היי!!!! אני חדשה באתר...

Nandiny

New member
היי!!!! אני חדשה באתר...

בערוץ MTV בין תוכנית לתוכנית או בין שירים יש הפסקות או פרסומות. ראיתי לפני כמה זמן סרט מצוייר קטן מצחיק מאוד על אדם וחווה. הסרט בעצם היה על אדם וכלבו, ואז מראים לנו איך הדברים מתפתחים אחרי שמופיעה חווה והכלב מתחיל לקנא... הסרטון היה ממש ממש חמוד ואני אישית נורא אהבתי. אתם יודעים אולי איך אני יכולה להשיג אותו? זה די חשוב לי. גם... אני רוצה להשיג את היומן של כריסטינה אגילרה (היומן השני). ועוד - מזמן מזמן היו קטעים כאלה בין ההפסקות ואחרי שהקטע נגמר כתוב איזו מדינה עשתה ותרמה את הקטע. אז היה קטע כזה של בחור חתיך מאוד שהולך במסדרון של הבי"ס תיכון, עם אוזניות ענקיות על האוזניים ויש לו לק שחור על הציפורניים וכולם כאילו מסתכלים עליו שהוא מוזר ופריק ומה שהוא עושה הוא פשוט מגביר את הווליום והקטע הזה נתרם ע"י ארה"ב. מישהו מזדהה? מכיר? מישהו חושב שיכול לעזור לי? בתודה מראש.

Nandiny

New member
חברה...

מה אף אחד לא יודע על מה אני מדברת? אף אחד לא מזדהה? סניף, סניף

m L m

New member
לגבי הסרטון-

אני לא יודעת על מה את מדברת. אבל אם זה סרטון של MTV ולא פרסומת אולי את יכולה לשלוח להם מייל בנושא? לגבי כריסטינה אגילרה- את מוזמנת להיכנס לפורום ‏כריסטינה אגילרה ואני בטוחה ששם יעזור לך יותר.

flowers girl

New member
לגבי כריסטינה אגילרה-

את יכולה להשיג בקא*ה (אסור לרשום את המילה המלאה. תוכנת ההורדה הלא- חוקית, בקיצור) את היומן בחלקים להורדה.. לוקח שניםםםם להוריד את כל זה, אבל זה ה"קורבן" שצריך להקריב כדי להוריד את היומן המדהים הזה.

למעלה