היי אני דנדשה!!

dorinchik

New member
היי אני דנדשה!!

קוראים לי דורין ואני בת 17 וחצי וגם אני...התאהבתי בדמדומים ובכל מה שקשור בסרט ובספרים...למרות שקראתי רק את הראשון בינתיים.. אמ...אני היחידה שמבאס אותה שעכשיו צריך לעשות סוויץ' ולקרוא את שאר הספרים באנגלית? זה לא יהיה הספר הראשון שאני אקרא באנגלית אבל זה לא הורס את חוויית הקריאה? כאילו ככה כשקוראים בעברית ישר מתחברים לסיטואציה ובאנגלית זה קצת קשה יותר לא? טוב זה לא ממש משנה כי למרות כל הקיטורים שלי אני עדיין אשב ואקרא את השאר כמו ילדה טובה.. ורציתי לדעת...אם מישהו יודע מתי הספר השני יוצא בעברית? אני יודעת שהתרגום מחריד..לפי מה שראיתי בספר הראשון..("פנים יפים"??
WTF !?!?) אבל שווה לשאול... אז נעים להכיר,
דורין.

פנים יפים?!../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif

חשבתי שזה לא יכול להדרדר יותר מ"מלובשת". XD אמ, קודם כל - ברוכה הבאה.
אני שיר, בת 17 וחצי, מאשדוד. בקשר לסוויץ' שדיברת עליו, הרוב פה קראו את הספר הראשון באנגלית. ככה שאנחנו לא נאלצנו לעבור את זה. אבל בכל מקרה, אני לא חושבת שתהיה לך בעיה. אני בכלל לא מבינה איך הצלחת לקרוא את הספר בעברית וממש להיכנס לזה.
אבל אמ, אל תדאגי. הרמה של הספרים באנגלית היא מאוד בסיסית. אולי פה ושם תצטרכי מילון, אבל בעיקרון זה זורם בהחלט. אין כמו לקרוא ספר בשפת המקור.
הו ו, אני חושבת שניו מון יוצא בעברית בסביבות מאי. תתקנו אותי אם אני טועה.

../images/Emo45.gif אמרת כל מה שאני חושבת ויודעת.

בואנ'ה, אז המוח שלי לא קטן אחרי הכל!

dorinchik

New member
חחח אני מבת ים

יש לי חברה שסיימה את כל הספרים והיא שונאת את בלה..ממש שונאת אותה..וראיתי פה שגם הרבה מכם שונאים אותה.. אני כל הזמן שואלת אותה איך היא נהנתה מהספר?? כאילו בשביל מה היא קראה אותו אם היא שונאת את הדמות הראשית? הקיצר...היום או מחר אמא שלי מביאה לי את ניו מון באנגלית... אני עושה על הטרילוגיה את הפרוג'קט באנגלית..אם יש לכם אתרים עם מידע על הספר, הסרט והכותבת אני אשמח אם תוכלו לתת לי.. אני חייבת להגיד שאני מטורפת על אליס...לדעתי הליהוק שעשו עם השחקנים הוא פשוט מעולה! אליס היא בדיוק כמו שמתארים אותה בספר..ממש מקסימה..אני בטוחה שבהמשך אני אפילו אתאהב בה יותר...שלא לדבר על אדוארד... חחח זו רק אני או שבלה ממש חרמנית בספר הראשון? שמעתי שזה נהיה רק הולך ומחמיר..טוב..מצד שני מי יכול להאשים אותה??
קיצר חפרתי...חחח אני מאשימה את הספר שהוא כזה נהדר... :)

חחחחחח חרמנית בספר הראשון?../images/Emo6.gif חכי להמשך.

ואני לא סובלת אותה מהרבה סיבות. היא מעצבנת, חופרת, קרציה, לא מעריכה מה שעושים בשבילה, תמיד מסכנה ודיכאונית וכן הלאה.
ואני עדיין ממש נהנת מהסאגה! ברור שיש קטעים שאני מצליחה עוד איכשהו להזדהות איתה ולהבין אותה, אבל פאק, רוב הזמן היא פשוט מעצבנת.
בלה אמנם היא הדמות הראשית והכל בעצם נראה דרך העיניים שלה, אבל זה לא אומר שאין דמויות נוספות וסיטואציות אחרות.
אני נגיד לרוב מצטטת ומתלהבת ממשפטים של אדוארד ולא של בלה.
אבל בכללי, אני מסכימה שלא הייתה סאגה בלעדיה.

xXx Lilo xXx

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

ותקראי באנגלית. באמת. ותרי על העברית המוגבלת ותעברי למקור XD השתלבות מהנה, אני ליאת בת 17 ויותר מחצי

orw93

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif../images/Emo205.gif

אני אור:]

למעלה