היי אני חדשההה

Oshri siso

New member
ברוכה הבאהה מאמי(=

אמ .. עם תרצי עוד תמונות תבקשי ואני ישים לך ((=

חיחיחי וואלקאם

השתלבות מהירה אני לי בת 14 (תכף)

כנסי... מקווה שהפעם אין תקלה..

כל הודעה שאני שולחת לא נשלחת... טוב לענינינו..!! קודם כל ברוכה הבאה!!! ועכשיו... --> -השמאלי למעלה- אדם יוסף-.. חולה עליו אמאאאאא מושלם שכזה
הוא ה- מאאאגניבבב ה- cool חחח כפרעליווו - הימני למעטה - שרון סנדלר- המוכר/המכונה בכינוי - נולי- הוא זה שמבין באופנה... למשל... כשהם יוצאים הם שואלים אותו מה ללבוש - הימני למעלה - אביחי לוי - הרומנטיקן והרגיש .. מאמיי שליי - האמצעי .. מי אם לא - ערן מזור הכט - הבליין והתל אביבי היחידי בחבורה!!!שלמות שבא למות!! - האחרון חביבב הוא (השמאלי למעטה) - אושרי חמי- אוחח כפרעע על החיוך שלוו תזהרי... החיוכים שלו הורסים לבבות... חיוף אחד ברגע שאת לא מוכנה !! ואת פשוט נ-מ-ס-ה ברוכה הבאה.. השתלבות מהירה.. והתמכרות מהנה... את עלולה להתאהב קשות ראי הוזהרת!!! המשחק יחל בעוד מספר שניות 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 נכנסת למשחק!! אין דרך חזרה

היי מאמי כנסי 325429865

כנסי אלי לאיסי אני יתן לך שיעור מפורט על כל בויז ובויז מושלם שכמוהו... חחחח אני מחכה מאמי.. וזה הרי ברור שהתחלת לאהוב אותם.. איך לא????? חחחח

litalg06

New member
אני מבינה שכבר אמרו לך מלא בננות...

אז אני אסתפק שלומ ר לך השתלבות מהירה&התמכרות מהנה וקוראים לי ליטל!

Oshri siso

New member
חחח גם אני אמרתי לה ואני לא בננה../images/Emo6.gif

די יש פה גפ בנים אומנם בנות הרבה יותר אבל תתיחסו אלינו בתור גברים ולא בננות
תודה..((=

---->שלומלום..!<----

יפה שלעי.... אני שמחה שהתאהבת בהם..(טוב איך אפשר שלא..!) אני דקל ואני בת 13 וחצי לא נורא טוב תהני אוהבת המון המון :-*

אהלןןן כנסיי../images/Emo13.gif

טובב תקשיביי את נדבקת במחלתת הגיימבויז ואיןן לה תרופהה.
. את נכנסת לצרותת
חחח סתאםםםם איך אפשר להגיד על הגיימבויז צרות?!?! הא?! אי אפשרר!! הםם כוכבים אחד אחד
!! חח בקיצור אל תייחסי אני עייפההההה
חח אני ליעדושש האייסיי שליי 201280564--> אם באלך
השתלבות נעימה אל תדאגי את עוד תכירי פה אחד אחד מהגיימבויז הם פשוטטט בובייייייםםםםם
!!!
סוכריות פשוטט חמישה סוכריות חח בקיצור חפרתיי הם מושלמים ומילה שלי את לא תוכלי לצאת מזה {וזה לא רע.. ההפך זה מחמאהה זה כיףף להעריץ אותתם פשוט} יאללה ביושש
לילה טופפ:)

כנסיי

הנה תמונה של חמשתם הראשון מימין זה אביחי אחריו זה ערן שרון אושרי ואדם.. מי שחשבת שדומה להראל סקעת נראה לי שזה אדם כי הוא הכי יצא דומה לו בקדם... דרך אגב איזה מקום הם זכו שלישי או שני כל אחד אומר פה משו אחר?! נ.ב-ברוכה הבאה

למעלה