וכאלה ואת עושה אותם על מחשב לבד עם פרטיות לא בודקים אותך בע"פ השלבים : 1.באה לפקידה והיא נותנת לך כרטיס להעביר בכל מקום שיכניס אותך לתור 2.לרישום ששם שואלים אותך פרטים עלייך 3.בדיקת שתן- לא לדאוג סך הכל משתינים לכוס לא יודע איך זה אצל בנות 4.מבחנים פסיכוטכניים שטויות זה לא בעיה בכלל 5.בדיקות רפואיות

TOMI17

New member
צו ראשון פאן!!!!

היייי גם אני חדשה פה וגם לי יש עוד חודש צו ראשון! נראה לי שיבחנו אותנו אבל אל תהיי לחוצה הכל יהיה טוב... והכי חשוב לגבש דיעה לבערך מה את רוצה לעשות בצבא... ולהגיד ישר בצו ראשון..

למעלה