היי אני חדשההה!! |מוטי| שלוםםם
T ThE SuPeRsTaR GiRl New member 21/1/06 #3 |מוטי|../images/Emo35.gif../images/Emo4.gif זה רעיון של ביקי,אבל הנה האייקון - ]) וברוכה הבאה
ל ליהי לאב הילי New member 21/1/06 #5 ברוכה הבאה אני ליהי ואני מאוד אוהבת את הילי ילון איה והשמינייה בכללי
N nadav1232 New member 21/1/06 #7 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif אני נדב, בן 13 וחצי מהרצליה |מוטי|?..
K KiShKooSh New member 21/1/06 #8 אבקש ../images/Emo9.gifמוטי שלי עזבו גם בפורום אחר התחילו "לגנוב" לי אותו ובסופו של דבר הם רבים איתי (הם רבים , אבל אני רק שם ברקע ) זכויות יוצרים אנשים מוטי שלי
אבקש ../images/Emo9.gifמוטי שלי עזבו גם בפורום אחר התחילו "לגנוב" לי אותו ובסופו של דבר הם רבים איתי (הם רבים , אבל אני רק שם ברקע ) זכויות יוצרים אנשים מוטי שלי
מ מיכאל אלוני אהבת חיי New member 21/1/06 #9 אני לקחתי את מוטי ../images/Emo9.gif מ... פורום טלנובלה בע"מ.... שם מישו המציא את זה... אז לודעת =/
K KiShKooSh New member 21/1/06 #11 אני המצאתי אותו! אני המצאתי אותו בכל תפוז כבר שנתיים וחצי אם אינייני טועה! וזה דיי חוצפה שאת גונבת..
O o r t a l13 New member 21/1/06 #17 ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif ../images/Emo19.gif תהני והשתלבות מהירה!
R R o n 2 5 6 New member 21/1/06 #18 היי חח מוטי,תנסי לא להזכיר את שמו יותר מדיי אלא סתם לעשות את האייקון שאת רוצה. אממ,השתלבות מהירה ומאגניבה
היי חח מוטי,תנסי לא להזכיר את שמו יותר מדיי אלא סתם לעשות את האייקון שאת רוצה. אממ,השתלבות מהירה ומאגניבה
O O r c h i d New member 21/1/06 #19 ברוכה הבאה../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif תהני
C chen010189 New member 21/1/06 #20 כמה מאהבות יש למיכאל......... אני כבר מקנאה בו באליל הכוסון הזה. אם אפשר לקרוא לו ככה, ז'תומרת ברוכה הבאה
כמה מאהבות יש למיכאל......... אני כבר מקנאה בו באליל הכוסון הזה. אם אפשר לקרוא לו ככה, ז'תומרת ברוכה הבאה