היי אני חדשה בשכונה

Isis29

New member
תראה בעבר הצבעתי מרצ´ ועבודה

ושם אני מרגישה שביזבזתי כי כלום לא זז. ימין אני בחיים לא אצביע כי זו לא הדרך שלי

© Tweety ©

New member
שימי לב לדברייך

"אני מרגישה שביזבזתי כי כלום לא זז" זה בדיוק מה שאמרנו ועל בסיס זה קמנו. כי נמאס לנו מפוליטיקאים שנדבקו לכיסא ונבחרים שוב ושוב קדנציה אחרי קדנציה. נמאס לנו שהמדינה הזו צועדת לקראת אבדון ופוליטיקאים שלנו אין פתרונות חוץ מנאומים מגומגמים שחוזרים שוב ושוב על אותם דברים. נמאס לנו משרים שנכנסים לתפקיד מסוים,ממלאים אותו בשחיתות ולא עושים כלום. אצלנו זה לא יקרה אנחנו מציעים שינוי מהפך וזעזוע בפוליטיקה שלנו אנחנו לא נהיה השרים אנחנו נמנה שרים לכל תפקיד ותפקיד שיהיו הטובים ביותר המוכשרים ביותר והמתאימים ביותר. אנחנו לא מחפשים גו´בים לא רצנו לכנסת כדי להדבק לכסא ולעשות הון,המפלגה הוקמה מתוך ידיעה שהשינוי אמור לבוא מבפנים. המפלגה הוקמה רק בגללש אכפת לנו וכואב לנו, המפלגה הוקמה רק כדי להביא את השינוי והמהפך הזה שכולנו מפללים אליו. להצביע לנו זה לא לבזבז קול,כי הדבר החשוב ביותר הוא אמונה ואידאלים זה המרכז זה המרכיב החיוני כי ללא אמונה מה ישאר? להצביע לנו זה לממש את האדאלים שלך לתת קול לצעקה הזו של תתעוררו ככה אי אפשר להמשיך זה לעזור לנו לעבור את אחוז החסימה ולזעזע את הכנסת מבפנים. ואני מאמינה באנשים שלו שאפשר להגיד עלהם רק מילים טובות אנשים מוכשרים אנשים נהדרים שרוצים ויכולים לעשות שינוי. מקווה שתצביעי נכון. נ´ בקלפי כי נשבר מהפוליטיקאים

Isis29

New member
היי אני חדשה בשכונה

קראתי קצת באתר שלכם והאמת שאני מבולבלת . בחירות שהיו הצבעתי מר´צ הפעם אין לי מושג למי להצביע או אם בכלל . מרצ´ עם כל הכבוד עכזבה אותי כנ´ל גם למפלגת עבודה. אני לא מבינה בפוליטיקה וגם לא ממש אוהבת את זה . קוראת עיתונים במדורי הפוליטיקה ומרגישה שכולם מדברים סנינית. הבטחות הבטחות ובתכלס כלום לא יצא מזה. אני הפעם חושבת ברצינות לא ללכת בכלל להצביע אבל המצפון מציק. בקיצור - אין לי מושג בתודה אני

Isis29

New member
אז ככה אחרי שיחה מסויימת שהייתה לי

הגעתי למסכנה ש מה שצריך זו מפלגה גדולה ורבת ניסיון שתעמוד נגד הליכוד. מפלגת העבודה צריכה את כל הכוח (קולות) כדי להגדיל את הכוח שלה למרות שאני לא מאמינה שלעבודה יש סיכוי לנצח בבחירות אבל אם היו לה מספיק קולות היא תוכל להגן אלנו מפני הליכוד שתהיה לנו " אח שומר" בכנסת. כל המפלגות הקטנות (א´ח וכו )עם כל הרצון הטוב שלהם אין להם את הניסיון ואת הכוח לעמוד נגד הליכוד. נכון שהפעם אני לא מצביע עם לב שלם . לכלפי אני אלך עם תחושה של גועל. אבל אני אסתום ת´ אף אעצום עיניים ואבלע את הגלולה המרה. כי אני מבינה שהליכוד כנראה יקח את הקולות ואם אני רוצה שתיהיה בכנסת מפלגה שתבלום אותם הסיכוי היחיד היא העבודה. תאמינו לי שזה לא משמח אותי בכלל אבל המצב במדינה הזאת על הפנים!!

© Tweety ©

New member
אם את רוצה לתת את הקול שלך

למפלגה שאין לה דרך ואין לה ערכים תתני את הקול שלך לעבודה. אם את רוצה לתת את הקול שלך לבובות סמרטוטים שמילה שלהם היא לא מילה, והאנשים האלו דרסו והרסו את מורשת רבין תני להם את הקול שלך. אם את רוצה לתת את הקול שלך למפלגה שישבה במשך כמעט שנתיים עם אריק שרון בממשלה,ולא פצתה את פיה נוכח המצב הכלכלי- החברתי והמדיני-בטחוני תני את הקול שלך למפלגת העבודה. אם את מעדיפה לדבר על מנדטים ולהיות עסוקה לתת את הכוח שלך למפלגה שכבר אכזבה בעבר ומין הסתם גם תאכזב עכשיו תני את הקול שלך לעבודה. אנחנו לא מתרכזים בספירת קולות אלא באידיולוגיה אם למפלגה שלנו יהיה מספיק כוח אנחנו ורק אנחנו נחולל את השינוי לנו לא מצביעים על מנת לעצור סקטור זה או אחר אלא כי מאמינים בדרך ובעקרונות שלנו. למפלגת העבודה אין דרך ואין עקרונות לא נשאר ממנה דבר המפלגה הזו מאכזבת ותאכזב תנתי לה את הקול שלך ואז הוא באמת ילך לאיבוד.

