היי ! אני חדשה בפורום!

Juliann

New member
היי ! אני חדשה בפורום!

מעריצה מושבעת של אמריקן איידול, ובמיוחד קליי אייקן המוכשר בטירוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אני בהלם טוטאלי שסטאר וורלד מראים את אמריקן איידול גם! הם הראו את אמריקן איידול 2? כי אם כן אני יהיה בדיכאון רציני שהפסדתי! לא נורא לפחות יש אמריקן איידול 3! למרות שהחבר'ה שם לא מוכשרים כמו אלה מ2.... קיצר, יש פה עוד מעריצי קליי ?

Y A H O O O

New member
אני....

ת'אמת ראיתי כמה פרקים באמריקן איידול אבל אני ימשיך לעקוב על וורלד איידול,זה כבר רציני יותר. מישהו ראה אתמול וורלד איידול????? ואיזה קול יש לקלי אהה????????

Juliann

New member
וורלד איידול?!?!

פרטים דחוף! באיזה יום? שעה? אני לא מאמינה שהפסדתייייייייי יואו אני בדיכי. למרות שאני יודעת את המקומות, מקום 1, 2 וכו'... רוצים לנחש?

Y A H O O O

New member
וורלד איידל.........

אתמול היה פרק חבל על הזמן קיילי קלרקסון הפציצה אותו בשיר. לוורלד איידל איך שהבנתי הגיעו 12 מתמודדים לסופי הייתה גם ערבייה ששרה יפה ועוד בחור,כולם שרים יפה. וורלד איידול זה כל יום שבת ב 8 וחצי בלילה(זה הזמן שאני ראיתי אבל הבנתי שביום שבת יש את זה הרבה תיצטרך לבדוק את זה בשלט).

שירנלה

New member
יש לי שאלה פתטית, אבל זה מציק../images/Emo12.gif

למה לא מגיעים לתחרות האלה לוורלד אני מתכוונת, שיצא לי לראות אתמול גם, חוץ מהסוף, מתחרים שלנו? מה כבר אין אצלינו זמרים שיכולים לשיר באנגלית? או שסתם אנחנו פשוט לא מתאימים. מישהו יודע?

Boran

New member
תשובות לכולם

קודם כל, וורלד איידול לא "כל שבת", זה היה אירוע חד פעמי. יש את ההופעות אתמול ואת התוצאות ביום שבת הזה. אחרי שבת הזה, ישודר "אמריקן איידול 3". ושירנלה אם עוד לא הבנת את זה: וורלד איידול זה לא סתם תחרות כמו אירוויזיון, אלא המשתתפים בה הם המנצחים של "איידול" (כמו כוכב נולד) מ-11 מדינות. זה לא סתם זמרים, אלא המנצחים של גירסאות של "איידול" מ-11 מדינות. ולא- נינט לא יכלה להשתתף, בגלל שהפורמט של "כוכב נולד" הוא לא הפורמט של "איידולז", ולכן כוכב נולד לא נחשב לגירסה ישראלית של זה, אלא של "פיים אקדמי"

yes REAL

New member
בוא נגלה לך עוד משהו - זה גם לא של

פיים אקדמי. למעשה אם משווים, זה דומה יותר לאיידול מאשר לאקדמי, אבל כאמור קשת טוענת שהיא "פיתחה את הפורמט במשך 3 שנים". ואגב, גם את "קחי אותי שרון" היא "פיתחה במשך 3 שנים". ואח"כ תוהים למה ישראל נמצאת ברשימה השחורה של גניבת פורמטים וקניין רוחני בעולם.

Boran

New member
הפאק של "כוכב נולד" הוא

קודם כל זה לא המצאה שלי למרות שזה נכון, זה היה כתוב בוואי נט או משהו שהפאק של כוכב נולד לעומת נגיד אמריקן איידול היה, שבאמריקן איידול יש שופטים שנותנים קונטרה. אם ההופעה חרא- יגידו "ההופעה חרא". לא כמו בארץ, שאם מתמודד מהטופ 100 נותן הופעה אחת גרועה עדיין יגידו לו כל הכבוד ושהוא טוב. ולפי דעתי דוקא הפורמט הרבה יותר קרוב לפיים אקדמי מאמריקן איידול. אמריקן איידול מופיעים כל פרק כל הפיינליסטים ועף 1. וזה לדעתי הרבה, הרבה יותר טוב מאחד על אחד כמו שעשו פה.

yes REAL

New member
הספין של "קשת", חברה שידועה הרי

ברוח הנתינה החיובית שלה ובאפס ציניות (ע"ע דודו טופז), הוא שאצלהם במקום שהשופטים יבואו ממקום של רוע ושליליות, הם יבואו מכיוון חיובי. וגם, כסוציולוגים חובבים כנראה (הרי הם "פיתחו" את הפורמט 3 שנים!) ומי שחושבים שהם יודעים הכל על הטלויזיה (אולי הם גם המציאו את הטלויזיה, לך תדע) הם גם טוענים שהסיימוניות לא תתפוס בארץ. וההבדל בין איידול לפיים אקדמי זה שבאיידול מסתמכים יותר על אינטראקצית השופטים-מתמודדים ואילו בפיימאק כל האפיל הוא בצילומים של הזמרים באחוזה והאופי היותר "ביג בראדרי" שלו (אם ראית את העונה הראשונה תבין למה אני מתכוון. העונה השניה ששודרה כאן לא מייצגת - BBC פריים סירסו אותה לחלוטין בעריכה גרועה ובכך שלא הראו את הפרקים היומיים אלא רק את הסופ"ש).

