היי אני חדשההה

hyhy2

New member
היי אני חדשההה

היי כולם שמי לירון ואני בת 13 אני חדשה פהה התחלתי לאהוב את הגיימבויזזז בדיוק אתמול חח בקדם אירוויזון הבנתי כמה מושלמים הם חחחחחעע.. אז בקיצורר אני מקווה שאני אשתלב כאןןן אמממ ואני רוצה רק שתגידו לי איך קוראים לכל אחד מהחברים בלהקה ואם אפשרר לנחמדיםםם בפורום חחח מי שיכול ומוכןן להגיד לי שם של חבר בלהקה ולשים את התמונה שלו שאני אדע חחח כי אני לא הכי מכירה את השמות שלהםםם איזה מושלמים הם ברמותתתת אחד שם דומה לסקעת החמודד שאני שרופה עליו בקול שלו ובמראה חחחחח מעניין מה שמו טוב יאללה ביי ביי

בררוש

New member
תיכנסיי!!

את יכולה להביא לי את האיסי שלךך ואני ידבר איתך..

OoנויoO

New member
קודם כל ברוכה הבאה וכנסי....

אני נוי... השתלבות&התמכרות מהירה תהני פה אני בטוחה... אייסי:321181525 והנה תמונה של כולםםם טוב אז ככה מימין לשמאל: הראשון זה שרון או נולי חחחח שני זה אושרי... שלישי באמצע זה אדם הרביעי עם המשקף זה החמוד הזה חחח קוראים לו אביחי ואחרון חביב חמישי מצד שמאל ערן! קולות זה כבר משהו אחר חחח אם תרצי עוד תמונה תגידי לי ואני ישים לך

OoנויoO

New member
טוב קצת יותר מעמיק....

בלהקה יש: אביחי לוי:9.6 אושרי חמי:25.1 ערן מזור-הכט:14.6 אדם יוסף:9.9 ושרון סנדלר:תאמת אני לא יודעת
אבל אני יבדוק... לא נראה לי הכל נכון אז תתקנו אותי...

Oshri siso

New member
חחחח אז רגע אז מה התאריך הנכון?!

מה שאמרתי או מה שהיא אמרה?

hyhy2

New member
חחח תודההה

תודה רבה על כל התגובות לאט לאט אני אכיר אחד אחד מהם חחח ותודה רבההה אממ את האייסי שיליי מצטערת בנות חמודות חח אבל אני לא כ"כ רוצה לתת מצדי נכיר פה בלי שום בעיהה אבל עזבו סיבותתת אישיות.... טוב אזזז תודה לכולם אני מקווה שאני אשתלבבב חחח ביוששששש

hyhy2

New member
חח אוקי :))

אממ תודה לכל מי ששם תמונותתת שמי לירון חחח מה שמך?אני מנחשת שבר מן הסתם חחחח...איזה חכמה אני האא?! חחחחחחחח =] אממ אני צריכה עוד תמונות של אביחי וערן כי אני רוצה לשמור כל בן בנפרד שאני אדע טוב טוב מי זה כל אחד חח אז רק של אביחי וערן אם את יכולה בבקשה.. ואם לא אז מישהו אחרר.. יאללה ביוווששש

בררוש

New member
חח .. כן צדקתת קוראים לי בר..

באמת חכמה.. חח וזה ערןן ..עוד שניה אני ישים את אביחי..

hyhy2

New member
חחח תודההה

אוקיי תודה רבהה לךךךך אמממ ממש תודהה חחח טוב אני זזתי מפה יאללה אני אכנס לפה מחר כנראה אחרי הצהריים או בערב נקווה לדבר איתך חחח אהה ובת כמה אתתת? יאללה ביושששש

למעלה