Isis29

New member
הממ

אמרתי שאני לא בוחרת בלב שלם אך אני מאמינה שצריל מפלגה חזקה עם ניסיון כדי לעמוד נגד הליכוד. י´א אין ניסיון . צריל מפלגה שתבלום את הליכוד

© Tweety ©

New member
אני רוצה לשאול אותך משהו

לאן חברי הכנסת עתורי הניסיון הובילו אותנו? תראי,את המצב שלנו אנשים יוצאים לבלות ונהרגים. במדינה הזו יש שלוש מדינות לאנשים עשירים קפיטליסטים אליטיסטים שחיים טוב מאוד במדינה הזו לאנשים ממעמד הבניים שיש להם חיים אמידים ומדינה שלישית לאנשים שחיים בשכונת התקווה או בלוד חמישה ילדים ושני הורים בדירת חדר והם עתידים לעוף מהדירה שלהם כי לא שילמו שכר דירה. למקום הזה למדינה הזו הובילו אותו הפוליטיקאים למדינה שלנוער בה אין שום יכולת להתפתח ללמוד ולחיות כאן חיים נורמלים. תצביעי לאלו שכולם נכשלו ותגידי שזה בגלל שיש להם ניסיון. הניסיוןה אמיתי הוא החיים כאן בצל כלה דברים שמאיימים עלינו זה הניסיוןה אמיתי לבוא מהעם מהשטח ואז לשנות כי ישראל אחרת זה אני ואני זה ישראל אחרת. כל טוב לך.

© Tweety ©

New member
שלום לך.

אני הגעתי לישראל אחרת בדיוק כמוך מאכזבה ממרצ וממפלגת העבודה. ההבטחות של הפוליטיקאים שמופרות מיד לאחר הבחירות,השחיתות בפוליטיקה והמצב הרע של המדינה שלנו שצועדת לקראת אבדון. ועל בסיס זה קמנו אנחנו צרכים כל קול על מנת לנענע את הכנסת מבפנים, להראות לציבור שיש פוליטיקה אחרת פוליטיקה נקייה צעירה. אנחנו לא מחפשים גובים ולא מחפשים כסא או תפקיד מדובר בחבורה של צעירים שמאמינה שאפשר אחרת ושאפשר לשנות. במקום לשבת ולקטר לקחנו אחראיות ורצנו לכנסת. יש לנו מצע שמדבר על כל נושא ונושא במדינה ומציע דרכי פתרון,אנחנו לא מדברים בססמאות אנחנו לא עצקניים ולא מתלהמים אין לנו נביאי שקר וילדי שמנת שרוצים להיות בפוליטיקה כדי לעשות מזה הון. יש לנו חבורת צעירים מדהימה שאפשר להגיד עליה רק מילים טובות שיודעת בדיוק מה מפריע לך ולי כי הם באו מתוכנו הם באו מתוך העם יחד איתנו הם נואשים בנטל המילואים,יחד איתנו הם מתיצבים בפני העובדה שלאחר השרות הצבאי אין פשוט אין לאן להתקדם פה כי דירה אי אפשר לרכוש,שכר הלימוד בשמיים והסיכויים למצוא עבודה הולכים ופוחתים יחד עם גסיסת המשק. ישראל אחרת זה הבית לכל מי שמאס בפוליטיקה הישראלית,זה הבית למי שמאמין שאפשר גם אחרת והוא לא מוכן לוותר על המדינה. אנחנו רק רוצים לחיות כאן חיים נוראמלים רוצים ללמוד כאן להתפתח כאן. ישראל אחרת זו האופציה היחידה כי רק ישראל אחרת באמת תשנה,תני לנו הזדמנות שכ"כ מגיעה לנו להוכיח שאפשר גם אחרת. מקווה שתבחרי נכון.

Isis29

New member
אני בכלל חושבת לא להצביע

כי אישית לא מאמינה לאף אחד כבר עם כל הכבוד אין פתרון לבעיות שיש במדינה הזאת.