SurvivorManic

New member
אין מה להשוות בין פיים אקדמי ל....

כוכב נולד. קודם כל בפיים אקדאמי למורים אין בושה, יש משתתפים שלאורך כל העונה אמרו להם כמה הם גרועים. כוכב נולד זה, זול - תוכנית מתלהבים איננה דורשת מנת משכל. בפיים אקדאמי יש השקעה רבה, [אני לא ראיתי איידול אז אני לא אדבר על זה] , , , , אני שונא את כוכב נולד, אני בעד ללכת לפורום שלהם, ולכתוב בכל חור פורום סדרות מציאות שליטה

F o l k l o r e

New member
למה להסתפק בזה?!

אני אומר נתפוס את המנהל של הפורום שלהם, נכריח אותו לראות את כל הפרקים של כל הסדרות שאנחנו מדברים עליהם בפורום (אפילו פרדייז הוטל), ואז נבחן אותו על הפרקים שהוא ראה. נעשה את השאלות קשות במיוחד, כמו "באיזה צד של הפנים של שי אן היה זבוב בדקה העשרים של פרק 5 בהישרדות תאילנד" או "כמה פעמים בלייק ופייג' מצמצו בכל העונה השנייה", ואם הוא לא יענה נכון על כל השאלות נשרוף אותו חי, נרקוד סביב אפרו עירומים ונמלמל את הפתיח של הישרדות, אני מוכן להיות האישה האמאזונית שצווחת בפתיח של עונה 6.

SurvivorManic

New member
../images/Emo45.gif

אה יופי!~!~!~!!~~!~!~!~!!~~!~! אני בעד בראשון לפברואר לעשות חגיגת אולסטרס בפורום כוכב נולד~!~!~!

שירנלה

New member
חחחח הבנתי את זה.../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

ולא שאלתי למה נינט לא הגיעה לשם. מובן לי לחלוטין שצריך רמה מסויימת של אנגלית כדי להגיע לשם, ולא נראה לי שלמישהו מהמתחרים שלנו בכוכב נולד היה את זה. (בלי לזלזל בהם, אני מעריצה אישית של נינט). אבל שאלתי למה בכלל בארץ לא עושים את זה בפורמט הזה. עם אותה תפאורה והכל.

Boran

New member
אין קשר לרמת האנגלית

דיאנה קרזון הנציגה הפאן-ערבית לא יודעת מילה וחצי מילה באנגלית זה פשוט שנינט לא זוכה של גירסה של איידול שאלה טובה מאוד למה לא עושים בארץ בפורמט הזה, שאלה שגם אני הייתי רוצה לדעת את התשובה.

שירנלה

New member
אולי אין להם תקציב או משהו כזה

אבל בטח יש סיבה טובה. הרי לא ייתכן שהם לא שמעו על זה. כל העולם יודע על זה. ולגבי רמת האנגלית, לא התכוונתי שבגלל האנגלית הם לא מגיעים.

Boran

New member
זה בגלל שהם מטומטמים

יש שופטים מטומטמים שלא נותנים ביקורת נורמלית למתמודדים, יש פורמט דפוק (אחד נגד אחד? עשו טובה), לא מנצלים פוטנציאל כלכלי (לעשות הופעות באולפן מול 200 איש או לעשות כל פרק במשך 10 פרקים + פרק תוצאות על כל פרק על במת ענק סטייל ניצנים... הממממ)... דפוק. ממש דפוק.

yes REAL

New member
תשובה פשוטה - צריך לשלם על זה כסף

ובארץ לא ממש אוהבים לשלם כסף על פורמטים מחו"ל (מעדיפים להעתיק או "לפתח" כמו שהם אוהבים לקרוא לזה).

talimesh

New member
שלום.......

מה קורה? וואי אני פשוט מכורה לפרדייז הוטל זה משהו!! הרווק 2 משעמם אותי אבל אני מחכה לתוכנית הרווקהההה! נו נראה איך יהיה :)

Boran

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

תקראי בבקשה את כללי הפורום הם נמצאים ב"הודעת המנהל/ת" ליד שם הפורום ואני מעריץ קליי מושבע אין הבנאדם מלך

למעלה