© Tweety ©

New member
זה בדיוק מה שאנחנו אמרנו

שאין לנו אמונה בפוליטיקאים שאכזבו,אין לנו אמונה באלו שמחפשים רק להדבק לכסא בשעה שהמדינה הזו גוססת. לא רצנו לכנסת,ונכנסו לתוך הגועל נפש של הפוליטיקה כדי לגרוף כסף,או כדי לדבוק בכסא רצנו כי רצינו לשנות מתוך ידיעה שהשינוי הגדול יבוא מבפנים. אנחנו לא פוליטיקאים ולא מתימרים להיות הרשימה שלנו מורכבת כולה מחבר´ה צעירים שקמו מתוך צעקה שנמאס וככה אי אפשר להמשיך. ומהם יבוא השינוי האמיתי כמו בכל העולם שבו הצעירים נושאים את דגל ההתחדשות והמהפך כך גם אנחנו. יש פתרון לבעיות שיש במדינה הזו אבל כדי לפתור אותם צרכים אנשים שרוציםב אמת לשנות כאלו שאכפת להם ויותר מזה שהם מבינים מה כואב ומה מציק לעם והנבחרת שלנו מבינה ומבינה טוב מאוד כי יום יום היא חווה את זה. את רגילה לחברי כנסת פאסיבים שלא עושים דבר מלבד לדבוק בכסא קדנציה אחרי קדנציה. השרים שאנחנו נמנה יהיו אנשי המקצוע הטובים ביותר שיש בשוק אנשים עם הבנה עמוקה בנושא. את תיק האוצר יקבל כלכלן שיש לו תוכנית מפורטת להבראת המשק הישראלי את תיק החינוך יקבל אדם שיש לו ידע נרחב והכרות עם מערכת החינוך. וכן,אני מאמינה שלאט לאט יבוא השינוי כי יש לנו דרך נשאר רק ליישם אותה. על מנת ליישם אותה אנחנו צרכים את הקול שלך.

© Tweety ©

New member
נסיון פרלמנטרי אין לנו

אבל מי זקוק לניסיון כזה? האנשים שלנו באים מתוכנו מתוך העם,הם נתקלים באותן בעיות במדינה כמוני וכמוך. גם להם קשה לרכוש דירה,שכר הלימוד בשמיים,הסיכויים למצוא עבודה הולכים ופוחתים זה הניסיון הטוב ביותר כי הוא בא מהכרות עם הבעיות ורק מאנשים האלו יבוא השינוי כי לפוליטיקאים שיש כ"כ הרבה כסף לא מפריע להם הצעירים שלא יכולים להתפתח כאן במדינה כי הם פשוט לא מבינים את הכאב שלנו הם לא מבינים את הצעקה שלנו האנשים שלנו ידבר ויצעקו בכנסת האנשים שלנו יזעזעו אותה ויוכיחו שאפשר גם אחרת ואפשר לעושת פה שינוי אנחנו לא יורדים מהארץ ואנחנו לא יושבים בחיבוק ידיים ומקטרים אנחנו נלחמים על המדינה הזו ולא מוותרים עליה. הנסיון שיש לאנשים שמרכיבים את ישראל אחרת אף אחד לא יכול לערער עליו לא צריך ניסיון פרלמנטרי כדי לחולל שינוי תראי לאיזה מקום הביאו אותנו הפוליטיקאים עטורי הניסיון שנדבקים לכיסא במשך שנים והמצב רק הולך ומחמיר כדי לעשות את השינוי צריך דרך אידאלים והבנה ואת כל הדברים האלו יש לרשימה שלנו ובגדול.

Isis29

New member
נראה לי שתפלו מחוסר ניסיון

יש לכם מושג איך לנהל מדינה?? מה זה פוליטיקה? אני לא מתיימרת לדעת נראה לי שכרגע אתם מלאים בהתלהבות אני רק מקווה שההתלהבות הזאת לא תעבור ותבוא העייפות. פוליטיקה זה לא משחק ילדים

© Tweety ©

New member
אנחנו לא ננהל את המדינה

לבדנו. השרים שימונו ע"י ישראל אחרת יהיו האנשים הטובים ביותר,המוכשרים ביותר והמתאימים ביותר לכל תפקיד ותפקיד. כמו שכתבתי כבר שר האוצר יהיה כלכלן בעל תוכנית מפורטת להבראת המשק הישראלי וכו´. והנה ההבדל משאר המפלגות שימנו שרים שיכנסיו שחיתות לכל תפקיד ותפקיד ישבו על הכסא יספרו את הדולרים ולא יעשו כלום,בעוד שאצלנו האנשים יעשו ועוד איך יעשו ישנו ועוד איך ישנו. כל חברי הכנסת התחילו מאפס כך גם אנחנו אבל לנו לפחות יש חזון,לנו לפחות יש אמונה ורצון לשנות. חברי הרשימה שלנו יהיו בכנסת ויעשו מהש נדרש מחבר כנסת לחוקק חוקים,להיות בהצבעות בדיונים וכו´,חברי הכנסת שלנו יעבדו חמישה ימים בשבוע ולא שלושה הם יפעלו לקיצוץ הפגרות. לא מדובר בהתלהבות ובאפונה חולפת מדובר באנשים שיש להם דרך שילחמו עליה.

Isis29

New member
לא יודעת

שוב אני אומרת שאני לא מומחית לעניינים פוליטים דבר אחד אני כן יודעת וזה שאני (אם אצביע) אני לא רוצה לבזבז את הקול שלי אני רוצה שלקול שלי יהיה משמעות

למעלה